JesteAlfredNobel je napisao/la:Jel sutra u 18:30h?
Koliko sam upratio bice na arena 3
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JesteAlfredNobel je napisao/la:Jel sutra u 18:30h?
Voli te brat, Allaha mi.endeende je napisao/la:Pasa neka te je sramota sta pises.Laznjak je napisao/la:Samo prati mirise raznih cigara i neces fulit.TheNorthFace je napisao/la:Momci, je l problem nekom da mi objasni samo gdje se tačno nalaze prostorije UNFKS? Znam da su zavucene malo u Skenderiji, pa...
Sjecam se stare radnje u Skend, al nije ova “nova” na tkm mjestu čini mi sezavuceno, udjes kod tete na ulaz i prva desno i pravo furaj na desnu stranu ces vidjeti momke koje ni jedna majka za zeta nece. To je to
Halali prijatelju , izvinjavam se tvojoj bordo porodici i tebi naravno . Onako samo s brda s dola pokupio komentare sa 2-3 stranice (ako mislis na onaj post da je ostalo jos yebenih(izv. na izrazu)14 utakmica i da nam treba pomirenje).Ima tu jos desetine forumasa koje gotivim ,ma kako nam se misljenje ne podudara.@taremuha,@bordopoeta,@kengur,@RobertKosar,@Sedrenik ma jos 100-tine dragih Pitara.Laznjak je napisao/la:
Samozdravlje@ znas da te brat voli, a izostavio si me
Zapad u napad.
Logikom pripremnih utakmica.belosevic23 je napisao/la:Kojom logikom Borac dobi Akhmat Grozny premierligas Rusije? I to su igrali poznatiji igraci.. Bice Borac ozbiljan takmac sljedece godine, Vranjes, Danilovic, Ziljkic, Kajkut...
Arena 4ShofaII je napisao/la:JesteAlfredNobel je napisao/la:Jel sutra u 18:30h?
Koliko sam upratio bice na arena 3
Belek i Lara Kundu na Antalijskom priobalju imaju najbolje hotele,s tim sto Lara kundu nema neke sportske terene posebno,ali je blizu Antalijskog aerodroma ,pa u transferu budes za 10 minuta u svom hotelu...Hoteli u Beleku su izrazito vodili racuna o sportskom segmentu...Sigurno imaju najbolje golf terene u Evropi za pripremu dok pojedini hoteli imaju po pet extra stadiona za fudbalske klubove...Sve je to na jako visokom nivou...Uz sve to idu i vrhunski uslovi za relaksaciju kao sto je Spa,teretane,zatvoreni bazeni,vrhunska kuhinja ,zatvorene trim staze...Lakoste je napisao/la:Jao perverzije hotela gdje smo se smjetili.
Pripazi nam Crepaldija da nam ga vjetar ne odnese...Lakoste je napisao/la:U Antaliji sam, danas vam bacim slike s utakmice.
HvalaLakoste je napisao/la:U Antaliji sam, danas vam bacim slike s utakmice.
Odkud lova, majstore.Lakoste je napisao/la:U Antaliji sam, danas vam bacim slike s utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.