Sta kazete. Ne treba nam hernandez ni podoi9

Podoi. Je roben za milera
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sta je pisac htjeo reci?Nerminovic je napisao/la:Dobro ce mi doci u zivotu kad bi jos samo skontao da vise nismo medju jacim. Postali smo ****** od ekipe i odma cu vam sad reci - Liverpool nas uzima sa 4 razlike.
Vozdra.
To i jest bio zadnji trzaj ove generacije koju je jupp nekako izveo na pobjednički put ,treba biti realan i reci da je lani bvb i liga opcenito bila lošija a i tad smo izgubili kupJup je napisao/la:Nas najveci problem jesto mi nemamo kvlaitetnog trenera i endekad je jup prosle sezone od nako razjebane ekipe znao izvuuko najbolje i poslozio ih. Sto ne bi mogo i kolac ali razlika je u tome sto je jup imao znanje a kolac ga nema.
Uvjeri me da će ovi doći, pogotovo WC krilo kojih je malo i koji koštaju preko 100 miliona.Saurman je napisao/la:Na ljeto se moraju dovesti dva kapitalca prije svega wc krilo,stoper.
zato su drugi dominiraliisakovich je napisao/la:Niko nista o Jamesu, izdominrao danas, nezainteresiran i daleko od lopte,nadam se da ce ostati u Bayernu ali male su sanse.
Ma jok ni u kom slucaju da jesu,ali izostalo je kod njega danas volje i htijenja.Samo treba biti realan.phily je napisao/la:zato su drugi dominiraliisakovich je napisao/la:Niko nista o Jamesu, izdominrao danas, nezainteresiran i daleko od lopte,nadam se da ce ostati u Bayernu ali male su sanse.
![]()
Pa zato je trebao prvo 2-3 tekma igrat po 15-20 min da se uhaviza,a ne ovako kao danas.Ugl od sad ga gledomo po 90 minutaharden je napisao/la:lik nazuljao desni guz koliko je na klupi, logicno da je on van forme... pa ko ocekuje da on izdominira utakmicu kad starta prvi put nakon 3 mjeseca nema pojma o sportu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.