FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

melandri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la melandri » 22 okt 2010, 11:48

1.imamo svoj stadion za razilu od vas
2.duzni smo vam obezbjediti 5 % od ukupnog kapaciteta stadion sto je 500 karata ( dobili ste 3000 )
3.pa ako ste vec "Argentinci i ne zelite da se gurate i da se nabijate u zdenci,pa hajte braco na IStok tamo vam je komforno,pa da vidimo da li cete se cuti ??
vama nije problem sto ste dobili 3000 karata ( ionako vas i ne dodje nikad vise ) nego je problem sto su vam uzeli dio sjevera i sto se necete cuti kao do sada ...

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 22 okt 2010, 11:48

600.POST,NA NAJDRAZOJ TEMI,ALI MI JE ZAO STO CE BITI U SVADJI

Ama raja pustite ih,oni nam karte nedaju zbog toga sto ce izgubiti pa ce ih boliti to da ih navijaci zajeba.vaju
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 22 okt 2010, 11:50

johnnyHZ je napisao/la:<script src='http://img52.imageshack.us/shareable/?i=70jh4w.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>slika</noscript>

znal ko ovog ciku desno u dresu SARAJEVA :mrgreen: :mrgreen:
To je Gosp. Ivica Osim, igrac FK Zeljeznicara, gostovao na utakmici FK Sarajeva, a posto si pametan samo da ti kazem i da je Veliki gospodin Rahmetli Asim Ferhatovic Hase gostova i igrao za Zeljeznicar u prijeteljskoj utakmici, i meni je drago sto je tako, jer ste se i jedni i drugi poceli furati na neki nenormalne furke, koje su davno isfurale... budite pozdravljeni i sretno na derbiju.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 okt 2010, 11:53

hase igrao? gdje ba ...kad ba??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 11:55

melandri je napisao/la:1.imamo svoj stadion za razilu od vas
2.duzni smo vam obezbjediti 5 % od ukupnog kapaciteta stadion sto je 500 karata ( dobili ste 3000 )
3.pa ako ste vec "Argentinci i ne zelite da se gurate i da se nabijate u zdenci,pa hajte braco na IStok tamo vam je komforno,pa da vidimo da li cete se cuti ??
vama nije problem sto ste dobili 3000 karata ( ionako vas i ne dodje nikad vise ) nego je problem sto su vam uzeli dio sjevera i sto se necete cuti kao do sada ...
Dje si razila nisam te prepoznao! Nego reci mi zasto nikad niko osim nas na taj istok ne ide jel znas? Skratili ste nam sjever sta hocete budite gospoda kao i mi al nema veze,trazili ste dobicete,vazno je da vam je malo 700 karti u Lukavici i da ste bojkotovali!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 okt 2010, 11:56

pa ljudi moji nije problem hocemo li mi navijati hocemo li biti ispod krova ili nesto peto deseto. Problem je sto ne mozes disati gore u onom cosku, ne mozes stajati nema uslova u tome je problem, a ne imali tribina krov ili ne svasta ces cuti. Al vas boli to upravo to sto se cujemo pa smanji na minimum, pa et sad nas nece nikako biti pa navijajte bit ce super derby nema dalje ;)

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 22 okt 2010, 11:56

Željezničar - Sud Ameriko (URG) 5:1
U prijateljskoj utakmici protiv ekipe iz Montevidea, Urugvaj, Željezničar je pobjedio 5:1. Za Želju su nastupili: Vrebac, Rqadojčić, Karajica, Duspara, Kulović, Radović, Smajlović, Odim , te kao gosti Ferhatović i Petković.

Datum: 19.05.1960
evo ti clanak ako ne4vjerujes nadzem ti i sliku ali kad mi kazes koliko godina imas jer izgleda da si neko djete

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 okt 2010, 11:58

godina dovoljno...vise od tebe...nisa znao ...hase me iznevjerio :mrgreen: alopet ja imam sliku :lol: :lol: :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 22 okt 2010, 11:59

čamac je napisao/la:
UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Tad se igralo na Skenderiji kralju, ali šta vi znate o tome.

Malo vam tri milje jel'. E pa djeco ja sam gled'o derbije na Grbavici kad se niko, ama baš niko od vas ovdje nije ni rodio (pozivo sam javno ovdje vašu stariju raju da malo pričamo, ali takvih kod vas nema. HZ su davno ugašene, sad su nekakve furke, špice, divovi. Ubjedljivo najbalavija tema na forumu. Mi stariji smo upamtili prave horde, ovo je sad smješno i tukne na maloću što bi se reklo) i nikad vas na Grbavici nije bilo 5 milja od davne 54. Vas da ima 5 milja napunili bi vaš sjever, a to se nije desilo godinama niti je većina vas to uživo vidjela.

Zapamtite to dobro nikad 5 milja pitara nije kročilo na Grbavicu.

Hajmo djeco opletite i još jednom ima li ko stariji?
Odgovorit ću ti ja kada mi kažeš koliki je kop manijaka bio prije rata! I na šugavici i na Koševu. Ali kop, ne obični navijači.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 22 okt 2010, 12:00

Zaghy je napisao/la:
UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Marijin dvor... Mara nikakva nije imala dvorove u Sarajevu, vec Marija Braun (ako ima bukvalaca, nije dvor u pitanju vec zgrada)...
vidim neki "sarajlica" isto napisao "traNvaj"... i sto je najtuznije busate se u prsa kako ste vi "gradska raja", a ostali doslje... pola vas izgleda zivi u okolici Sarajeva (bar ovih na forumu), i smijem se zakleti da vam ni roditelji nisu rodjeni u Sarajevu, mozda vi, ali ovdje izjavljujete da vam je "cukun dedo" bio sarajlija... ili ste pak bas nepismeni
ja sam napisao tranvaj al vidim da ste glupi i ne posmatrate citavu reecenicu koju sam napisao i da ste imalo pametni shvatili bi zasto sam napisao traNvaj "sarajlijice s dobrinje i albanije i kosova "i shvatili bi ironiju koju ocito ne shvatate u toj rijeci traNvaj ebhehhehehe

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 22 okt 2010, 12:01

Nisam ovdje da se svadzam ili glupiram, a meni je 25 godina tako ako si stariji onda se i ponasaj tako, a nemoj da se sekiras jer to je po jedna utakmica da se dzentlmeni zamjenili boje dresova. budi pozdravljen.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 12:03

samo sarajevo je napisao/la:
melandri je napisao/la:1.imamo svoj stadion za razilu od vas
Dje si razila nisam te prepoznao! Nego reci mi zasto nikad niko osim nas na taj istok ne ide jel znas? Skratili ste nam sjever sta hocete budite gospoda kao i mi al nema veze,trazili ste dobicete,vazno je da vam je malo 700 karti u Lukavici i da ste bojkotovali!

Ove godine su na tom istoku bili navijaci zelje: npr. protiv borca 2x, protiv laktasa. Isli su navijaci veleza. Za druge se ne sjecam da su imali neko vece gostovanje. A ne morate ni vi ici. Niko vas ne tjera.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 22 okt 2010, 12:08

koje ste vi p.icke i nije cudno sto ste dobili naziv p.icke pitarske, cuj u nehumanim uslovima kako vas nije stid ??!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 12:10

Luca.Toni je napisao/la:koje ste vi p.icke i nije cudno sto ste dobili naziv p.icke pitarske, cuj u nehumanim uslovima kako vas nije stid ??!!
Bravo majstore samo "ozezi"¨! Sta hoces da kazes da su lijepi uslovi???

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 okt 2010, 12:10

Luca.Toni je napisao/la:koje ste vi p.icke i nije cudno sto ste dobili naziv p.icke pitarske, cuj u nehumanim uslovima kako vas nije stid ??!!
a sve satro sugavica a samo da se docepat sjevera sugavice :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 22 okt 2010, 12:12

ekii je napisao/la:Zasto da dajem 10 km,i da se gusim na sjeveru ,a oni se sire do mile volje.Istok je ljudi neuslovan nevdi se nista kad je pun narocito se nevdi sa gornjih stepenica,pa kad je sansa za gol nastaje stampedo svak zeli da se dokopa ograde.Sjever isto tako (uzas-uzak prostor) ko životinje nas trpaju u kavez tako nas i Zujo tretira,ko povede dijete na sjever vise gleda da ga ko nepregazi nego gleda tekmu i hoce 10 km,pa nece moci!!.Ja podrzavam Udruzenje HZ za bojkot i predlazem kad vec ima na tv-u da odemo na Kosevo-sjever platimo karte i damo pare za nezbrinutu djecu na Bjelave nego šugavcima,kao sto su tajkun sa lijekovima-trovac Zujo i Amar cova od koga djeca kad ga vide od straha pocnu da tepaju misle da je neko van-ljudsko bice!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 12:13

19TM87 je napisao/la:
Citajte opet necemo cijeli sjever samo da nam date kao i prosli put a ne da nam smanjujete,sta ti nije jasno da ti nacrtam??

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 okt 2010, 12:14

dobili ste isto samo na 2 razlicite tribine, dovidjenja prijatno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 12:18

19TM87 je napisao/la:dobili ste isto samo na 2 razlicite tribine, dovidjenja prijatno
Ajde necu vise da pricam sa tobom vidis pojma nemas informisi se malo bolje!! Ako vama onakav tretman ne smeta trebali ste u lukavicu da odete!!

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 22 okt 2010, 12:18

samo sarajevo je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Citajte opet necemo cijeli sjever samo da nam date kao i prosli put a ne da nam smanjujete,sta ti nije jasno da ti nacrtam??
Izvini koliki je to prostora, za koliko navijaca(otprilike) ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 14 gostiju.