Necemo mi o prodajamaKanye je napisao/la:Lopov je to. Prodao se za poziciju.Aerials je napisao/la: Zna tebe kritikovati, ne zna raditi svoj posao.

WWW pa ti vidi

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Necemo mi o prodajamaKanye je napisao/la:Lopov je to. Prodao se za poziciju.Aerials je napisao/la: Zna tebe kritikovati, ne zna raditi svoj posao.
Duboko sam razočaran u malogaSarmelino je napisao/la:Necemo mi o prodajamaKanye je napisao/la: Lopov je to. Prodao se za poziciju.
WWW pa ti vidi
zbog žene izdo forumSarmelino je napisao/la:Eto tebi tvog podanika
Čuj to, je l' stvarno? E svašta. Nisam znala da je takav luzer.legenda reala je napisao/la:zbog žene izdo forumSarmelino je napisao/la:Eto tebi tvog podanika
ma papučar neviđeni, ja sam od njega ocekivo bolji otporAerials je napisao/la:Čuj to, je l' stvarno? E svašta. Nisam znala da je takav luzer.legenda reala je napisao/la:zbog žene izdo forumSarmelino je napisao/la:Eto tebi tvog podanika
naš Kawhko ti se drži one, odande sam odakle mi je ženaSarmelino je napisao/la:Ustvari necu, moglo bi ovo fun bit
reds je napisao/la:@MElloo više nije igrač Pjetlova.
Tražimo novog igrača i jedini uslov je aktivnost. Molimo samo ozbiljne ponude na PP.
Javio sereds je napisao/la:reds je napisao/la:@MElloo više nije igrač Pjetlova.
Tražimo novog igrača i jedini uslov je aktivnost. Molimo samo ozbiljne ponude na PP.
Ako ste za, da pišem onda ?GracanicaAA je napisao/la:
Bonus par će se onda računati domaćinima.Pivopija je napisao/la:Mislim da ste domacinima ubacili nepostojeci par Bordeaux-Guingamp
Zakinuli ste nas za francuze gdje uvijek bude malo golova, a uvalili nam nijemce gdje bude kisu golova. Vi ste provokatori, vi ste mucki provokatori.Mokes je napisao/la:Bonus par će se onda računati domaćinima.Pivopija je napisao/la:Mislim da ste domacinima ubacili nepostojeci par Bordeaux-Guingamp
Nevjerovatno.A u Ponedeljak je taj par stajao na rezult.a.ti.com.Ovi Francuzi nas pravo zezaju vec dva kolaPivopija je napisao/la:Mislim da ste domacinima ubacili nepostojeci par Bordeaux-Guingamp
Može.Mokes je napisao/la:Javio sereds je napisao/la:reds je napisao/la:@MElloo više nije igrač Pjetlova.
Tražimo novog igrača i jedini uslov je aktivnost. Molimo samo ozbiljne ponude na PP.Ako ste za, da pišem onda ?GracanicaAA je napisao/la:
Tako je malibambus je napisao/la:Forma se vraca polako![]()
Juris na cvajtuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.