KriskaKruha je napisao/la:Pola ih je stiglo. Ide malo sporije jer su iznajmili Mister Noa da ih prebacuje svojim pajperom jednog po jednogsvrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
Jesmo li jos u zraku il smo sletjeli
Koliko sati se leti do Istanbula

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
KriskaKruha je napisao/la:Pola ih je stiglo. Ide malo sporije jer su iznajmili Mister Noa da ih prebacuje svojim pajperom jednog po jednogsvrakino1921 je napisao/la:Jel zna neko
Jesmo li jos u zraku il smo sletjeli
Koliko sati se leti do Istanbula
Gdje si pasa jel sve pod kontrolom?dvokorak je napisao/la:Gdje su zeniććani? Veliki pozdrav za efendiju @haveniju <3
Kuuuco <3MocMahale444 je napisao/la:Gdje si pasa jel sve pod kontrolom?dvokorak je napisao/la:Gdje su zeniććani? Veliki pozdrav za efendiju @haveniju <3
dvokorak je napisao/la:Kuuuco <3MocMahale444 je napisao/la:Gdje si pasa jel sve pod kontrolom?dvokorak je napisao/la:Gdje su zeniććani? Veliki pozdrav za efendiju @haveniju <3
Sta mi radis? Sinoc ti se nisam stigao da javim jer je noc vise nego crna bila </3 Sve prokockam </3 Ali se u maniru tvog raskog migranta tobetinha nekim prevarama ponovo vratim u zivot tako sto sam uvaljao neke lazne eVre po bordelima ovim skinny kubankama. <3
Sta mi radis?
MoRel Sloboda do EL?dvokorak je napisao/la:Borac! Kakva Sloga...
Tobe ti kitu malo metne. Dje je ovo?sviunapad1010 je napisao/la:Pitari zasto tobe risto ne gotivi usrefa?
Ne moze nam Sloboda do priprema a kamoli nesto vise...MocMahale444 je napisao/la:MoRel Sloboda do EL?dvokorak je napisao/la:Borac! Kakva Sloga...
aBd mozdadvokorak je napisao/la:Ne moze nam Sloboda do priprema a kamoli nesto vise...MocMahale444 je napisao/la:MoRel Sloboda do EL?dvokorak je napisao/la:Borac! Kakva Sloga...
Nego mogu li nam najjaci klubovi lige do grupnog takmicenja?
KongrateUK je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Na jednoj od Facebook grupa u kojoj su članovi redom navijači Slobode, na objavi koji od igrača odlaze na posudbu, predsjednik Tuzlaka verbalno se obrušio na navijače koji su pominjali mladog Edisa Smajića, kojem je Mujkanović dajdža.
Jesu li igraci Slobode stigli,vidim danas Sarajevo igralo tekmu,nista posebno igra al et utakmica ko utakmica?Nisam bas pratio ova 2-3 dana forum pa nisam bas u toku,jel igrala Sloboda kakvu tekmu u Turskoj il i dalje rade na fizickoj kondicijiDanas će Tuzlaci odigrati i utakmicu sa ekipom Bubućnosti, što je posljednja pprovjera Tuzlaka pred završni dio priprema koji će Sloboda odraditi u Antaliji gdje će boraviti do 13. februara.
(Tuzlainfo.ba)
Stid ja sta je..evo sav se crvenim zbog Smajica,toliko je nasikiralo nas navijace Tuzle da pukosmo od mukedvokorak je napisao/la:Kruskoglavi podrinjcima mile majke ?ebe i on se nastavlja sprdatiPa kako te "covjece" nije stid
Pomozi bratiji a mojne to da radis </3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.