FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Jup
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Jup » 02 feb 2019, 17:27

:rol: Sta kazu neki jaci smo igracki od poola.rasut ce nas kloponja sa poolom ko rizu upamtite.kolac je samo taki amater.
Sta kazete. Ne treba nam hernandez ni podoi9 :lol:
Podoi. Je roben za milera
Pravda za Tyson Furya

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 feb 2019, 17:27

prvo kao prvo: Niko Kovac definitivno nije trener za Bayern. Moze voditi ove manje klubove i ona titula kupa je puka sreca.
uprava: Mi definitivno imamo upravu koja ima ubjedljivo najvise para a isto tako definitivno najgluplja uprava od najjacih klubova Evrope. Sve dok se pare ne budu potrosile, uspjeha necemo imati u Bundesligi a kamoli u LP.
Robbery: Ova djeca nisu dorasla ovom dvojcu koji je i ovako star bolji od njih i ne vidim da mogu doseci njihov nivo igre, pa makar i za 2-3 godine. Njihov uticaj moze zamijeniti Eden Hazard i njemu slicni igraci a nikako Davies, Gnabry ili Muller koji je u klubu samo sto je Nijemac.
Patnja za gledat, sve u svemu i titula pa pa :salut:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 feb 2019, 17:28

Nerminovic je napisao/la:Dobro ce mi doci u zivotu kad bi jos samo skontao da vise nismo medju jacim. Postali smo ****** od ekipe i odma cu vam sad reci - Liverpool nas uzima sa 4 razlike.

Vozdra.
Sta je pisac htjeo reci?
Mijenjaj klub bi ce ti lakse.
VOLIM BAYERN

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 02 feb 2019, 17:44

Sto se tice igre kao igre, nista novo. Igrali smo nista slabije nego inace, samo ovaj put nismo pobjedili. Kimmich definitivno nije 6, i to treba zaboraviti. Müller ne moze na krilu, Rafinha ne moze vise igrati. Kovac treba ici sto prije, dok nije prekasno(ako vec nije).

Protiv Poola Je opet druga stvar, LP je nesto drugo, i tu je sve moguce, ne vjerujem da smo autsajderi kakvim se ovdje predstavlja od strane pojedina. S druge strane sigurno da nismo ni favoriti. Obicno je neki igrac kod nekog trenera bolji nego kod prethodnog, jedino je kod Kovaca svaki skoro gori nego sto jest. Ne znam sta uprava vidi u Kovacu, od pocetka prvenstva nije bila utakmica da smo odigrali svih 90 minuta na zavidnom nivou.

Ne bi meni bilo zao ovog poraz, da se neka pouka izvuce, pa da se ovaj antitrener otjera, ali bojim se da to nece biti ni da nas Hertha izbaci pa i Liverpool..

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 feb 2019, 17:49

Los dan losa igra,desva se i najboljima.Nista nije izgubljeno,Frankfurt nas pridrzao jos smo u igri jer ima jos puno da se igra.Sto se tice LP i Lpoola to je skroz druga stvar,mogu nas razvaliti igrom a mi da prodjemo dalje to su 2 tekme i sve je moguce.
Nakon dugog niza godina nedodirrivosti u BL ,finala i polufinla u LP osvojenih kupova dodje i ovakva sezona da i ne ide sve naj naj.Naravno kao i kod svakog kluba na swijetu tako i kod Fc Bayerna naleti sezona u kojoj mozda neces biti konkurentan ni za jednu titulu.
Tako da mi nisu jasni ovi komentari,motaj kabl,gasi klub,ciganija,bla blja bla.
VOLIM BAYERN

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 02 feb 2019, 18:03

Nas najveci problem jesto mi nemamo kvlaitetnog trenera i ende :!: kad je jup prosle sezone od nako razjebane ekipe znao izvuuko najbolje i poslozio ih. Sto ne bi mogo i kolac ali razlika je u tome sto je jup imao znanje a kolac ga nema.
Pravda za Tyson Furya

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 feb 2019, 18:06

Čim jači protivnik odmah prculence. 23 gola u 20 tekmi primili :facepalm: Kad je Javi igro štopera i staj'o na centru primali smo 18 po sezoni. Nije dovoljno rasporedit (Juppovsku) formaciju 4-2-3-1 i eto ga, super, moraju igrači nešto znati majku mu i biti pripremljeni za to.

LP je drugačije takmičenje, tu si rasut jedino ako totalno fulaš pristup i taktiku ili je protivnik 10x bolji individualno. Neće biti rasipanja i imat ćemo šansu proći.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2019, 18:15

Pojedinici su razmaženi dominacijom u ligi pa kad se ovako nešto desi onda ide drvlje i kamenje na klub.Ali jedno je sigurno sa Kovačem neće ići na duže staze Bayern ima kvalitetan sastav al' on to ne zna iskoristiti.Na ljeto se moraju dovesti dva kapitalca prije svega wc krilo,stoper.

Ja fkt ne razumijem likove koji gol, pardon golčinu Baileya stavljaju na dušu Ulricha koji je bio dobro postavljen al' ono tri Neuera ne bi odbranila.

Što se tiče šansi za titulu one su nakon danas minimalne, morali smo iskorisiti kiks žutalja ovako ostajemo na -7 znači oni moraju kiksati bar 3-4 puta a mi da uvežemo neku nevjerovatnu seriju što je teško za očekivati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 02 feb 2019, 18:18

Jup je napisao/la:Nas najveci problem jesto mi nemamo kvlaitetnog trenera i ende :!: kad je jup prosle sezone od nako razjebane ekipe znao izvuuko najbolje i poslozio ih. Sto ne bi mogo i kolac ali razlika je u tome sto je jup imao znanje a kolac ga nema.
To i jest bio zadnji trzaj ove generacije koju je jupp nekako izveo na pobjednički put ,treba biti realan i reci da je lani bvb i liga opcenito bila lošija a i tad smo izgubili kup
Tad se trebalo napraviti preslagivanje i zahvaliti pojedincima i otvoriti prostor za mlađe igrace koji ce osvježiti ekipu i dati novu energiju.
Nismo to ucinili i sada ispastamo i ispaštati cemo do ljeta kada ce doci do velikog preslagivanja kadra.Da li s ovim trenerom tesko je reci u ovom trenutku.Vjerovao sam da cemo izvući ovu sezonu na ovaj nacin međutim bvb igra stvarno dobro i očito je da vrč ide na vodu dok se ne razbije a nas je doživio prasak.

Danas je lose pripremljena utakmica od pocetka ,igrali smo protiv brze ekipe bez klasicnog zadnjeg veznog i nikako nismo imali stabilnost.Kimmich je premalesan i slabasan da bi hvatao lopte i pokrivao prostor,stalno mu igraci ulaze iza leđa.Rafinha je rupa i stvarno ne vidim sto smo dobili i sto općenito dobijemo stavljanjem kimmicha u vezu rafinhu na beka.Jasno se kimmichovi defenzivni problemi vide kod drugog gola

Naprijed sve igramo preko lijeve strane,desnu uopce ne koristimo i bilo bi stvarno vrijeme da se počne muller koristiti na svojoj poziciji ili da ga se proda.Ovako gubimo i njega i lewu.Ali to je taj pocetak sezone,nismo nadomjestili robberia i zato nismo kupili krilo kako treba ,Thomas se zrtvuje.Nije to prvi puta

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 feb 2019, 18:35

Saurman je napisao/la:Na ljeto se moraju dovesti dva kapitalca prije svega wc krilo,stoper.
Uvjeri me da će ovi doći, pogotovo WC krilo kojih je malo i koji koštaju preko 100 miliona.

Evo onako odoka šta nam treba i šta se sprema:

- Rafko ide, znači ako će Pavard igrati beka onda ok. Al to znači da će Kimmich na sredinu ili neko od štopera leti.
- Lijevi bek bekap. 10, 15 miliona ili džabaluka neko.
- Boateng ide, i možda, Hummels, ako će Pavard igrati sa Suleom onda nam treba bekap desni bek.
- Sanches ide, Javi također, struka je tražila igrače za tu poziciju i vjerovatno će i ovdje kupovati.
- James, prema spekulacijama ide odnosno ne dolazi, ako se nešto ne desi nepredviđeno a to je odlazak trenera. Pitanje je sad hoćemo li imati desetku ili će to biti neka druga pozicija. Ko će igrati i kakav sistem nepoznato je.
- Robbery ide, pazite sad, imamo tri krila sa Mullerom četiri i Haso će nastaviti da ganja Odioija i sličnog talenta => znači NEMA WC krila.
- Nemamo bekap napdača i to je 10, 20 miliona ili džabaluka.

Ne znam jesam li koga izostavio al letnji pos'o će biti tu negdje, znači ništa specijalno, treba nam 3,4 bekapa, štoper, zadnji vezni i po nama sa ssba krilo. Ovo prije štopera je već 100+ miliona. Boa, Sanches i Javi mogu otići za plafon 70 tak miliona. Trebali bi potrošiti neto oko 100-tinjak miliona, možda i više na WC krilom koje može biti Hazard ili neko tog tipa. Čini mi se nerealno ako se uzme u obzir koliko se ganjao jedan talent na toj poziciji. To ne bi tražio ako si mislio nekoga drugog kupovati.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 feb 2019, 18:39

Niko nista o Jamesu, izdominrao danas ;), nezainteresiran i daleko od lopte,nadam se da ce ostati u Bayernu ali male su sanse.
VOLIM BAYERN

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 feb 2019, 18:41

isakovich je napisao/la:Niko nista o Jamesu, izdominrao danas ;), nezainteresiran i daleko od lopte,nadam se da ce ostati u Bayernu ali male su sanse.
zato su drugi dominirali :tokralju: :tokralju:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2019, 18:43

lik nazuljao desni guz koliko je na klupi, logicno da je on van forme... pa ko ocekuje da on izdominira utakmicu kad starta prvi put nakon 3 mjeseca nema pojma o sportu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 feb 2019, 18:43

A ja bih sve te WC štopere, krila, bekape zamijenio za novog trenera i sportskog direktora. Ne ublehe ko ovu dvojicu već nekoga ko zna nešto.

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 02 feb 2019, 18:45

Ovdje se danas ni Messi ne bi primjetio..

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 feb 2019, 18:49

Što je najgore još se nismo ni zaholcali tempom koji nas očekuje, sad ide svaka tri dana tekme. Sad valja i rotirati a ovi koji sjede na klupi u žestokom qrcu, a Mullera valjda trenira i uigrava da LP u formi gleda sa tribina.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 feb 2019, 18:59

phily je napisao/la:
isakovich je napisao/la:Niko nista o Jamesu, izdominrao danas ;), nezainteresiran i daleko od lopte,nadam se da ce ostati u Bayernu ali male su sanse.
zato su drugi dominirali :tokralju: :tokralju:
Ma jok ni u kom slucaju da jesu,ali izostalo je kod njega danas volje i htijenja.Samo treba biti realan.
Stoji to da nema kontinuitet sve je to meni jasno al naprosto se vidi da on i nije 100% prisutan.Ja se iskreno nadam da ce biti nas najjaci igrac.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 feb 2019, 19:06

harden je napisao/la:lik nazuljao desni guz koliko je na klupi, logicno da je on van forme... pa ko ocekuje da on izdominira utakmicu kad starta prvi put nakon 3 mjeseca nema pojma o sportu
Pa zato je trebao prvo 2-3 tekma igrat po 15-20 min da se uhaviza,a ne ovako kao danas.Ugl od sad ga gledomo po 90 minuta ;)
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 feb 2019, 19:28

Kovač ima puno potentniju ekipu nego li Jupp a opet nema pojma. Ajde vidimo koga je Jupp imao protiv Reala na krilnim pozicijama recimo? Imao Mullera i Riberya koji se hvatao za reklame u 30 minuti. Coman i Robben bili povrijeđeni i to je to. Ovaj ima Comana, Daviesa, Gnabrya, pa čak i Jamesa, a opet gura Mullera na krilo. Još ima i Robbena i Riberya koji će se vratiti. Ne moraš protiv svakoga igrati defanzivno i da ti Muller trči u odbranu. Bit je u tome da on ne zna iskoristiti ono što ima, sve je to na individualni kvalitet, još uvijek nema obrisa napadačke igre. Da imamo boljeg trenera znao bi on itekako iskoristiti ove pobrojane. Greška se napravila kada se nisu riješili Riberya i Robbena na ljeto, ali opet ne bi doveli wc krilo jer za to treba iskeširati ogromnu lovu a nema nekog pretjeranog izbora. James je igračina ali ovaj će ga otjerati. Također slažem se sa @šljivom kada kaže da se bezveze gomilaju igrači u odbrani a ne riješava se ono bitnije pitanje a to je pitanje trenera i pitanje wc krila koje bi moralo doći odlaskom Riberya i Robbena. Sa Kovačem treba ići i Hasan jer nije dorastao poslu koji obavlja. Šta će nam Lucas i Pavard? Šta će nam obojica? Zašto davati 80 miliona za ovog prvog. Pavard je i više nego dovoljan. Ostaviš Hummelsa i Sulea, dodaš im Javia na štoperskoj poziciji jer bi tu koristio za razliku od veznog reda, imaš i Pavarda i Alabu koji mogu pokriti te pozicije i zašto onda bacati 80 miliona? Boatenga se riješiti i to je to. Iskoristiti tih 80 miliona gdje je potrebnije. Međutim sve ovo pada u vodu ako nema trenera koji može iskoristiti sav taj potencijal. Imamo Thiaga, Tolissoa, Goretzku, Neuera, Kimmicha, Lewata, prodamo Sanchesa i Boatenga, Rafinha ionako odlazi. Doći će vjerovatno i Odoi. Riješio bih se Gnabrya isto da se napravi mjesto za wc krilo jer inače bi bilo gomilanja i nezadovoljnih. Ali džaba sve ovo sa postojećim trenerom je samo traćenje talenta i kvaliteta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 02 feb 2019, 19:29

James je imao dva tri lijepa poteza prvo poluvrijeme dok smo igrali nesto ,kasnije kad se ekipa raspala raspao se i on.
Opcenito nam igra prema naprijed nije razrađena zato ne dolazi do izrazaja ni james ni muller ni lewa koji zabija manje nego inace.
Jedino coman profitira a i njemu treba pomoc sa suprotne strane

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.