FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 03 feb 2019, 02:28

ne mogu iskreno još da donesem konačan sud o kovačeviću,realno je svaku tekmu imao neki bizarni kix ali kao olakšavajuću okolnost možemo uzeti da je mlad,imao je i dobrih intervencija,možda bi moglo biti nešto od njega tjn,vidjećemo

VVVBK

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 02:31

nukleusmember je napisao/la:ne mogu iskreno još da donesem konačan sud o kovačeviću,realno je svaku tekmu imao neki bizarni kix ali kao olakšavajuću okolnost možemo uzeti da je mlad,imao je i dobrih intervencija,možda bi moglo biti nešto od njega tjn,vidjećemo

VVVBK
Koga bolan boli kita za moj ili tvoj sud :cool: decko je primio najmanje golova u liZi..treba se zapitati koji je vas problem?

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 03 feb 2019, 06:50

Kovacevic je nas i ima samo 19 godina, normalno je da nekad i pogrijesi jbg. Vazno je da zna gdje grijesi, sta su mu mane i da radi na tome..
Ali nas veliki problem je ''strucni'' stab, tj trener golmana. Kao i svugdje drugo, i tu je ubacen neko samo da bi mi ispali fini i pokazali ko fol neku ljudskost, solidarsnost ili ne znam sta. To je najveci problem koji mi imamo. Na razne pozicije se trpaju ljudi koji nisu kvalifikovani za ono sto rade. Moramo sto prije prestati glumiti socijalnu ustanovu i biti Fudbalski Klub!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 07:13

Zukanovic je napisao/la:Hvala Bogu ima Runda onog golmana koji je dosao sada
ma taj je u akademiji i mlađi je
fks74 je napisao/la:Mislim da je Hus u pravu, igraci koji su podbacili su Tatar, Ahmet i Crepulja. Ali igrali su s igracem manje, mozda je to uzrok. Vjerujem da ce biti bolje, mora.
ma nema šanse da je Crepulja, on je baš solidno odigrao tražio igrače loptama pokušavao povezati linije, i to sam-samcat....
aqarius je napisao/la:Nekako imam osjećaj da za naše uslove uvijek imate problem sa golmanima.Ne kažem da poslije današnjeg kiksa Kovačevića da je on loš golman (pa to se svakom desi),nego jednostavnije to nije ono pravo.Čudi me da nista do sada pokušali dovesti Velića iz Mladost Kakanj,pratim našu ligu i vjerujem da je dečko u top 3 ako ne i najbolji golman lige,mislim da je šteta i po njega i po vas da brani uz dužno poštovanje za Mladost, a realno mu je mjesto u naša prva 3-4 kluba.
uh pa ne znam da smo ijednog golmana ove lige nabušili ko njega 10! komada je primio jesenas od nas...treba nešto i skinuti ako hoćeš da se prodaš...
BordoSarajevo je napisao/la: Meni Lazić pravo dobar danas bio, mislim da će izboriti prvih 11.
osim kad ga je prebacio onaj :D treba mu još vremena da se uigra, i treba Hus da se odluči za štoperski par...volio bi da ga proba u vezi bez Stanojevića...ponekad tačno vidiš da puca od samopuzdanja i zbog tog napravi kiks, ne očekuje da ga protivnik predribla, prođe...
AlfredNobel je napisao/la:
Moggi je napisao/la:ovaj vas bivsi mali Nemanja Nikolic presao iz Mladosti Dk u Shakhtar, je li to ima nekog kuvveta ili? sto ne ostade u Sarajevu
Čim je na oku Shaktara, znači da ima. Pustili su ga naši olako, sjećam se da ga je dosta raje hvalilo, ali eto pustiše ga lagano. Da je sad tu, kad se počelo raditi ozbiljno i profesionalno, mislim da bi on sad bio u Antaliji, zajedno s ostalim Akademcima.
ma ne bi sa 17 Alfrede jbg, pored Hebiba i Šabanovića čisto sumnjam, ovo je na godine i menadžera otišao, ništa neće napravit gore dabogda 500 minuta da izbori u sezoni...nije se afirmisao ni u Mladosti a ni PLBiH...al jbg htjeli su ko i Suarezovi što prije vani i eto im njihov izbor.....
skoroalen je napisao/la: A da je Kovačević ono napravio u 88. minuti ligaške utakmice, dobio crveni, uđe drugi golman i skine penal, donese nam tri boda? Šanse su mizerne al se desilo Urugvaju 2010. Onda bi Vladan bio heroj i neko ko voli Sarajevo više nego sebe (kao što je Suarez znao da, sve i da njegovim potezom Urugvaj prođe, on neće igrat polufinale). Glup potez jest, preglup, al u nekim situacijama ne razmišljaš, samo tražiš rješenje da sačuvaš mrežu.
da je u 88.min napravio ono pa haj, ne bi bila tolika greška ali nije jbg.....i tim je veća....nije bilo potrebe za onim, jer je protivnik ****, i zabili im bar još 2 do kraja da smo ostali sa 11 igrača....a pogotovo u prvom poluvremenu to napraviti....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 feb 2019, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2019, 08:18

slika

Ja koliko vidim jedina greska kovacevica je sto jeizlazio uopste.. i sto je crveni fasovao...a dotoga je doslo iskljucivo zbog lazica kojem je pobjegao igrac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2019, 09:43

Pantelija je napisao/la:slika

Ja koliko vidim jedina greska kovacevica je sto jeizlazio uopste.. i sto je crveni fasovao...a dotoga je doslo iskljucivo zbog lazica kojem je pobjegao igrac
Ako cemo tako gledati, onda je do toga doslo jer niko nije pokrio igraca koji je dao idealan pas...
I ovdje je samo problem crveni karton, osim ako ne krenemo od toga ko je sve pogrijesio, pa dodjemo do onog ko je izgubio loptu :D, greske se desavaju, ali ovdje nije nijedna toliko velika kao taj prekrsaj, jer hajde dobar pas, tesko je Lazic u onoj situaciji i mogao do lopte, Kovacevic pogresno procijenio, desava se kao sto napisah, ali ne smije se desiti da napravis onakav penal, i ostanes sa igracem manje cijelo poluvrijeme, ali hajde mlad je, mozda je mislio da necemo ostati sa igracem manje, da ce samo Dizdarevic uci...

Najbitnije je tempirati formu, mi cesto ove prijateljske dobro odigramo, i onda dodje liga i treba nam mjesec dana da dodjemo sebi, pogotovo na proljece, kada su losi tereni, bolje da se igraci ne mogu sastati sa loptom sad, nego u Tuzli ili jos gore protiv Krupe kod kuce...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 feb 2019, 10:02

**** majku pa manje se pisalo o greškama Kariusa u finalu lige sampiona.
Ma mi pitari stvarno nismo normalni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 feb 2019, 10:06

Šta je problem što je Kova kikso jel :lol: daBogda kikso i neredne 3, jer će iz toga naučiti. Tako se kale golmani. Yebe mi se za pobjede na pripremama, samo nek napadači uđu u formu i odbrana da se u igra. Ostalo je nebitno.
Btw. Onaj mali Dizdarević će biti strašan golman svega mi :salut:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 10:26

Moze li Kovacevic sljedecu braniti :D koliko ce biti kaznjen ?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2019, 10:58

Kovacevic je sacuvao mrezu kako tako nije primio go. Bit ce on jos dugo na golu kod nas, ne trosite bezveze slova na tastaturi :kafa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2019, 11:09

mma_hz je napisao/la:**** majku pa manje se pisalo o greškama Kariusa u finalu lige sampiona.
Ma mi pitari stvarno nismo normalni.
karius upropastio finale i navijaci ga podrzali kod nas u prijateljskoj ne smijes pogrijesiti :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2019, 11:24

Pa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 11:29

Pantelija je napisao/la:Pa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi
ako je istina glup je momak
gol se može stići, igrač manje ne
nadajmo se da će mu se to objasniti ako ne konta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2019, 11:32

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi
Manje filozofije, proglasavati nekog glupim u prijateljskoj hoces aplauz. To se zove neiskustvo, zeljan dokazivanja, srcan momak ovdje ga blate i proglasavaju glupim ma fuj ba. Treba prestati citati ovo sranje od foruma

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 feb 2019, 11:32

Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:iPa kovacevic je i mislio da cw se samo izmjena napraviti, her se tako radi u prijateljskim utakmicama, koliko sam shvatio,usref je namjerno ostavio nas sa igracem manje jer je u intervjuu rekao da je sobro to da smo probali jer je moguce da nam se ovo desi i u prvenatvu. Odgledao sam stitine prijateljskih i samo se izmjena napravi
Napisao sam odmah u nastavku, igrao sam fudbal, u prijateljskim se kod crvenog kartona samo izmjena napravi, tj, igrac kkji dobije crveni izadje a drugi udje, osim u medjunarodnim prijateljskim.... oficijelnim.
Ovo su pripremne i tu se zaista samo izmjena napravi i jako je cudno zasto se to nije desilo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 feb 2019, 11:32

Denchi je napisao/la:
Siguran sam da on to zna bolje nego ti. :wtf:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2019, 11:35

Denchi je napisao/la:
Pa vidiš da čovjek kaže da je moguće da je Husref odlučio da nas ostavi s 10 igrača. Možda mu je bilo ponuđeno da izvede 11 u drugom poluvremenu. I ja sam gledao more prijateljskih tekmi i ako neko pocrveni, ulazi drugi igrač i niko se ne ljuti, jer je prijateljska. Možda je i Kovačević to htio, nek uđe Keno :lol: i proba skinut penal, ništa se ne gubi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 feb 2019, 11:35

Jel Brazilac igrao ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 11:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Manje filozofije, proglasavati nekog glupim u prijateljskoj hoces aplauz. To se zove neiskustvo, zeljan dokazivanja, srcan momak ovdje ga blate i proglasavaju glupim ma fuj ba. Treba prestati citati ovo sranje od foruma
potez je sam od sebe glup, rušiti nekoga objeručke s leđa u 16ercu....ali nemam problem s tim, ponese te, opustiš se, uspavaš(nije imao posla)...ok
ali kalkulisati u glavi da "ako ga oborim bit će ok jer je prijateljska" je iznimno glupo....ne kažem da je to bilo ali pantelija napisa....

nadam se da mu je ovo lekcija i nadam se da smo zbog tog i odigrali sa 10 do kraja :salut:
mma_hz je napisao/la: Siguran sam da on to zna bolje nego ti. :wtf:
juče nije znao, danas valjda zna :clap: :kafa:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 feb 2019, 11:41, ukupno mijenjano 2 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2019, 11:37

HeraklitMracni je napisao/la:Jel Brazilac igrao ?
13 minuta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Fouzi1, HariTz, PapakIzSa, Pitar6785, SamoDaKazeem i 87 gostiju.