FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovde nekim husref takdzija djeli tal sa rundom a u istoj recenici se pise da je jahic dobar igrac (bolji od mustafica) kontradiktorno da ga ****.
Jesul nasi stigli u antaliju.
Pustite nek jahic odradi pripreme dobro ce mu doc kad se bude vratio na college. Vjerovatno je neki propalitet od ucenika stipendija ce mu pokrit troskove skolovanja.
Pustite nek jahic odradi pripreme dobro ce mu doc kad se bude vratio na college. Vjerovatno je neki propalitet od ucenika stipendija ce mu pokrit troskove skolovanja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidim da se stadion renovira, jel zna iko zasto je oficir skino nase ime sa stolica i stavio neku sliku livade sume, dali ovo sto renoviraju trazila UEFA da se popravi da bi dobili licencu il je i ovo oficir opravljo jer se u tim opravcima mogo ugradit i dali ce mo dobit novu travu na kosevu il je bakirov isprdak to ugradio umjesto na kosevo na grbavicu.
Vidim da je savez finansiro grbavicu sa travom i hibridom da bi repka mogla igrat utakmice a ne stadion na koji moze stat 35000 hiljada ljudi plus nije privatni. Cim sam ja vidio da je presjednik sad pocasni presjednik osudeni sportski kriminalac ivica osim uz osudenog biznis mafijasa begica nemoze to bit dobro po nad
Vidim da je savez finansiro grbavicu sa travom i hibridom da bi repka mogla igrat utakmice a ne stadion na koji moze stat 35000 hiljada ljudi plus nije privatni. Cim sam ja vidio da je presjednik sad pocasni presjednik osudeni sportski kriminalac ivica osim uz osudenog biznis mafijasa begica nemoze to bit dobro po nad
Ja mislim da ovaj Rahmanović ne zna ni koja je uloga veznih igrača a pametuje ovdje k'o da je Ferguson
ISTINA ZA VEDRANA!
I opet provlaci strawmana, da su navijaci pisali statut sto niko nije tvrdio, navijaci su pokrenuli promjene u nasem klubu...MortemHz je napisao/la:I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
Puno petljavine a nigdje argumenta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitar6785 je napisao/la:Vidim da se stadion renovira, jel zna iko zasto je oficir skino nase ime sa stolica i stavio neku sliku livade sume, dali ovo sto renoviraju trazila UEFA da se popravi da bi dobili licencu il je i ovo oficir opravljo jer se u tim opravcima mogo ugradit i dali ce mo dobit novu travu na kosevu il je bakirov isprdak to ugradio umjesto na kosevo na grbavicu.

To je grb opstine ba hahahah
Stavljali smo slike vec ...za eyof radili...pa eto kako bi se ajnadzic pohvalio da stoji nas grb...sujetni sda supcic I taldzija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Onda napises to isto,a ne da nije bilo navijaca ne bi bilo nistaDenchi je napisao/la:I opet provlaci strawmana, da su navijaci pisali statut sto niko nije tvrdio, navijaci su pokrenuli promjene u nasem klubu...MortemHz je napisao/la:I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
Puno petljavine a nigdje argumenta

I ti sto su pokrenuli promjene su ispljuvani.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa ako su nebitni sto ti toliko smeta sta pisu 
De dogovori se sa sobom sta hoces da kazes, lupas ko maksim po diviziji.. sto bi ti rekao pisaju po tebi, al ne ti sam po sebi se ispiša...

De dogovori se sa sobom sta hoces da kazes, lupas ko maksim po diviziji.. sto bi ti rekao pisaju po tebi, al ne ti sam po sebi se ispiša...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A jeko sad ovaj Rahmanovic pa pere u kontru svima
Sto mrzim ove "nove" kad se prave pametni,a u sustini brane neko uhljebljenje,imali smo ih podosta kroz historiju foruma

Sto mrzim ove "nove" kad se prave pametni,a u sustini brane neko uhljebljenje,imali smo ih podosta kroz historiju foruma

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Javi se Mikele mikle mikle, ovaj rahman mikel zvani budzet
Forumasi su navijaci, I predsjednici su forumasi I mnogi drugi?Rahmanovic je napisao/la:Onda napises to isto,a ne da nije bilo navijaca ne bi bilo nistaDenchi je napisao/la:I opet provlaci strawmana, da su navijaci pisali statut sto niko nije tvrdio, navijaci su pokrenuli promjene u nasem klubu...MortemHz je napisao/la:I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
Puno petljavine a nigdje argumenta![]()
jok ne bi,ugasili bi se.Da nije foruma ovdje mislim u mnozini,do sad bi nam se trag zatro
puno forumasi daju sebi za pravo,u sustini nebitni likovi koji do izrazaja dolaze upravo na istim.
I ti sto su pokrenuli promjene su ispljuvani.
Eto I ti si

Nema ovde naivnih bebo osim tebe

-
- Kontakt:
Hvala , na vrijeme si mi javio . Sad samo uhvatiti pravi trenutak i otici do kluba .Mozda se ode i na neku utakmicu , novac ulozen u FKS AKADEMIJU , se visestruko vraca . Volio bih s tobom odgledati utakmicu , sa Zapada . Naravno ne samo sa tobom , nego i sa @kengurom , @Pantelijom ,@Esportom i mnogim drugim .MortemHz je napisao/la:Eto ga @Samozdravlje moj lijepi, kao što rekoh, polusezonske ulaznice u prodaji od danas.
MOLIM SVE ONE BLISKE KLUBU , DA POKUSAJU URGIRATI I DA SE NADJE NACIN DA NAM SAV ZAPAD BUDE DOSTUPAN. DA NAM KOSEVO NE BUDE ASIMETRICNO . HVALA JOS JEDNOM.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da Husref vodi Hrid možda bi se mogao zayebavati sa ovim nekim Rundama i Jahicima, ovako cisto sumnjam da on nije vidio ipak nešto u ovom malom. Ja ga ne gotivim ko strucnjaka za jako Sarajevo i nisam sam ovdje po tom pitanju, ali isto tako ne vjerujem da ucestvuje u necemu necasnom. Pustimo se ove price, samo ce se sve kazati.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Sutra arena sport prenosi kako nasi rasturaju chkupi u antaliji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KriskaKruha je napisao/la:Sutra arena sport prenosi kako nasi rasturaju chkupi u antaliji

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti popust iskoristiti, imaš vopra na to.Samozdravlje je napisao/la:Hvala , na vrijeme si mi javio . Sad samo uhvatiti pravi trenutak i otici do kluba .Mozda se ode i na neku utakmicu , novac ulozen u FKS AKADEMIJU , se visestruko vraca . Volio bih s tobom odgledati utakmicu , sa Zapada . Naravno ne samo sa tobom , nego i sa @kengurom , @Pantelijom ,@Esportom i mnogim drugim .MortemHz je napisao/la:Eto ga @Samozdravlje moj lijepi, kao što rekoh, polusezonske ulaznice u prodaji od danas.
MOLIM SVE ONE BLISKE KLUBU , DA POKUSAJU URGIRATI I DA SE NADJE NACIN DA NAM SAV ZAPAD BUDE DOSTUPAN. DA NAM KOSEVO NE BUDE ASIMETRICNO . HVALA JOS JEDNOM.
[quote="Pitar6785"]Ovde nekim husref takdzija djeli tal sa rundom a u istoj recenici se pise da je jahic dobar igrac (bolji od mustafica) kontradiktorno da ga ****.
Ma lahko nam je za nase, sta je s konama dokle su oni stigli
Ma lahko nam je za nase, sta je s konama dokle su oni stigli

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel od suta pocinju ove ozbiljnije tekme i posto nisam bio , znamol sve potivnike?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Meni se ne ide na zapad al haman da cu morat.
Imal koji penzioner s istoka da bi preso na zapad
Imal koji penzioner s istoka da bi preso na zapad

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bravo denchi,odlican post!Denchi je napisao/la:Husref prvo ne sjedi s Amarom svaki dan bukvalno, ali bude na grbavici cesto, to je poznato svima nama da zna I otici na tekme kona, bude I kod sopinga I sjedne nekad I s Amarom, sjednem I ja, odem I u Tuborg...to ne znaci nista, niti ga je iko ikad zbog toga tjerao a tjerali smo ga cesce nego ijednog trenera...pitaj ga je li misljenje navijaca bitno, on to zna bolje nego iko...Rahmanovic je napisao/la: U Makijatucuj unosim nemir,pet dana davite pricom o Rundi i Husrefu taldziji i ja unosim nemir. Reagovo sam danas ko i neki dan na pricu o navijacima,reagujem na ono sto mi smeta i ako ti nije po volji ne citaj.Kontam haj ispucali sa Rundom,kad ono nema kraja.
Dobar potez sa clanskim je bio i na pocetku sezone,produzis dvije clanske i dobijes godisnju u pola cijene
I da davimo 105 dana a ne 5, ne vidim u cemu je problem niko nista nije izmislio...osim tebe, razne strawmane poturas da bi nas pravio ludim ovdje, te tatar, te amar...gluposti kako bi trivijalizirao muljazu koju svi gledamo uzivo...
Da nije bilo navijaca ovog kluba ne bi bilo ni statuta, ni tana nego bi bili u kurcu ko ovi preko miljacke, celik,sloboda, itd. Stoga rugaj se sandzackim menadzerima ako ti se ruga nekom I "fudbalerima" iz amerike...
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 17 gostiju.