FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2019, 20:56

belosevic28 je napisao/la:A Dzemo Smijecanin eto nije nosio broj 2
Ma po tom je Smjecanin I poseban bio izmedju ostalog, da svaki napadac nosi 2cu ne bi to bilo toliko vrijedno spomena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 feb 2019, 20:59

ThrillerHz je napisao/la:Nasi su jos i trening jutarni imali?
Standardno

U 10
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2019, 21:05

ThrillerHz je napisao/la:Nasi su jos i trening jutarni imali?
Ma ja, klasika dva treninga dnevno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 02 feb 2019, 21:25

Jal dovesti golmana dok je vakat, jal staviti Dzafica da brani. Bude li ovaj branio u prvenstvu, kose cemo cupati.

Kogod nije Kovačevića gledao kroz prizmu Bojanovog srednjaka, sjetice se koliko je lik ovakvih idiotluka imao i u toku prvenstva, samo sto je od početka imao neke lude srece da nas nijedna ne kosta, pa nisu upamcene. Ko hoce da se sjeti, naravno.
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 feb 2019, 21:28

Ignore, ne palite se svega vam..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 feb 2019, 21:32

Kako imamo samo sreće u europskim takmičenjima..

''Monchengladbach stigao do pobjede protiv Schalkea i prestigao Bayern na tabeli''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 feb 2019, 21:33

TheNorthFace je napisao/la:Jal dovesti golmana dok je vakat, jal staviti Dzafica da brani. Bude li ovaj branio u prvenstvu, kose cemo cupati.

Kogod nije Kovačevića gledao kroz prizmu Bojanovog srednjaka, sjetice se koliko je lik ovakvih idiotluka imao i u toku prvenstva, samo sto je od početka imao neke lude srece da nas nijedna ne kosta, pa nisu upamcene. Ko hoce da se sjeti, naravno.
tri puta pisem pa brisem, ali ne mogu fkt da ne kazem da lupas turbo gluposti...

postedi nas svoje "pameti"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 feb 2019, 21:34

Golman da se dovede i RifAt makne iz kuhinje !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 feb 2019, 21:44

Hvala Bogu ima Runda onog golmana koji je dosao sada

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 feb 2019, 21:51

Kovačeviću, Musemiću, Tataru i Krsti uručiti otkaz. Što dalje od svetinje! Pogotovo Kovačeviću, s noge na nogu ga nabit!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 feb 2019, 21:57

SarajevoJeBordo je napisao/la:Kovačeviću, Musemiću, Tataru i Krsti uručiti otkaz. Što dalje od svetinje! Pogotovo Kovačeviću, s noge na nogu ga nabit!
Dobar, ti? :urnebes:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 02 feb 2019, 21:57

Dobar mec, borben. Dok smo bili sa 11 ubili smo ih.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 02 feb 2019, 21:57

Sta sve covjek ovdje nece procitati, ko sve sebe naziva navijacem Sarajeva :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 feb 2019, 21:58

SarajevoJeBordo je napisao/la:Kovačeviću, Musemiću, Tataru i Krsti uručiti otkaz. Što dalje od svetinje! Pogotovo Kovačeviću, s noge na nogu ga nabit!
Ahmetovicu isto. Bicevat ih javno ispred Vjecne.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 feb 2019, 21:59

Sve kontam ljudi se zajebavaju, ali vidim ima i ozbiljnih
ZZ

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 feb 2019, 22:00

Nekako imam osjećaj da za naše uslove uvijek imate problem sa golmanima.Ne kažem da poslije današnjeg kiksa Kovačevića da je on loš golman (pa to se svakom desi),nego jednostavnije to nije ono pravo.Čudi me da nista do sada pokušali dovesti Velića iz Mladost Kakanj,pratim našu ligu i vjerujem da je dečko u top 3 ako ne i najbolji golman lige,mislim da je šteta i po njega i po vas da brani uz dužno poštovanje za Mladost, a realno mu je mjesto u naša prva 3-4 kluba.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 feb 2019, 22:04

Mislim da je Hus u pravu, igraci koji su podbacili su Tatar, Ahmet i Crepulja. Ali igrali su s igracem manje, mozda je to uzrok. Vjerujem da ce biti bolje, mora.

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 02 feb 2019, 22:08

Sjećam se pripremnih u Sloveniji kako je Benjo grizao, sad ga ne interesuje... Sisic ce mu uzeti dio minutaže... Vladan nesiguran u hvatanju lopte i svi kiksovi koje je do sad napravio su manje vise zbog lopte koja ispadne. Ovo danas je novo i moze se oprostiti... Treba nam i Brazilac, bojim se suse sa golovima kad stane Benju i Ahmeta (a Husref ce nastaviti Haretu davati sansu zadnjih 10 min), Hebib i Sisic nemaju rutinu za finisiranje, odnosno osjećaj za prostor, pa ce Krste i Rahman morati na silu pokusavati dati gol (i iz prekida)... Alternativa je Halilovic da siluje loptu zadnjih 20 minuta i pokusava sa 25 metara... I onda "sta je tu je" na kraju... Kazem, bojim se, znaci ne ocekujem da ce tako biti, ali svašta se prozivilo da me ne bi vise nista iznenadilo.. zasto onda nemati alternativu...
doktor

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 feb 2019, 22:11

ledesma je napisao/la:
Dobar, ti? :urnebes:
I nek Hadžića sa sobom povedu što ovim amaterima ugovore produžuje!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 feb 2019, 22:12

- Prije svega cestitam navijacima (forumasima), sto Vam je klub i titula na pameti , a ne neke ne tako bitne stvari.
- Dizdarevic(branio i odbranio nesto),Djokanovic i Salcin dobili minute . Ko hoce , ja hocu pohvaliti potez SS (Husrefa)
- "Drago" mi je za mladog Vldana , da uvidi da moze biti kaznjen(kad nije odlucan),vrijeme je i greske. U najbolje vrijeme , ali i Lazic(bit ce ok)
- 60+% je bilo za ovo oko Adukora(i moja malenkost). Pobjedjivali smo bez i gubili sa njim . Ipak imamo timsku igru , sto je kvalitet.
- Ne vidim neke velike razlike u igri u odnosu na proslu polusezonu,a obzirom da su iz najtezeg dijela priprema i aviona odlicno. Nemamo 3,4,5 novih "pojacanja" da ih uigravamo , nadam se da ce atmosfera u svlacionici biti kao jesenas i mogu reci da smo na dobrom putu.
- Samo da ih povrede zaobidju aBd , jednom rijecju lijepo. ZAPAD U NAPAD( ali cijela tribina).FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, iliyaa8, NazorUso, skoJaa, Tatamata1946 i 105 gostiju.