FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kompleksasi hajde lijepo vas molim idite sa nase teme,ko sljedeci ovdje posta znace se da je on kompleksas
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
JADNICI...prosli derbi dobili po guzici i na terenu i na tribinama...a nisamo imali nikakve uslove...tri puta vise navijaca nego sto je moglo stati...bez megafona i bubnja (šiptarska posla) ...ali ipak osramoceni ....zadnjih deset minuta cmizdrili ....
ovaj derbi opet svjesni da ce dobiti po ussima vec su lobirali kod Brke (gay) Osima dda se nama smanji tribina...i da nam se istok koji vise lici na gradiliste nego na tribinu...tribina zatvorena uvijeksad bi je nama uvalili...sve sto se trazi je kao i prosle godine ...koja je vadiona NEMOGU SAD PREMJESTITI MREZU ! da da.
ostaje nada da ce doci pameti seljacine,i shvatiti da je ovo derbi ....a ne obicna utakmica....smijesno je da se na prostor od 700 stolica trpa 3000 navijaca...to je kontra svih mogucih zakona....naravno svako opravdava svoje...
stoga ja se fino zahvalim Bogu sto nisam strumf,sto nemoram siptara slusati kako mi vodi navijanje...sto ne bojkotujem tekme zbog cijene ulaznica,sto sa bar ,minimalno ,300 ljudi idem u BL dok neki idu sa NULOM manje.....sto nekima je vrh navijanja po tramvaju ganjati nozem,pa onda na tribini ubici pjevati pjesme podrske,sto nemoram kopirati pjesme od prvog komsije HOCEMO POBJEDU POBJEDU NA DERBIJU
,sve u svemu hvala ti sto nepjevam Rahmetli hasetu pogrdne pjesme,niti safetu....posto vi pljujete po onome sto su pojedinci uradili ...hvala ti Boze sto nesaram grafite ljudi ubijenih od strane policije ....sto nepjevam pjesme protiv Vedrana.....eto zato mi je drago sto sam HORDAS...nije bitno odakle je koji Hordas ako voli sarajevo.,...meni su isti oni sa vratnika,pofalica,centra,ilidze,visokog,bihaca,sanskog mosta,tuzle .....svima srce za isto kuca i imaju OBRAZ...ZA RAZLIKU OD NEKIH
i bar hase nije igrao za SELJU .... a vasa legenda stoji sa hasetom na centr sa grbom sarajeva na SRCU

ovaj derbi opet svjesni da ce dobiti po ussima vec su lobirali kod Brke (gay) Osima dda se nama smanji tribina...i da nam se istok koji vise lici na gradiliste nego na tribinu...tribina zatvorena uvijeksad bi je nama uvalili...sve sto se trazi je kao i prosle godine ...koja je vadiona NEMOGU SAD PREMJESTITI MREZU ! da da.
ostaje nada da ce doci pameti seljacine,i shvatiti da je ovo derbi ....a ne obicna utakmica....smijesno je da se na prostor od 700 stolica trpa 3000 navijaca...to je kontra svih mogucih zakona....naravno svako opravdava svoje...
stoga ja se fino zahvalim Bogu sto nisam strumf,sto nemoram siptara slusati kako mi vodi navijanje...sto ne bojkotujem tekme zbog cijene ulaznica,sto sa bar ,minimalno ,300 ljudi idem u BL dok neki idu sa NULOM manje.....sto nekima je vrh navijanja po tramvaju ganjati nozem,pa onda na tribini ubici pjevati pjesme podrske,sto nemoram kopirati pjesme od prvog komsije HOCEMO POBJEDU POBJEDU NA DERBIJU

i bar hase nije igrao za SELJU .... a vasa legenda stoji sa hasetom na centr sa grbom sarajeva na SRCU

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
BRAVO !!! MAJSTORE !!!johnnyHZ je napisao/la:JADNICI...prosli derbi dobili po guzici i na terenu i na tribinama...a nisamo imali nikakve uslove...tri puta vise navijaca nego sto je moglo stati...bez megafona i bubnja (šiptarska posla) ...ali ipak osramoceni ....zadnjih deset minuta cmizdrili ....
stoga ja se fino zahvalim Bogu sto nisam strumf,sto nemoram siptara slusati kako mi vodi navijanje...sto ne bojkotujem tekme zbog cijene ulaznica,sto sa bar ,minimalno ,300 ljudi idem u BL dok neki idu sa NULOM manje.....sto nekima je vrh navijanja po tramvaju ganjati nozem,pa onda na tribini ubici pjevati pjesme podrske,sto nemoram kopirati pjesme od prvog komsije HOCEMO POBJEDU POBJEDU NA DERBIJU,sve u svemu hvala ti sto nepjevam Rahmetli hasetu pogrdne pjesme,niti safetu....posto vi pljujete po onome sto su pojedinci uradili ...hvala ti Boze sto nesaram grafite ljudi ubijenih od strane policije ....sto nepjevam pjesme protiv Vedrana.....eto zato mi je drago sto sam HORDAS...nije bitno odakle je koji Hordas ako voli sarajevo.,...meni su isti oni sa vratnika,pofalica,centra,ilidze,visokog,bihaca,sanskog mosta,tuzle .....svima srce za isto kuca i imaju OBRAZ...ZA RAZLIKU OD NEKIH
i bar hase nije igrao za SELJU .... a vasa legenda stoji sa hasetom na centr sa grbom sarajeva na SRCU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Culi ste ga,haj sad mrs sa nase teme

FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
Dosta je stvarno vise onog maltretiranja,kad ulazimo otvore nam onu nazovi kapiju to jest samo jedan dio ulaza ljudi se poguse i prije nego udju na stadion!
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
OTVARAJTE KAPIJE SMRDARE,DOLAZE AGE SARAJLIJE !!!samo sarajevo je napisao/la:Dosta je stvarno vise onog maltretiranja,kad ulazimo otvore nam onu nazovi kapiju to jest samo jedan dio ulaza ljudi se poguse i prije nego udju na stadion!
Maltretiraju,samo maltretiraju,prosle godine dobili po usima na sugavici,pa sad cine sve da nedodjemo da ih kaznjavamo
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
Dovoljno je vas bojkot u Lukavici spomenuti,tamo su uslovi bolji 10 puta nego na grbavici,prodate nam 3000 karti na sjever na nas dio nemoze stati ni 1500,istok samo nama prodajete inace ga nebi smjeli otvarati jer ona tribina nije uslovna!!MU'MIN T.M. je napisao/la:vas ne razlikuje ništa od njih,jer pola njih igra u vas.Ako dođete bujrum.A ako ne samo ste copy-paste manijaka.Žalosni pitari svi protiv njih, kukanje i jad.Derby uništavate iznova i iznova,jednom-cijene karata 20 KM Jug, drugi put (prošle god.) kad nismo mogli TITULU na hasetu proslaviti,treći kad ste B.Bukija pogodili,Četvrti-čupanje stolica,kad ste šamarali sudiju na terenu (utakmica prekinuta), peti,deseti put... pa dokle Više.UPS je napisao/la:Ovo je kljucna stvar. I umjesto da oni pokazu da su gospoda naspram primitivaca iz lukavice oni ucine NAMA istu tu stvar i jos to zdusno pravdaju. I sta vas onda razlikuje od njih? nista, tipican sumski mentalitetadnan_hzsa je napisao/la:manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
ISKRENO VOLIO BIH DA DOĐETE, CIJELA BIH OSJETI TU DRAŽ I NAVIJANJE.(bez obzira na rez.)
A AKO NE, KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE.
samo cu ovo reci:
LIJEPI STRAH!!!
GRBAVICO OTVARAJ KAPIJE, HANIBAL JE PRED VRATIMA

LIJEPI STRAH!!!
GRBAVICO OTVARAJ KAPIJE, HANIBAL JE PRED VRATIMA

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ma to sam i ja rekao,likovi se sasrali i radi sve da Age nedodjuGigant je napisao/la:samo cu ovo reci:
LIJEPI STRAH!!!
GRBAVICO OTVARAJ KAPIJE, HANIBAL JE PRED VRATIMA![]()
![]()
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Od danas nismo vise age, od danas smo hanibali, a jedemo malu djecu za dorucakTarpi do bagro je napisao/la:Ma to sam i ja rekao,likovi se sasrali i radi sve da Age nedodjuGigant je napisao/la:samo cu ovo reci:
LIJEPI STRAH!!!
GRBAVICO OTVARAJ KAPIJE, HANIBAL JE PRED VRATIMA![]()
![]()

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zasto da dajem 10 km,i da se gusim na sjeveru ,a oni se sire do mile volje.Istok je ljudi neuslovan nevdi se nista kad je pun narocito se nevdi sa gornjih stepenica,pa kad je sansa za gol nastaje stampedo svak zeli da se dokopa ograde.Sjever isto tako (uzas-uzak prostor) ko životinje nas trpaju u kavez tako nas i Zujo tretira,ko povede dijete na sjever vise gleda da ga ko nepregazi nego gleda tekmu i hoce 10 km,pa nece moci!!.Ja podrzavam Udruzenje HZ za bojkot i predlazem kad vec ima na tv-u da odemo na Kosevo-sjever platimo karte i damo pare za nezbrinutu djecu na Bjelave nego šugavcima,kao sto su tajkun sa lijekovima-trovac Zujo i Amar cova od koga djeca kad ga vide od straha pocnu da tepaju misle da je neko van-ljudsko bice!
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 22 okt 2010, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Unistise mi nedelju i derbi al nema veze
Tad se igralo na Skenderiji kralju, ali šta vi znate o tome.UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Malo vam tri milje jel'. E pa djeco ja sam gled'o derbije na Grbavici kad se niko, ama baš niko od vas ovdje nije ni rodio (pozivo sam javno ovdje vašu stariju raju da malo pričamo, ali takvih kod vas nema. HZ su davno ugašene, sad su nekakve furke, špice, divovi. Ubjedljivo najbalavija tema na forumu. Mi stariji smo upamtili prave horde, ovo je sad smješno i tukne na maloću što bi se reklo) i nikad vas na Grbavici nije bilo 5 milja od davne 54. Vas da ima 5 milja napunili bi vaš sjever, a to se nije desilo godinama niti je većina vas to uživo vidjela.
Zapamtite to dobro nikad 5 milja pitara nije kročilo na Grbavicu.
Hajmo djeco opletite i još jednom ima li ko stariji?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
unistavaju oni obraz bh fudbala po evropi ,a i fudbala u bih .... al sta ces...samo sarajevo je napisao/la:Unistise mi nedelju i derbi al nema veze
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Moraju nekako da nam useru svejohnnyHZ je napisao/la:unistavaju oni obraz bh fudbala po evropi ,a i fudbala u bih .... al sta ces...samo sarajevo je napisao/la:Unistise mi nedelju i derbi al nema veze
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
Pustite u prodaju duplo vise karti za nas dio sjevera,jos ga i smanjite znaci prodajete duplo vise karti na mjesto gdje ni priblizno toliko ljudi ne moze da stane,pa nismo mi debili da umiremo prvo na ulazi cija su vrata manja od obicnih vrata na bilo kojoj kuci,pa poslije da drzimo nase navijace na ledjima jer nemamo gdje da stanemo neka hvala necemo ni doci ako je tako!čamac je napisao/la:Tad se igralo na Skenderiji kralju, ali šta vi znate o tome.UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Malo vam tri milje jel'. E pa djeco ja sam gled'o derbije na Grbavici kad se niko, ama baš niko od vas ovdje nije ni rodio (pozivo sam javno ovdje vašu stariju raju da malo pričamo, ali takvih kod vas nema. HZ su davno ugašene, sad su nekakve furke, špice, divovi. Ubjedljivo najbalavija tema na forumu. Mi stariji smo upamtili prave horde, ovo je sad smješno i tukne na maloću što bi se reklo) i nikad vas na Grbavici nije bilo 5 milja od davne 54. Vas da ima 5 milja napunili bi vaš sjever, a to se nije desilo godinama niti je većina vas to uživo vidjela.
Imate moju punu podrsku za bojkot. Svakako biste napravili neki belaj i prekinuli utakmicu.. Ovako, najproblematičnija bh navijačka grupa nece biti pristna, a Sarajevo ce imati svojih navijača na tribinama, to je 100%.
<script src='http://img52.imageshack.us/shareable/?i=70jh4w.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
znal ko ovog ciku desno u dresu SARAJEVA

znal ko ovog ciku desno u dresu SARAJEVA

-
- Kontakt:
Navijaca nece imati,mozda bude po neki lik koji dodje sa vremena na vrijeme na derbi,nek ste mi vi cvijecke majko draga!rtm86 je napisao/la:Imate moju punu podrsku za bojkot. Svakako biste napravili neki belaj i prekinuli utakmicu.. Ovako, najproblematičnija bh navijačka grupa nece biti pristna, a Sarajevo ce imati svojih navijača na tribinama, to je 100%.
-
- Kontakt:
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE!!!
-
- Kontakt:
I ti kazes da si stari navijac i pratis to godinama?čamac je napisao/la:Tad se igralo na Skenderiji kralju, ali šta vi znate o tome.UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Dajte nam sada Sjever jer vi ionako kazete da je Jug samo jedan, sta hocete na sjeveru?