HeraklitMracni je napisao/la:
Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...
Kako si to primjetio ociju ti ? Inace je taj mali preletio oko 15 000 kilometara samo da bi Husref tjerao inat sa njim...
Sto se tice Jahica,
Kod kona su imali kloca godinama...
Sve sami strucnjaci, natovarili se djetetu na kosti a vidjeli ga u dvije - tri tekme.
Nema aklimatizacije, privikavanja na novu sredinu, ljude, obicaje. Bas razumno i bez pardona a i Rundin je igrac.
Jbte predju svjetske zvijezde naprave transfer iz kluba u klub, u istoj ligi pa se izgube. Nije jedan slucaj.
Ljudi u klubu rade dobar posao.
U odlicnoj smo poziciji sto se tice takmicarskog dijela ali i finansijskog, izlog je nikad jaci, atmosfera oko svega je super.
Ovo bi trebao bit motiv da se i navijaci bolje organizuju pa da ti ljudi osjete neku podrsku, da dobiju krila, sto se kaze a ne da im dlaku u jajetu trazimo.
Kako god da bude nekim ce ljudima vazda casa do pola bit prazna... Je*o ga drama i tragedija...
Ja sam ponosan na dosta toga sto se desava u klubu, svaka im cast na odradjenom. Pa samo to da imamo isti tim dugo vremena je nevjerovatna cinjenica, pusti san do juce...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...