..i ThiagaScholl je napisao/la:bez Nojera sutra
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kale i Kovač jučer izjave da nam pojačanja uopće ne trebaju.
Danas se povrijede Neuer i Thiago.
Jedva čekam da vidim Kolačevog miljenika Renata u paru sa Leonom sutra, predviđam reprizu utakmice sa Herthom u prvoj polusezoni.
Danas se povrijede Neuer i Thiago.
Jedva čekam da vidim Kolačevog miljenika Renata u paru sa Leonom sutra, predviđam reprizu utakmice sa Herthom u prvoj polusezoni.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Refko desno a KimiŠ u sredini? 
Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Martinez, Goretzka - Muller, James, Coman - Lewat.

Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Martinez, Goretzka - Muller, James, Coman - Lewat.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ovo bi bila najrealnija opcija, kojom se trenutno raspolaze. S tim da ne vjerujem da ce desna strana bbiti nesto opasna, koliko sam upratio ni Gnabry nije na 100%..muhamedhulk je napisao/la:Refko desno a KimiŠ u sredini?
Najveći ponor između kvalitete prve opcije i bekapa je napadačka opcija. Tako da moliti se da Lewa ostane zdrav, ostalo je manje više.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj sastav ima ravnotezu, Lav je glavni na sredini...Muller smeta desno, a vrijeme je da Lewat zabije bar Doppelpack 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Je l to sastav koji priželjkuješ ili koji će biti?
ovo drugo teško jer je James u njemu

-
- Kontakt:
Sutra bez Jamesa bi moglo biti problema da se smiri igra i odgovori na njihov moguci presing. Mene bas interesuje ko ce imati ulogu Thiaga i pocinjati svaku akciju.. Goretzka nije neki znalac s loptom, a Martinez svakako..sljivo je napisao/la:Je l to sastav koji priželjkuješ ili koji će biti?ovo drugo teško jer je James u njemu
Leverkuzen nisam gledao dosad i ne znam šta igraju niti kakvi su sa loptom pa onda ne znam njihove namjere, a mi bez Thiaga možemo igrati nešto malo povučenije, sa manje lopte u nogama i na kontre. Mislim da će James igrati prvo što nema Thiaga a drugo da Muflon malo skine pritisak sa sebe pitanjima zašto isti ne igra. Jedna vanserijska tekma Jamesa bi mogla otvoriti mnoga pitanja al ne znam, rizik je, ako svi podbace i on će flopati i eto mu "zagarantovanog" mjesta na klupi. Hoću reći ako trener ne vjeruje u tebe propo si u bilo kom kontekstu.
-
- Kontakt:
Prosle su i meni kontre kroz glavu, ali s Müllerom na krilu, tu ne vidim bas pametnu opciju. Ma krenulo je malo i nervirat ta prica oko Jamesa i Kovaca, novinari vise dodaju nego sto ima istina..Razlog je jednostavan, znaju da ce to privuci najvecu paznju citaoca.. Pobjeda bi bila prijeko neophodna, uz moguci kiks Dortmunda..to bi bilo jos veci motiv za dalje, al vidjet cemo sve.sljivo je napisao/la:Leverkuzen nisam gledao dosad i ne znam šta igraju niti kakvi su sa loptom pa onda ne znam njihove namjere, a mi bez Thiaga možemo igrati nešto malo povučenije, sa manje lopte u nogama i na kontre. Mislim da će James igrati prvo što nema Thiaga a drugo da Muflon malo skine pritisak sa sebe pitanjima zašto isti ne igra. Jedna vanserijska tekma Jamesa bi mogla otvoriti mnoga pitanja al ne znam, rizik je, ako svi podbace i on će flopati i eto mu "zagarantovanog" mjesta na klupi. Hoću reći ako trener ne vjeruje u tebe propo si u bilo kom kontekstu.
- farinelli123
- Kontakt:
Muller smeta desnomuhamedhulk je napisao/la:Ovaj sastav ima ravnotezu, Lav je glavni na sredini...Muller smeta desno, a vrijeme je da Lewat zabije bar Doppelpack

Mnogo su dva Mullera na terenu. Goretzka radi njegov posao, daje golove iz drugog plana, trči i utrčava, jedan bi mogao i da odmori.
•
Früchtl; Kimmich - Hummels - Süle - Alaba; Goretzka - Javi; Gnabry - James - Coman; Lewi.
Odakle ti postava 2H prije utakmice, nije nemoguće da ova bude postava, jedino Ulreich bi trebao na gol valjda
Bilo bi vrijeme da James konacno pocne, a predatora cim prije uvalit nekome i vratit bar malo para jer nikad igraca od njega.
Haso se registrovao na forum da se obracuna sljivom?coelho41 je napisao/la:Odakle ti postava 2H prije utakmice

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nadam se ovom gore.coelho41 je napisao/la:Odakle ti postava 2H prije utakmice, nije nemoguće da ova bude postava, jedino Ulreich bi trebao na gol valjda

haha skontao sam poslije da je ovo tvoja želja za utakmica, al naviko sam da 1h prije utakmice se očekuje postava, uglavnom danas ne gledam utakmicu, zbog obaveza, ali MOTM će biti Joshua Kimmich, 6 utakmica protiv Neverkusena i nema nijedan poraz.

Pozdrav svima koji su pomislili da može bez Mullera

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas stavi Rafinhu na beka...
Nadam se bar da ce James u sredinu a ne desno.
Javi je grohnuo kad on sklanja Kimmicha sa beka da igra u sredini.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Javi i Kimmich su potpuno drugaciji tipovi veznih igraca.muhamedhulk je napisao/la:Bas stavi Rafinhu na beka...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 3 gosta.