FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 03 feb 2019, 11:37

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi
ako je istina glup je momak
gol se može stići, igrač manje ne
nadajmo se da će mu se to objasniti ako ne konta
Prvotimci Sarajeva koji su igrali tog kisnjavog dana u Travniku se nebi slozili sa tobom :kafa:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 feb 2019, 11:41

MortemHz je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Jel Brazilac igrao ?
13 minuta
Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 11:43

Zip je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi
ako je istina glup je momak
gol se može stići, igrač manje ne
nadajmo se da će mu se to objasniti ako ne konta
Prvotimci Sarajeva koji su igrali tog kisnjavog dana u Travniku se nebi slozili sa tobom :kafa:
igralo se nekad i bez ofsajda :rol: :urnebes: :clap: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2019, 11:47

HeraklitMracni je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Jel Brazilac igrao ?
13 minuta
Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...
Zato Adu Jahića jedva čeka da potpiše. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 feb 2019, 11:49

Ne kontam zašto se ovoliko piše o Kovačeviću. Jednostavno momku odmah treba otkaz uručiti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 feb 2019, 11:53

Prisonbreak znam da nas posmatras :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2019, 11:57

HeraklitMracni je napisao/la:Prisonbreak znam da nas posmatras :lol:
Dosao da vidi mozemo li im Kovacevica poslati na posudbu. Kod nas definitivno ni minuze vise nece odigrati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 feb 2019, 11:58

skoroalen je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...
Zato Adu Jahića jedva čeka da potpiše. :kafa:
Sada je problem jer ne smijes nikako ostaviti Cruza na marketu da ga neko od dusmana uzme. Cak iako ti se ne svidja (a realno tip djeluje vise nego solidno) treba ga potpisati.

Nema potrebe sa glupim pravdanjima Kovacevica "Mislio je on i kalkulisao da ce biti zamjena......". Momak napravio gresku. Mlad je desava se, naucice. Ima punu podrsku da iduci put bez straha i kalkulacija intervenise. Bice jos par gresaka jer je vrlo mlad, ali nema drame. Jednostavno.

Odbrana nije smjela pustiti da mu covjek pobjegne. Nadam se da ce Husref poostriti odbranu jer oni su najlezerniji cijelu polusezonu (bez obzira na najmanje golova, bla, bla), jer samo zahvaljujuci losim napadacima nismo primili duplo vise golova.

Da sam pekar, mala moja ne znam bi l' me htjela; kad bi nocu bila sama zemicke bi jela (Cica-maca, rundo-bundo, plis)

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 12:04

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne kontam zašto se ovoliko piše o Kovačeviću. Jednostavno momku odmah treba otkaz uručiti.
:thumbup: :lol: slazem se,danas ga na avion ubaciti i vratiti nazad.Ovo sto cu dalje napisati se ne odnosi na tebe.

Kakve strucnjake imamo a nismo ni svjesni,dovodimo razne ublehe dok na forumu sve go strucnjak ali nikako da dodju do izrazaja.
I onda dodju ti isti strucnjaci da meni kazu kako svojim pisanjem unosim nemir na forum,dok je ovo sto oni rade ovdje u stilu one samoprozvane analiticarke Ivane Maric :lol: sreca pa ste nebitni i Husref takve ne **** ni 1% :kafa: naravno jer je "taldzija" :crazy:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2019, 12:06

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 12:06

nekaj se dronom snimalo (imaju svoj dron heeeej)

radi se s loptom odmah :clap: sabahile sad :thumbup:

kengur je napisao/la:
Da sam pekar, mala moja ne znam bi l' me htjela; kad bi nocu bila sama zemicke bi jela (Cica-maca, rundo-bundo, plis)
:D :salut: :bow: :tokralju:

Samozdravlje virni :D
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2019, 12:20

Opet se pravi greška sa yt kanalom. I dalje ne mogu da shvatim što ne postave link za video na fb stranici kluba. Jednom su i postavili pa je pregled klipa bio preko 10.000. Trenutno svi klubovi imaju više pregleda od nas upravo zbog ove greške admina. I realno yebo više i ove klipove od 2-3 minuta bolje da ništa i ne postavljaju. Daj malo atmosferu, koji komentar jučerašnje utakmice i sljedeće itd. Koja je svrha ovog drona?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 12:26

Memara je napisao/la:Opet se pravi greška sa yt kanalom. I dalje ne mogu da shvatim što ne postave link za video na fb stranici kluba. Jednom su i postavili pa je pregled klipa bio preko 10.000. Trenutno svi klubovi imaju više pregleda od nas upravo zbog ove greške admina. I realno yebo više i ove klipove od 2-3 minuta bolje da ništa i ne postavljaju. Daj malo atmosferu, koji komentar jučerašnje utakmice i sljedeće itd. Koja je svrha ovog drona?
i stream(olimpik) nije bio na klupskom yt nego nekom lijevom

može koristiti dron nije loše uopšte, i sa taktičkog a i sa skauting aspekta a i za špijuniranja(kod nas nema nikakvih restrikcija/zakona u vezi toga) :D

klipovi od 5-15minuta bi bili vrh, jer tu treba misliti na yt algoritam koji ti gura stalno duže klipove što duže gledaš do max nekih 20 minuta....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 feb 2019, 12:43

Ako se ne dovede, dobar zadnji vezni, bit ce vrlo, vrlo tesko odbraniti 5 bodova viska. Nisam pesimista, samo realno govorim. Prva krizna situacija, nasi navijaci ce poludjeti i ode sve u pm. Mi smo takvi a vidi se i po ovim pripremnim utakmicama, raja odmah udara po igracima i strucnom stabu. :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2019, 12:51

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2019, 12:52

.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 03 feb 2019, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 12:53

fks74 je napisao/la:Ako se ne dovede, dobar zadnji vezni, bit ce vrlo, vrlo tesko odbraniti 5 bodova viska. Nisam pesimista, samo realno govorim. Prva krizna situacija, nasi navijaci ce poludjeti i ode sve u pm. Mi smo takvi a vidi se i po ovim pripremnim utakmicama, raja odmah udara po igracima i strucnom stabu. :hmmmmm:
1 jak igrač bi nam legao ko budali šamar, sve lijepo i krasno ali jedan kvalitetan veznjak bi uozbiljio ostale igrače...i smirio i navijače...
uz to i lijep signal za budućnost da nema cile-mile nikome i svi su zamjenjivi...

po meni krila trenutno najtanja po učinku, zalaganju i želji/volji.... :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2019, 13:06

Denchi je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Ako se ne dovede, dobar zadnji vezni, bit ce vrlo, vrlo tesko odbraniti 5 bodova viska. Nisam pesimista, samo realno govorim. Prva krizna situacija, nasi navijaci ce poludjeti i ode sve u pm. Mi smo takvi a vidi se i po ovim pripremnim utakmicama, raja odmah udara po igracima i strucnom stabu. :hmmmmm:
1 jak igrač bi nam legao ko budali šamar, sve lijepo i krasno ali jedan kvalitetan veznjak bi uozbiljio ostale igrače...i smirio i navijače...
uz to i lijep signal za budućnost da nema cile-mile nikome i svi su zamjenjivi...

po meni krila trenutno najtanja po učinku, zalaganju i želji/volji.... :hmmmmm:
Jest na pripremama, pitanje je koliko oni ginu na ovim utakmicama. Tatar je bio strašan cijelu polusezonu a mislim da bi Cruz, ako potpiše, mogao pravit probleme po drugoj strani. Velkoski se može vratit iza špica a Rahman se rotirat sa Crepuljom na poziciji CMFa. Naravno, ne u svim utakmicama, sve zavisi od forme.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 13:07

:kafa:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 feb 2019, 13:11

HeraklitMracni je napisao/la: Kako sam primijetio Musemicu se uopste ne svidja Brazilac , samo ceka da ga se rijesi ...
Kako si to primjetio ociju ti ? Inace je taj mali preletio oko 15 000 kilometara samo da bi Husref tjerao inat sa njim...

Sto se tice Jahica,
Kod kona su imali kloca godinama...

Sve sami strucnjaci, natovarili se djetetu na kosti a vidjeli ga u dvije - tri tekme.
Nema aklimatizacije, privikavanja na novu sredinu, ljude, obicaje. Bas razumno i bez pardona a i Rundin je igrac.

Jbte predju svjetske zvijezde naprave transfer iz kluba u klub, u istoj ligi pa se izgube. Nije jedan slucaj.

Ljudi u klubu rade dobar posao.
U odlicnoj smo poziciji sto se tice takmicarskog dijela ali i finansijskog, izlog je nikad jaci, atmosfera oko svega je super.
Ovo bi trebao bit motiv da se i navijaci bolje organizuju pa da ti ljudi osjete neku podrsku, da dobiju krila, sto se kaze a ne da im dlaku u jajetu trazimo.

Kako god da bude nekim ce ljudima vazda casa do pola bit prazna... Je*o ga drama i tragedija...

Ja sam ponosan na dosta toga sto se desava u klubu, svaka im cast na odradjenom. Pa samo to da imamo isti tim dugo vremena je nevjerovatna cinjenica, pusti san do juce...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], Hamagara, MSOZ101, plisek, SAMO BORDO i 83 gosta.