FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 01 feb 2019, 13:26

To neko provalio na infou
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 13:26

Rahmanovic je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Davao mu runda dnevnicu da ga malo pogura na forumu :lol:

Sto si se registrovao uopste onda ostvareni covjece hahahahahahah
Da takvima ko ti zacepim usta,nije ti dosta sto se na infu pisaju po tebi pa hoces i ovdje,jel :lol:
De ako te to ostvaruje :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 feb 2019, 13:26

Historicar je napisao/la: Zanimljivo, Jahić je bio siguran putnik za Antaliju, bez obzira kakav bude protiv Olimpika, dok je odluka o tome hoce li Cruz putovati, zavisila od onoga što pokaže protiv Olimpika :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zato sto je Husref u Americi na onom kampu imao priliku vidjeti Jahica, dok ovog Cruza nije nigdje gledao vjerovatno ga nam je neko preporucio pa zato je to tako.
Mada se je Cruz na jednoj tekmi realno popisao po Jahicu, ali vidjecemo sta ce se Husref odluciti :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 13:27

Laznjak je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.
E,gdje stavi ovog Halilovića na prvo mjesto,odmah mi pade mrak na oci... :kafa:
Ma meni je Bekic veci trn u oku od Halila i Jahica :D Kad je Andjusic imao mjesta sa klupe sa onim trkom a kasni guzica za njim 3 minute onda moze i ovaj mali bar pripreme odraditi. Bekic je druga stvar....
Andjusic je vec ime u ovoj PL I mladost ce uzeti pare za njega...dokazan igrac I profesionalac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 13:30

FrancescoTotti je napisao/la:Davao mu runda dnevnicu da ga malo pogura na forumu :lol:

Sto si se registrovao uopste onda ostvareni covjece hahahahahahah
Da takvima ko ti zacepim usta,nije ti dosta sto se na infu pisaju po tebi pa hoces i ovdje,jel :lol:
Nemate potrebe za ovakvom komunikacijom,svaka cast svakome na uspijehu u životu,ali ovo su suvisne i nepotrebne stvari ...
Razlicitost u misljenju izaziva i postovanje,narocito ako je argumentovano,držite se toga i bice sve ok...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 13:35

Tako je vanja, ni ja ne shvatam zasto to treba ljudima, posebno ovako ostvarenim... zasto im treba da prave bruku profila na raznim forumima da bi nametali svoje misljenje :/

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:40

FrancescoTotti je napisao/la:Tako je vanja, ni ja ne shvatam zasto to treba ljudima, posebno ovako ostvarenim... zasto im treba da prave bruku profila na raznim forumima da bi nametali svoje misljenje :/
:clap: :clap: :clap:

forum nije da se namecu misljenja,vec da se razmijenjuju :oops: dok to u stvarnosti vecinom nije.Nije misljenje pisati kako je Husref taldzija,to je kenjanje koje ima za cilj razjedinjavanje navijaca i u tome se uspjelo :clap: svaka cast.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 13:41

FrancescoTotti je napisao/la:Tako je vanja, ni ja ne shvatam zasto to treba ljudima, posebno ovako ostvarenim... zasto im treba da prave bruku profila na raznim forumima da bi nametali svoje misljenje :/
Zaista ne prilici nama bar nama ovakav stil i komunikacija,ja zaista cijenim razlicito razmisljanje,kažem opet pogotovu ako je argumentovano i ne bi bilo dobro da svi mislimo isti jer je jednoumlje neodrživo cak i u totalitarnoj sferi,ali odmah poklapati se sa ljudima koji ne misle identicno,meni je zaista van pameti...Posebno,ako se uzme u obzir nacin same komunikacije...
Evo zamolicu vas ,nemojte takvim rijecnicima komunicirati na ovoj temi...Dajte da se bar po tome razlikujemo od ostalih...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2019, 13:42

Najgori scenario bi bio da jahic dobije ugovor jer je domaci a cruz otpadne kao stranac, kakva bi tu paljba po husrefu bila.
Branio sam odluku da dođe na probu jer mi je to sasvim normalno al sam uvjeren bio da nece dobiti ugovor ako se ne dokaze, sad kad nije bilo reakcije na ono pisanje po fb od strane ovog runde ne bi me cudilo da ostane fakat.
Po meni se ovi mahalci moraju tjerati od kluba kakve god igrace zastupaju ne trebaju nam.
You are someone else I am still right here

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 13:46

forum nije da se namecu misljenja,vec da se razmijenjuju :oops: dok to u stvarnosti vecinom nije.Nije misljenje pisati kako je Husref taldzija,to je kenjanje koje ima za cilj razjedinjavanje navijaca i u tome se uspjelo :clap: svaka cast.
Pronadji gdje sam to ja ili vecina ljudi ovdje napisala?
Ako je jedan lik to uradio nema potrebe da spinujes i lazes.

I kakvo razjedinjavanje navijaca ba opet izmisljas :urnebes:
Koliko vidim 96% navijaca je ujedinjeno u misljenju da ovog jahica treba nabit nogom direktno u st.louis.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:51

FrancescoTotti je napisao/la:

I kakvo razjedinjavanje navijaca ba opet izmisljas :urnebes:
Koliko vidim 96% navijaca je ujedinjeno u misljenju da ovog jahica treba nabit nogom direktno u st.louis.
Gdje ja pisem o Jahicu,pisem o Husrefu "taldziji" :oops: a evo sad konkretno o njmeu ako je Jahic bio ona 15-ka,dobar decko :thumbup: pokazao vise nego Mustafic za ovo sve vrijeme sto je dobijao priliku.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 13:51

A posebno nema potrebe jer pisanje na forumu I zivotni uspjeh nemaju dodirnih tacaka, na forumu ovom I drugim pisu iz svih nivoa drustva od direktora klubova, advokata, svakojakih tajkuna pa do ovih sibicara sto sebe zovu menadžerima

Svako danas ima smartfon I ima par minuta da napise svoje misljenje o necemu... sad sto se prevaranti boje misljenja navijaca I smatraju da mi ne mozemo prepoznati ko je kakav igrac a vecina nas voli I prati fudbal po deceniju minimum ili vise, a posebno mi sto visimo I patimo se gledajuci ovaj nas jad od lige pa I omladinski fudbal koji rijetki prate, ruku u vatru dajem da igraca bolje navijaci vide I objektivnije ocjene jer ne slusaju svakakve price nego samo na terenu sta vide od ovih lokalnih ublehasa sto se zovu menadzerima I scoutima satro...

I sad kao treba sutiti I cekati da ga kupljeni covjek "procjeni" pa tako nam I dodjose I kramar I brazilci I bgm ja to ne gledao vise...**** svakome ko misli da ce imat neko povjerenje I vrijeme da nas ubjedi u nekakve kvalitete nekog ko se navodno bavi fudbalom, AKO ODMAH NIJE JASNO DA ZNA onda je zalutao, ovo nije klub za njega u startu greska, dakle manji klubovi I sa srecom...samo nasi AKADEMCI Imaju tu privilegiju da ih mi trpimo I imamo strpljenje prema njima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 13:58

A vi ODMAH procijenili DA NE ZNA ,jel :lol: vi ste i Tatara ODMAH procijenili DA NE ZNA dok nije ni utakmice odigrao pa vas ispisa.Nemoj Boga ti procjena nekih,ima covjek koji je zaduzen za te stvari i koji uzima TAL,njegova je zadnja.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 feb 2019, 14:01

Gdje ja pisem o Jahicu,pisem o Husrefu "taldziji" :oops: a evo sad konkretno o njmeu ako je Jahic bio ona 15-ka,dobar decko :thumbup: pokazao vise nego Mustafic za ovo sve vrijeme sto je dobijao priliku.
Da se opet ponovim.

I da, raja potpuno ima pravo da pise sta hoces, i ako nems pametan kontraargument pametnije bi ti bilo da ne pises nista i ne provaljujes se jer vjeruj mi da emoji ne kaze dovoljno pa nema potrebe da ih toliko puno koristis.
Husref s rundom redovno pije kafe i druzi se tako da je i ljudima cudno kada nakon tucakovica se pojavi jahic! A nista se na ovom dunjaluku sakrit ne moze pa ce se tako saznat i jel Husref pomagao drugu rundi.

I ko si ti da zabranis nekome da razmislja svojom glavom i sumnja u nekoga?! Da mi je otac rodjeni vikao bih na njega da radi bilo sta na ustrb Sarajeva a ne jedan Husref.

Ps- kad si vec na infu procitaj sta sam ja a i 90% ostale raje napisali za taj pokusaj usporedjivanja Tatara i jahica ;)
Tatar je pajdo profesionalni fudbaler, za razliku od ovog. Toliko.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 01 feb 2019, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 feb 2019, 14:02

Rahmanoviću ne smaraj.
ISTINA ZA VEDRANA!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 14:05

Evo i za tebe Totti strucnjak ,procjenitelju stari.Pije Husref i sa Amarom kafu svaki dan,hoce li vrijeme pokazati da je strumf?
Rahmanovic je napisao/la:A vi ODMAH procijenili DA NE ZNA ,jel :lol: vi ste i Tatara ODMAH procijenili DA NE ZNA dok nije ni utakmice odigrao pa vas ispisa.Nemoj Boga ti procjena nekih,ima covjek koji je zaduzen za te stvari i koji uzima TAL,njegova je zadnja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 feb 2019, 14:12

Rahmanovic je napisao/la: Gdje ja pisem o Jahicu,pisem o Husrefu "taldziji" :oops: a evo sad konkretno o njmeu ako je Jahic bio ona 15-ka,dobar decko :thumbup: pokazao vise nego Mustafic za ovo sve vrijeme sto je dobijao priliku.
Jahic za 5 godina nece dostici trenutni nivo Mustafica, koji igra na prvu, duelira ostro, odlicno cuva loptu I pretrci u jednoj tekmi ko koledzko u 2018-toj...a momak je 3 godine mladji...

Konkretno Jahic nista nije napravio vrijedno spomena, nema korisne lopte, trka, suta, opasniji za nas nego za protivnika I preeeeeespor pri baratanju loptom, klasicni amaterski potez podje gledati oko sebe tek kad dobije loptu I to onda traje I traje I traje...a stavljen je ispred odbrane...malo presinga I on je asisitent za protivnicku ekipu...nivo mu je previsok I prebrz...sto je sasvim logicno I to bi I Husrefu trebalo biti logicno...ovaj momak moze u manji klub da se privikne na tempo jer ako ga budu forsirali bit ce dezurni krivac I moze nas kostati...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 feb 2019, 14:14

samozdravlje,upravu si,evo ja do aBd titule ipak prestajem sa Rundom i slicnim zivotinjskim vrstama :D

Al fazon je sto ce Rundo htjeti da uvali na ljeto jos 2,3 talenta iz prve udarnicke st luis brigade :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 feb 2019, 14:18, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 feb 2019, 14:14

Kako su pojedini na ovom forumu providni,nevjerovatno.
Ovo me podsjeca na onog primorca,samo je pisao o Hadzicu. I kad je on otisao vise slova nije napisao.
Tako i ovaj sada sto hvali Jahica.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 01 feb 2019, 14:21

Denchi je napisao/la:
Rahmanovic je napisao/la: Gdje ja pisem o Jahicu,pisem o Husrefu "taldziji" :oops: a evo sad konkretno o njmeu ako je Jahic bio ona 15-ka,dobar decko :thumbup: pokazao vise nego Mustafic za ovo sve vrijeme sto je dobijao priliku.
Jahic za 5 godina nece dostici trenutni nivo Mustafica, koji igra na prvu, duelira ostro, odlicno cuva loptu I pretrci u jednoj tekmi ko koledzko u 2018-toj...a momak je 3 godine mladji...

Konkretno Jahic nista nije napravio vrijedno spomena, nema korisne lopte, trka, suta, opasniji za nas nego za protivnika I preeeeeespor pri baratanju loptom, klasicni amaterski potez podje gledati oko sebe tek kad dobije loptu I to onda traje I traje I traje...a stavljen je ispred odbrane...malo presinga I on je asisitent za protivnicku ekipu...nivo mu je previsok I prebrz...sto je sasvim logicno I to bi I Husrefu trebalo biti logicno...ovaj momak moze u manji klub da se privikne na tempo jer ako ga budu forsirali bit ce dezurni krivac I moze nas kostati...
Ista se prica pisala za sve ijednog igraca iz akademije kad je tek ubacivan u prvi tim osim za Mujakica,za svakog igraca koji dodje se pise da je imao gdje ne bi dosao ovdje.Ne treba nam ni trener ni njegovi pomocnici pored ovakvog skautiranja na forumu .

Opisa covjek Mustafica ko Dembelea jbt. samo ne znam zasto nestade ,gdje je taj potencijal,jel to Husref ne vidi te karakteristike :shock: pocinje mi se taldzija gaditi .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mercurial, mosarajvosa83, MSOZ101 i 41 gost.