Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Kada ste me to poklopili ne sjecam se?
Likovima poput tebe ne pase nista sto se ne slaze sa tvojim misljenjem, ja cu pisati sta ja hocu i kad hocu ignorisi me ako ti smeta i ne repliciraj, sta svaki put odgovaras i javljas se?
Likovima poput tebe ne pase nista sto se ne slaze sa tvojim misljenjem, ja cu pisati sta ja hocu i kad hocu ignorisi me ako ti smeta i ne repliciraj, sta svaki put odgovaras i javljas se?
Ko je rekao da me ne zanima? Zanima me svaki bh igrac i pratim to a to sto za razliku od nekih ne pisem hvalospjeve za nista i realno gledam na situaciju pa to neko okarakterise kao provokaciju je problem tih ljudi.Unofficialpage je napisao/la:Doći na jednu fan temu i govoriti kako taj igrač neće nikad uspjeti, da je loš, znajući da će izazvati neku reakciju za to, je ništa drugo nego provociranje i trolanje. Očigledno da ne znamo još šta je fan tema, tu budu ljudi koji navijaju za tog igrača, ekipu i žele tom igraču/ekipi sve najbolje i nisu uvijek najrealniji.
Ne može se reći ako tebe nervira to što ja pišem protiv njega preskoći post, ti ne trebaš pisati tu ako te ne zanima taj igrač/ekipa, ti trebaš preskočiti tu temu a ne drugi preskakati tvoje postove na fan temi.
Mozes ti do sutra pricati kako si ti satro realan ali hejtera je najlakse prepoznati. I hejt je ok ali ti si covjece dosadan. Rijetko iritatantan covjek na forumu. Otkako si prvi put zalutao na temu ponavljas jedno te isto. Pa drvetu bi dosadilo.
Hejtere imaju James, Durant i tako te superzvijezde, ne moze hejtere imati jedan Musa kontas? Kada neko kaze za Jamesa da je ka?ina onda mozemo reci da je hejter, kada kaze to isto za Musu mozemo reci da nije daleko od istine.Kajzer10 je napisao/la:Mozes ti do sutra pricati kako si ti satro realan ali hejtera je najlakse prepoznati. I hejt je ok ali ti si covjece dosadan. Rijetko iritatantan covjek na forumu. Otkako si prvi put zalutao na temu ponavljas jedno te isto. Pa drvetu bi dosadilo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 10 miliona profesionalnih i college igraca rodenih u americi ne racunajuci one iz ostatka svijeta(broj bi bio oko 20-30 mil)japa je napisao/la:Hejtere imaju James, Durant i tako te superzvijezde, ne moze hejtere imati jedan Musa kontas? Kada neko kaze za Jamesa da je ka?ina onda mozemo reci da je hejter, kada kaze to isto za Musu mozemo reci da nije daleko od istine.Kajzer10 je napisao/la:Mozes ti do sutra pricati kako si ti satro realan ali hejtera je najlakse prepoznati. I hejt je ok ali ti si covjece dosadan. Rijetko iritatantan covjek na forumu. Otkako si prvi put zalutao na temu ponavljas jedno te isto. Pa drvetu bi dosadilo.
samo 450 moze izboriti roster mjesto u nba.Musa je jedan od njih.Ne mozes ni za njega reci da je ****
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da a kada skontas jos da na svijetu ima 7 milijardi ljudi i da asmo njhi 450 moze izboriti roster NBA onda to jos uveceva uspjeh Muse kada tako gledas Musa je svjetsko cudo. Ali ja pricam u kontekstu NBA lige ciji je clan kakav je kosarkas a ne u kontekstu sedam milijardi ljudi na planeti kao sto to vi ocito gledate.
Pa kazem da je hejt ok i nije to problem ali druga stvar je biti veoma dosadan u tome i uz to folirati narod kako si ti ovdje realan i neki glas razuma.japa je napisao/la:Hejtere imaju James, Durant i tako te superzvijezde, ne moze hejtere imati jedan Musa kontas? Kada neko kaze za Jamesa da je ka?ina onda mozemo reci da je hejter, kada kaze to isto za Musu mozemo reci da nije daleko od istine.Kajzer10 je napisao/la:Mozes ti do sutra pricati kako si ti satro realan ali hejtera je najlakse prepoznati. I hejt je ok ali ti si covjece dosadan. Rijetko iritatantan covjek na forumu. Otkako si prvi put zalutao na temu ponavljas jedno te isto. Pa drvetu bi dosadilo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Konačno, da je bio zdrav prošli mjesec, siguran sam da bi dobio pravu priliku, jer čak Pinson ju je dobio. Ali evo izgleda se vraća slijedeću tekmu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
faking creek je dobio priliku zadnju tekmuTracy3McGrady je napisao/la:Konačno, da je bio zdrav prošli mjesec, siguran sam da bi dobio pravu priliku, jer čak Pinson ju je dobio. Ali evo izgleda se vraća slijedeću tekmu
Mora raditi na masi, ako to ne sredi dzaba mu sve. Ne mozes biti faktor u NBA bez dobre fizicke spreme. Talenat nije upitan.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
vjerovatno ce se prvo malo skinut u G ligi da okusi parket pa ce ga prebacit u Brooklyn...dobio je svako sansu pa bi trebao i on
njegova fizicka transformacija ce potrajati
njegova fizicka transformacija ce potrajati
-
- Kontakt:
Eselamu alejum. Da li je u planu da igra večeras-ujutru u 02 o da li ima gdje live stream
-
- Kontakt:
Čitam piše na naslovnoj 20 poena otvorim članak kad piše zabio 25,sta je sada tačno A. LENDO...
Imaš gore edinjov link pa uđi na boxscore.lumani je napisao/la:Čitam piše na naslovnoj 20 poena otvorim članak kad piše zabio 25,sta je sada tačno A. LENDO...
ŠVRLJ
Ma znam ja koliko je zabio, nego nikako skontati naše novinare zašto ne pregledaju 10 puta prije nego što objave.Vedo20 je napisao/la:Imaš gore edinjov link pa uđi na boxscore.lumani je napisao/la:Čitam piše na naslovnoj 20 poena otvorim članak kad piše zabio 25,sta je sada tačno A. LENDO...
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Jes mi drago da se je Musa vratio posle ozljede i odma fino zabio 20 poena. Fala dragom Bogu.
Samo napred Musa ako Bog da uspjesno zaigras i u ligi NBA.
Samo napred Musa ako Bog da uspjesno zaigras i u ligi NBA.

-
- Kontakt:
IDEMO MUSA, SAMO NAPRED
U prvom poluvremenu jako los i u napadu i u odbrani. Izuzev one jedne trice, gotovo nista pozitivno nije uradio na parketu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma ova mala minutaža je jer ga čuvaju kao što ovaj napisa tekst na portalu.kobe24 je napisao/la:U prvom poluvremenu jako los i u napadu i u odbrani. Izuzev one jedne trice, gotovo nista pozitivno nije uradio na parketu.
Nadat se boljem i da se ovakva izdanja neće ponavljati u razvojnoj.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan, TripleThreat i 20 gostiju.