PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Penaltiky je napisao/la:Kad porastem biću Tobe
Kad porastem biću Vlad
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Džaba vam ti silni spoileri i klipovi, evo drugi dan kako se ne može pogledat to, forum yebe. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Tobe sine nas poslusni.KriskaKruha je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:NeMortemHz je napisao/la:Tobe
![]()
![]()
Samo ovo je ISTINA!!
Srcem vjerujem i jezikom očitujem da nema drugog boga osim Allaha, i vjerujem i očitujem da je Muhammed Božiji rob i Božiji poslanik.
Svjedočim da nema drugog boga osim Allaha, i svjedočim da je Muhammed Božiji rob i Božiji Poslanik.![]()
![]()
Zar nisi ti manijak?![]()
![]()
Manijak nego sta!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
obriši cacheskoroalen je napisao/la:Džaba vam ti silni spoileri i klipovi, evo drugi dan kako se ne može pogledat to, forum yebe.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
E fala, probat ću.Penaltiky je napisao/la:obriši cacheskoroalen je napisao/la:Džaba vam ti silni spoileri i klipovi, evo drugi dan kako se ne može pogledat to, forum yebe.

Nije baš da me zanima šta kače al eto, bolje da radi sve.

- KriskaKruha
- Kontakt:
Kako to mislis svakom svoje a dao si moj grb onom ludjaku, i jos se najeo na moj racun. Sto mu nisi nesto svoje poklonio? Dace Allah da ti onaj grb sa zida na glavu padne. Insala i masalaKongrateUK je napisao/la:Svakom svoje, meni moje, tebi tvoje![]()
Kad vas sad dragi Allah kazni pa ostanete bez +15, dozivite totalni fijasko i bruku, InsAllah
KriskaKruha je napisao/la:Kako to mislis svakom svoje a dao si moj grb onom ludjaku, i jos se najeo na moj racun. Sto mu nisi nesto svoje poklonio? Dace Allah da ti onaj grb sa zida na glavu padne. Insala i masalaKongrateUK je napisao/la:Svakom svoje, meni moje, tebi tvoje![]()
Kad vas sad dragi Allah kazni pa ostanete bez +15, dozivite totalni fijasko i bruku, InsAllah

- KongrateUK
- Kontakt:
Dobro Kriško kruha, namazat cu ja tebe, ali nece nutellom, budi siguran
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Opet je počeo prijetiti 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Jel sa onim mojim pekmezom od kajsije za ridjobradeKongrateUK je napisao/la:Dobro Kriško kruha, namazat cu ja tebe, ali nece nutellom, budi siguran

Nego, bil kupio sedzadu. Cista svila, arapska. Ja je sa hadza donio, platio 150 a dao bi je tebi za 120KM. Nova, tita mi. Nisam ni jedan namaz na njoj obavio.

- KongrateUK
- Kontakt:

Na jednoj od Facebook grupa u kojoj su članovi redom navijači Slobode, na objavi koji od igrača odlaze na posudbu, predsjednik Tuzlaka verbalno se obrušio na navijače koji su pominjali mladog Edisa Smajića, kojem je Mujkanović dajdža.

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
KongrateUK je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Na jednoj od Facebook grupa u kojoj su članovi redom navijači Slobode, na objavi koji od igrača odlaze na posudbu, predsjednik Tuzlaka verbalno se obrušio na navijače koji su pominjali mladog Edisa Smajića, kojem je Mujkanović dajdža.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KriskaKruha
- Kontakt:
Jel to SENAD, ne more to cojek bit

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako je Miske njima prodav'o što je on s Hadža donio. Samo što je on plaćo cenera, a njima za milju tušio + kamata.KriskaKruha je napisao/la:Jel sa onim mojim pekmezom od kajsije za ridjobradeKongrateUK je napisao/la:Dobro Kriško kruha, namazat cu ja tebe, ali nece nutellom, budi siguran![]()
![]()
![]()
Nego, bil kupio sedzadu. Cista svila, arapska. Ja je sa hadza donio, platio 150 a dao bi je tebi za 120KM. Nova, tita mi. Nisam ni jedan namaz na njoj obavio.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
KongrateUK ibjavio ne bil mu se prestali smijeat. Al se možemo smijati obojici odjednomKriskaKruha je napisao/la:Jel to SENAD, ne more to cojek bit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- KriskaKruha
- Kontakt:
Smijacu se i ja dok me jednom ne ufatePenaltiky je napisao/la:KongrateUK ibjavio ne bil mu se prestali smijeat. Al se možemo smijati obojici odjednomKriskaKruha je napisao/la:Jel to SENAD, ne more to cojek bit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

P.S. On je dobro proso. Nek pita druga Neu sta je on kupio? I jel zato ne ulazi na forum?

Šta si Nei prodo? Čokolino ko Whey?
Svako ko vješa te lehve i ćabe po kući zaslužuje da ga se zajebe
Svako ko vješa te lehve i ćabe po kući zaslužuje da ga se zajebe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.