zar je sve u je*enoj evropi???? a jeste smijesni nevjerovatno, 2004 je imao najjacu ekipu na svijetu, najbolju godinu, koju ce tesko neko ponoviti, u najjacoj ligi odigrati bez poraza, imao je bergkampa i henrya u ligi ali ne i u evropi... opet ce te reci nije jedan igrac dovoljan da se ne osvoji LS nije, ali morate shvatiti, da u evropi nakon grupe igrate 2 utakmice, 2 utakmice u kojima sreca moze ali i ne mora biti na vasoj strani, 2 utakmice koje mozete docekati u dobroj formi, ali mozda i u losoj, dok se liga svodi na 38 utakmica i ko osvoji najvise bodova taj je najbolji, e sad vi vidite sta je teze osvojiti LS ili ligu(najjacu na svijetu) ...juznjak> je napisao/la:Mou je sa Portom osvojio 2 Evropska takmicenja Wenger 15 god sa tim dominantnim arsenalom nista u Evropi ?!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
znaci po tvom je bolji i trener iz ove nase ''premier'' lige npr ivo istuk, jer on ipak ima trofeje on je pobjednik od moyesa koji nema... sad mi nije jasno ko ga ti podcjenjujes AW-a ili tim manchestera???? cuj nikakve ekipe, uredu nisu bili svi najtalentiraniji na svijetu, ali ekipu u kojoj je igrao cantona,beckham,igra giggs,scholse, cole,rvn, pa ronney nazvati nikakvom??? ok sad ces ti reci doveo igrac,uredu doveo, jer je imao pare, wenger nije imao pare, ALI je odrzao arsenal u vrhu, ali naravno on je los strucnjak...
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 22 okt 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Monolože ti nabroja baš one igrače koji su na jedan način "limitirani". Npr. Arshavin je ljenčina teška, tom se igra samo u nekim jakim utakmicama. Clichy nema centaršut da ga je*eš, Walcott je donedavno znao samo šprintat, sad je se popravio, Van Persie je zvijer, ali staklen itd. Razlika između ovog tima i onih do 2005-te je to što su oni bili presavršeni i sada se od ovih očekuje nešto za što oni nisu sposobni. I kažem ti, prije su dolazili formirani igrači i bilo je mnogo lakše.Ali doći će još jedna titula na Ashburton pod vodstvom Wengera, i Benitez i Hiddink po mom mišljenju nisu nikako bolji treneri od njega.
Dobili smo novog kondicionog trenera, možda nam to pomogne da smanjimo broj povreda.
Dobili smo novog kondicionog trenera, možda nam to pomogne da smanjimo broj povreda.
Čini mi se da smo te sezone imali 12 remija.Nail for Real je napisao/la:osvojio ligu kada nisu imali poraza sa dva remija cini mi se, ali opet je to maaalo.
- legenda reala
- Kontakt:
nije isto Mojsu i Onilu ,oni ostvaruju zacrtane ciljeve a to su evropska takmičenja ,a Wenger mi samo nije jasan kako u timu drži onog Bendtnera ,a inače on je za mene dobar stručnjak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Nail for Real
- Kontakt:
@Bosco, znao sam da je bilo nesto 2
ali opet 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako ćeš se koristiti tom logikom, onda bi ti trener CSKA iz Bugarske bio bolji od Wengera jer je on prije 3 sezone imao samo jednu neriješenu utakmicu, a ostale je dobio. Dakle, nemoj potezati za tim glupostima i tražiti i praviti paralelu između najboljih klubova i trenera sa našim trenerima i klubovima.e2_ze je napisao/la:znaci po tvom je bolji i trener iz ove nase ''premier'' lige npr ivo istuk, jer on ipak ima trofeje on je pobjednik od moyesa koji nema... sad mi nije jasno ko ga ti podcjenjujes AW-a ili tim manchestera???? cuj nikakve ekipe, uredu nisu bili svi najtalentiraniji na svijetu, ali ekipu u kojoj je igrao cantona,beckham,igra giggs,scholse, cole,rvn, pa ronney nazvati nikakvom??? ok sad ces ti reci doveo igrac,uredu doveo, jer je imao pare, wenger nije imao pare, ALI je odrzao arsenal u vrhu, ali naravno on je los strucnjak...
Alex Ferguson je od Giggsa, tada dječačića napravio igračinu. Scholes, Beckham...Svi oni su tu od malih nogu, te ih je sve Alex izveo na pravi put(ne govorim ovo sa religijskog aspekta

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
alex ferguson je 1990 bio na rubu otkaza upravo radi svog trosenja, jer je doveo pogresne igrace... jesi ti za fudbal ili za biznis??? samo to odgovori i vise te nista necu pitati..
vidi i on ima zacrtan cilj, tj imao, odrzati arsenal na vrhu u vremenu gradnje stadion, dok se ne izadje iz dugova, i uspio je u tome, arsenal jos nije izasao iz dugova ali je velik dio rijesio... i sad tu se vidi ekonomska strana, a u odrzavanju arsenala na vrhu se vidi strucna strana...legenda reala je napisao/la:nije isto Mojsu i Onilu ,oni ostvaruju zacrtane ciljeve a to su evropska takmičenja ,a Wenger mi samo nije jasan kako u timu drži onog Bendtnera ,a inače on je za mene dobar stručnjak
@Monolog
U 15 godina Arenal nije bio slabije plasiran od 4og mjesta u najjacoj ligi na svijetu zadnjih 10ak godina,Guardiola jest osvoji ligup. i sve to koliko ce trajat,koliko ce "proizvest" igraca,nemoj molim te pretjerivat i stavljat Guardiolu u isti kos sa A.Wengerom niti Carlom A.,Fergusonom,Mourinjom za kojeg mislim da je najvise uspjeha imao u 7-8godinaGuardiola je u ove 2 godine osvojio ono što Wenger neće nikada(Ligu Prvaka), a vrijeme je na njegovoj strani. Ne govorim da je bolji od Wengera(još nije), ali definitivno će biti.
RIP SALE VILENJAK
Guardiola i Wenger ?!
De ba malo se informišite pa onda pokušajte pisat nešto. Nema ovdje rasprave. Iskreno SAF je trebao po meni bit ispred, al očigledno ljudi ne gledaju samo trofeje i žvakanje žvake nego, dizanje kluba, akademije, podmlatka ( što i Ajax zavidi Arsenalu ), navijača ( broj navijača Arsenala je drastično se povečao odkako je Wenger tu ) itd itd...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
hahahaha odve bijedni Porto u najslabijoj sezoni Lige Prvaka ikada gdje su u finalu igrali sa strasnim Monakom hahaha, pa onda osvojio dvije titule sa Chelsijem a potrosio je stotine miliona funti na pojacanja pa morao bi biti bas kloc pa ne osvojiti titulu pogotovo jer je Arsenal pravio smjenu generacija i selio se na novi stadion a manchester gradio ekipu oko Ronalda i Rooneya, pa je onda njegovo proslo u engleskoj pa se izvukao sezonu sa carling kupom a vec u slijedecoj nakon ocajnog starta dobio nogu. Sa Interom osvojio seriju a u strasnoj konkurenciji vjerovatno nikad u historiji losijih Juventusa i Milana a glavni konkurent krnja Roma sa Ranierijem na celu hahaha a trijumfovao u Ligi Sampiona gdje se pokazala tacnom moja konstatacija da za to takmicenje ti treba vise srece nego pameti i sad dosao u Real naravno ponovo dobio tim u kojeg su potrosene stotine miliona eura i svi se dive kako strucnjak murinjo unistava Getafe, Malagu i ostale gigante. Ferguson je dobar strucnjak klub mu je duzan do grla osvajao dosta titula uz bezuvjetnu podrsku sudaca ali ne sve naravno, napravio odlican posao i kao Wenger od svog kluba je napravio svoje zivotno djelo, u Ligi Sampiona i on imao dosta srece (ponovo se vracam na svoju konstataciju) gdje ga prvo Bayern razbije i onda njegov klub iz dva kornera potpuno nezasluzeno osvoji trofej, pa onda protiv Chelsija svi znamo sta se desilo. Guardiola je smijesan limitiran trener koji ne moze u istu recenicu ni sa jednim iz svjetskog vrha, on ti je trener u rangu Rajkarda, svi smo vidjeli kako je osvojio Ligu Sampiona dok se za Primeru moze reci da je zasluzeno osvojio mada bi bila komedija da nije.Reci mi da se šališ. Pa taj Mourinho je vodio bijedni Porto i došao na krov Evrope sa timom koji ima sličnu politiku kao Arsenal(dovedi jeftino, prodaj skupo). Guardiola je u ove 2 godine osvojio ono što Wenger neće nikada(Ligu Prvaka), a vrijeme je na njegovoj strani. Ne govorim da je bolji od Wengera(još nije), ali definitivno će biti. Fergusona ne možeš staviti u istu rečenicu sa Wengerom. Pa Alex je nebrojeno puta bolji trener od Wengera. Čovjek koji je od nikakve ekipe napravio tim koji "melje" sve pred sobom. Taj čovjek je najveći radoholičar u engleskom fudbalu, a to ti može potvrditi svako ko iole prati Premiership. Wenger je iza Hitzfelda, Hiddinka, Del Bosquea, Anchelotija, Beniteza...kada je u pitanju trenerski posao.
Wenger=Menadzer Stoljeca
Dio Arsenala
Mislio sam da ovo nikad neču reč, al Paja je upravu u potpunosti

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, @Paja je u pravu. 
@Gunners i @RKO(ili kako već),
Nigdje ja ne napisah da je Guardiola bolji od Wengera(možete pročitati moje postove i uvjeriti se u to), ali sam rekao da će biti bolji jednog dana. Na kraju krajeva, smijem se kladiti da će u sljedećih 13.5 godina Joseph osvojiti više trofeja od Wengera, tako da će ga po svemu prestići(pobogu, moram li pisati da su rezultati i trofeji ono što stoji iza svakog trenera?).
@Paja,
Što Arsenal nije osvojio te godine Ligu Prvaka? Nisu htjeli, vjerovatno. Sigurno im je bilo ispod časti da igraju finale u kome bi se sastali sa slabašnim Portom ili Monacom, jelde?

Nigdje ja ne napisah da je Guardiola bolji od Wengera(možete pročitati moje postove i uvjeriti se u to), ali sam rekao da će biti bolji jednog dana. Na kraju krajeva, smijem se kladiti da će u sljedećih 13.5 godina Joseph osvojiti više trofeja od Wengera, tako da će ga po svemu prestići(pobogu, moram li pisati da su rezultati i trofeji ono što stoji iza svakog trenera?).
@Paja,
Što Arsenal nije osvojio te godine Ligu Prvaka? Nisu htjeli, vjerovatno. Sigurno im je bilo ispod časti da igraju finale u kome bi se sastali sa slabašnim Portom ili Monacom, jelde?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog, hamo' se kladit da će Mou bit bolji trener i od SAF-a i od Wengera i od Guardiole i ostalih ?! Al ne govorimo o budućnosti, nego prošlih 10 godina ( sadašnjost i bliža prošlost ).
- -Paja
- Kontakt:
Bili smo zauzeti postavljanjem nekih rekorda u Premiershipu. A tvoj Guardiola ce u slijedecih 13.5 godina voditi timove po Turskoj ligi i slicnim ligama u ekspanziji i to ne za 13.5 vec u vrlo skorije vrijeme.Monolog je napisao/la:Da, @Paja je u pravu.
@Paja,
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pobogu, pa vi ste mene napali zato što sam napisao(po vašem) da je Guardiola bolji od Wengera, zar ne? No, obzirom da ste to pogrešno protumačili(nije vam prvi put), sada posežeš za nekim opkladama. Jah, u pravu ste i ti i @Paja, nema se tu šta pričati. @Paja kome je Bendtner najbolji napadač na svijetu, a najbolji zadnji vezni Song. Eeeeee, a nekada se baš moglo lijepo i pričati sa vama.GunnerS je napisao/la:@Monolog, hamo' se kladit da će Mou bit bolji trener i od SAF-a i od Wengera i od Guardiole i ostalih ?! Al ne govorimo o budućnosti, nego prošlih 10 godina ( sadašnjost i bliža prošlost ).
Opet se ponavljam, ali moram. Napisah da Wenger nema titulu Lige Prvaka(Guardiola ima), te sam napisao da će ga u budućnosti Španac preteći i po broju ostalih trofeja. To što ste vi shvatili to kao "Pep je bolji od Arsenea", ide vama na dušu, a ne meni.
Monolog je napisao/la: a najbolji zadnji vezni Song.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Xabi Alonso, Essien, Busquets, Toure, Mascherano, Cambiasso...GunnerS je napisao/la:Monolog je napisao/la: a najbolji zadnji vezni Song.A to nije među top 5 ?!
![]()
- -Paja
- Kontakt:
Molio bi ovim putem da mi se pokaze post u kojem sam napisao da je Bendtner najbolji napadac svijeta ako takav uopste postoji! A trofej Lige Prvaka je bas mjerilo sigurno se sjecamo i trenera Crvene Zvezde strucnjaka sto sad vodi nekakve timove po HNL-u i on ima trofej Lige Prvaka 
Songova klasa je jedino Essien ostali su smijesni ali vidim opet objektivnost na nivou 3 igraca Barcelone doduse jedan sada vec bivsi ali malo je reci objektivnost, cuj Maskerano i Busquets hahaha

Songova klasa je jedino Essien ostali su smijesni ali vidim opet objektivnost na nivou 3 igraca Barcelone doduse jedan sada vec bivsi ali malo je reci objektivnost, cuj Maskerano i Busquets hahaha
Dio Arsenala
Monolog je napisao/la:BusquetsGunnerS je napisao/la:Monolog je napisao/la: a najbolji zadnji vezni Song.A to nije među top 5 ?!
![]()

Biskvit i ona budala iz Barce Songu ne mogu pera odbit. Ostali su ga stariji po 7-8 godina i ima mjesta za napredak, Bendtner nije najbolji napadač na svijetu, daleko od toga, ali je definitivno jedna od velikih nada, njegova statistika govori sama za sebe.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Paja,
Nemojmo se zavaravati, svi znamo da govoriš kako je Bendtner klasni napadač, tako da...Što se tiče ovog gore u vezi zadnjih veznih, jah, eto nisu oni gore nabrojani bolji od Songa. U pravu si, nije niti jedan od njih, jer Song je the chosen one. Doduše, ti si onaj koji ne može nikog iz Barcelone, te koji Messija karakteriše kao kepeca kome suci popuštaju i koji iz tih razloga zabija golove.
@Gunners,
Valjda Del Bosque zna bolje od tebe, zar ne? To što vi Busquetsa ne volite, ne umanjuje njegove kvalitete. Malo bolje obrati pažnju na njegova kretanja sa i bez lopte, pa onda donosite neke sudove u vezi njega. No, vama je isti antipatičan, pa ga to autmatski svrstava u neznalice.
@Bosco,
Jah, vidimo ko ne može kome "pera odbit".
Nemojmo se zavaravati, svi znamo da govoriš kako je Bendtner klasni napadač, tako da...Što se tiče ovog gore u vezi zadnjih veznih, jah, eto nisu oni gore nabrojani bolji od Songa. U pravu si, nije niti jedan od njih, jer Song je the chosen one. Doduše, ti si onaj koji ne može nikog iz Barcelone, te koji Messija karakteriše kao kepeca kome suci popuštaju i koji iz tih razloga zabija golove.

@Gunners,
Valjda Del Bosque zna bolje od tebe, zar ne? To što vi Busquetsa ne volite, ne umanjuje njegove kvalitete. Malo bolje obrati pažnju na njegova kretanja sa i bez lopte, pa onda donosite neke sudove u vezi njega. No, vama je isti antipatičan, pa ga to autmatski svrstava u neznalice.
@Bosco,
Jah, vidimo ko ne može kome "pera odbit".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.