FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 01 feb 2019, 15:45

Ovde nekim husref takdzija djeli tal sa rundom a u istoj recenici se pise da je jahic dobar igrac (bolji od mustafica) kontradiktorno da ga ****.

Jesul nasi stigli u antaliju.

Pustite nek jahic odradi pripreme dobro ce mu doc kad se bude vratio na college. Vjerovatno je neki propalitet od ucenika stipendija ce mu pokrit troskove skolovanja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2019, 15:52

I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 feb 2019, 15:55

Vidim da se stadion renovira, jel zna iko zasto je oficir skino nase ime sa stolica i stavio neku sliku livade sume, dali ovo sto renoviraju trazila UEFA da se popravi da bi dobili licencu il je i ovo oficir opravljo jer se u tim opravcima mogo ugradit i dali ce mo dobit novu travu na kosevu il je bakirov isprdak to ugradio umjesto na kosevo na grbavicu.

Vidim da je savez finansiro grbavicu sa travom i hibridom da bi repka mogla igrat utakmice a ne stadion na koji moze stat 35000 hiljada ljudi plus nije privatni. Cim sam ja vidio da je presjednik sad pocasni presjednik osudeni sportski kriminalac ivica osim uz osudenog biznis mafijasa begica nemoze to bit dobro po nad

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 feb 2019, 15:57

Ja mislim da ovaj Rahmanović ne zna ni koja je uloga veznih igrača a pametuje ovdje k'o da je Ferguson
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 15:57

MortemHz je napisao/la:I opet naglašavaš ono što 1-2% misli..
I opet provlaci strawmana, da su navijaci pisali statut sto niko nije tvrdio, navijaci su pokrenuli promjene u nasem klubu...

Puno petljavine a nigdje argumenta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 16:00

Pitar6785 je napisao/la:Vidim da se stadion renovira, jel zna iko zasto je oficir skino nase ime sa stolica i stavio neku sliku livade sume, dali ovo sto renoviraju trazila UEFA da se popravi da bi dobili licencu il je i ovo oficir opravljo jer se u tim opravcima mogo ugradit i dali ce mo dobit novu travu na kosevu il je bakirov isprdak to ugradio umjesto na kosevo na grbavicu.

Vidim da je savez finansiro grbavicu sa travom i hibridom da bi repka mogla igrat utakmice a ne stadion na koji moze stat 35000 hiljada ljudi plus nije privatni. Cim sam ja vidio da je presjednik sad pocasni presjednik osudeni sportski kriminalac ivica osim uz osudenog biznis mafijasa begica nemoze to bit dobro po nad
:D :rol:
To je grb opstine ba hahahah
Stavljali smo slike vec ...za eyof radili...pa eto kako bi se ajnadzic pohvalio da stoji nas grb...sujetni sda supcic I taldzija :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 16:03

Denchi je napisao/la:
I opet provlaci strawmana, da su navijaci pisali statut sto niko nije tvrdio, navijaci su pokrenuli promjene u nasem klubu...

Onda napises to isto,a ne da nije bilo navijaca ne bi bilo nista :clap: :clap: jok ne bi,ugasili bi se.Da nije foruma ovdje mislim u mnozini,do sad bi nam se trag zatro :oops: puno forumasi daju sebi za pravo,u sustini nebitni likovi koji do izrazaja dolaze upravo na istim.

I ti sto su pokrenuli promjene su ispljuvani.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 16:04

Pa ako su nebitni sto ti toliko smeta sta pisu :urnebes:
De dogovori se sa sobom sta hoces da kazes, lupas ko maksim po diviziji.. sto bi ti rekao pisaju po tebi, al ne ti sam po sebi se ispiša...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 feb 2019, 16:14

A jeko sad ovaj Rahmanovic pa pere u kontru svima :roll:
Sto mrzim ove "nove" kad se prave pametni,a u sustini brane neko uhljebljenje,imali smo ih podosta kroz historiju foruma :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 feb 2019, 16:19

Javi se Mikele mikle mikle, ovaj rahman mikel zvani budzet

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 16:21

Rahmanovic je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Onda napises to isto,a ne da nije bilo navijaca ne bi bilo nista :clap: :clap: jok ne bi,ugasili bi se.Da nije foruma ovdje mislim u mnozini,do sad bi nam se trag zatro :oops: puno forumasi daju sebi za pravo,u sustini nebitni likovi koji do izrazaja dolaze upravo na istim.

I ti sto su pokrenuli promjene su ispljuvani.
Forumasi su navijaci, I predsjednici su forumasi I mnogi drugi?
Eto I ti si :rol: a navijaci su jako bitni, cak su I smjenjivali clanove uprave ne bas tako davno, a trenere koizpicke ;)

Nema ovde naivnih bebo osim tebe :wave:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 feb 2019, 16:31

MortemHz je napisao/la:Eto ga @Samozdravlje moj lijepi, kao što rekoh, polusezonske ulaznice u prodaji od danas.
Hvala , na vrijeme si mi javio . Sad samo uhvatiti pravi trenutak i otici do kluba .Mozda se ode i na neku utakmicu , novac ulozen u FKS AKADEMIJU , se visestruko vraca . Volio bih s tobom odgledati utakmicu , sa Zapada . Naravno ne samo sa tobom , nego i sa @kengurom , @Pantelijom ,@Esportom i mnogim drugim .
MOLIM SVE ONE BLISKE KLUBU , DA POKUSAJU URGIRATI I DA SE NADJE NACIN DA NAM SAV ZAPAD BUDE DOSTUPAN. DA NAM KOSEVO NE BUDE ASIMETRICNO . HVALA JOS JEDNOM.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 01 feb 2019, 16:44

Da Husref vodi Hrid možda bi se mogao zayebavati sa ovim nekim Rundama i Jahicima, ovako cisto sumnjam da on nije vidio ipak nešto u ovom malom. Ja ga ne gotivim ko strucnjaka za jako Sarajevo i nisam sam ovdje po tom pitanju, ali isto tako ne vjerujem da ucestvuje u necemu necasnom. Pustimo se ove price, samo ce se sve kazati.

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 01 feb 2019, 16:47

Sutra arena sport prenosi kako nasi rasturaju chkupi u antaliji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2019, 16:54

KriskaKruha je napisao/la:Sutra arena sport prenosi kako nasi rasturaju chkupi u antaliji
:rol: :rol: :rol: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2019, 16:56

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Eto ga @Samozdravlje moj lijepi, kao što rekoh, polusezonske ulaznice u prodaji od danas.
Hvala , na vrijeme si mi javio . Sad samo uhvatiti pravi trenutak i otici do kluba .Mozda se ode i na neku utakmicu , novac ulozen u FKS AKADEMIJU , se visestruko vraca . Volio bih s tobom odgledati utakmicu , sa Zapada . Naravno ne samo sa tobom , nego i sa @kengurom , @Pantelijom ,@Esportom i mnogim drugim .
MOLIM SVE ONE BLISKE KLUBU , DA POKUSAJU URGIRATI I DA SE NADJE NACIN DA NAM SAV ZAPAD BUDE DOSTUPAN. DA NAM KOSEVO NE BUDE ASIMETRICNO . HVALA JOS JEDNOM.
Nemoj zaboraviti popust iskoristiti, imaš vopra na to.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 feb 2019, 17:01

[quote="Pitar6785"]Ovde nekim husref takdzija djeli tal sa rundom a u istoj recenici se pise da je jahic dobar igrac (bolji od mustafica) kontradiktorno da ga ****.

Jesul nasi stigli u antaliju.

Ma lahko nam je za nase, sta je s konama dokle su oni stigli :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 feb 2019, 17:08

Jel od suta pocinju ove ozbiljnije tekme i posto nisam bio , znamol sve potivnike?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 17:09

Meni se ne ide na zapad al haman da cu morat.
Imal koji penzioner s istoka da bi preso na zapad :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 feb 2019, 17:09

Denchi je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la: U Makijatu :thumbup: cuj unosim nemir,pet dana davite pricom o Rundi i Husrefu taldziji i ja unosim nemir. Reagovo sam danas ko i neki dan na pricu o navijacima,reagujem na ono sto mi smeta i ako ti nije po volji ne citaj.Kontam haj ispucali sa Rundom,kad ono nema kraja.

Dobar potez sa clanskim je bio i na pocetku sezone,produzis dvije clanske i dobijes godisnju u pola cijene :thumbup:
Husref prvo ne sjedi s Amarom svaki dan bukvalno, ali bude na grbavici cesto, to je poznato svima nama da zna I otici na tekme kona, bude I kod sopinga I sjedne nekad I s Amarom, sjednem I ja, odem I u Tuborg...to ne znaci nista, niti ga je iko ikad zbog toga tjerao a tjerali smo ga cesce nego ijednog trenera...pitaj ga je li misljenje navijaca bitno, on to zna bolje nego iko...

I da davimo 105 dana a ne 5, ne vidim u cemu je problem niko nista nije izmislio...osim tebe, razne strawmane poturas da bi nas pravio ludim ovdje, te tatar, te amar...gluposti kako bi trivijalizirao muljazu koju svi gledamo uzivo...

Da nije bilo navijaca ovog kluba ne bi bilo ni statuta, ni tana nego bi bili u kurcu ko ovi preko miljacke, celik,sloboda, itd. Stoga rugaj se sandzackim menadzerima ako ti se ruga nekom I "fudbalerima" iz amerike...
Bravo denchi,odlican post!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46, Varijantas8 i 47 gostiju.