Reus igrač mjeseca decembra. Već 3 od 4 nagrade za njega. Onu četvrtu uzeo je Sancho.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ovo postaje zaista problem, za sada se izvlačimo... ali samo čekam kad će nam se loša egzekucija obiti o glavu.kraljttbvb je napisao/la:Burkijeva pobjeda![]()
Malo je napad stekao, sve neki pokusaji da se useta u gol![]()
Ovako je Herta uzela 2 boda BVB-u. Sve neka krila, niko ispred gola, nikome nemas loptu dodati. A i kad dodju ispred gola, samo petljajuAmirBvB je napisao/la:Ovo postaje zaista problem, za sada se izvlačimo... ali samo čekam kad će nam se loša egzekucija obiti o glavu.kraljttbvb je napisao/la:Burkijeva pobjeda![]()
Malo je napad stekao, sve neki pokusaji da se useta u gol![]()
Nismo mi nezadovoljni, samo ne moramo strepiti do zadnje sekunde. Da se ne zezaju, prije bi rjesavali utakmice i lakse ih privodili kraju...Pale_Companion je napisao/la:Samo sa jednim zdravim stoperom i bez najboljeg igrača odnijeti tri boda na veoma teškom gostovanju i pod pritiskom Bayerna je odličan rezultat, nemate razloga za nezadovoljstvo .
Poslije one dvije fule Reusa, zaista je izgledalo da će biti tako... sreća pa Hakimiju onako sjedekraljttbvb je napisao/la:Pretpostavljam da je danas patnja, obzirom da ne znaju igrati protiv ovih iz donjeg dijela tabele
Mi skontamo te dvije fule, jer su bas bile dobre sanse, ali ja jutros pogledam 10-minutni pregled, milion sansi i za Hanover i za BVB. Ja ko da nisam nikako gledao utakmicuAmirBvB je napisao/la:Poslije one dvije fule Reusa, zaista je izgledalo da će biti tako... sreća pa Hakimiju onako sjedekraljttbvb je napisao/la:Pretpostavljam da je danas patnja, obzirom da ne znaju igrati protiv ovih iz donjeg dijela tabele![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.