FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da
najvece pojacanje !!!

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Isto. Totti me citirao i stavio neki video kao argument, ja nmg da otvorim. Syeb'o se.f0rest1946 je napisao/la:Mislim da je to do foruma, i meni se to isto desava.koalem je napisao/la:Meni forum umro na Chromeu. Neće spojler da otvori, ove klipove sa youtubea što su stavljeni, pa i ovaj što sam ja maloprije stavio - samo crni prozor stoji.
Probao sam i na Mozzili, Torch-u i Chrome nece ni jedan spojler da otvori.

Na kraju citirao ja njega, i u ovom editoru vidio link i kopirao sebi u Chrome.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A Murat Alibasic je zaduzen za lajkanje rundinih komentara.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Rundonja komentariše opasno po facebooku. Mene je sramota čije igrače dovodimo.
Koji ciganluk u pm.
Sta je za Cruz hocel dobiti ugovor, ipako momak odigrao dobru utakmicu
Eno ga Denchi zavezao za radijator,nema slobode dok ne sarne na 5 godina...AnelMid je napisao/la:Sta je za Cruz hocel dobiti ugovor, ipako momak odigrao dobru utakmicu

- KriskaKruha
- Kontakt:
Pa njih dvojica zajedno rade, a i na ovom forumu su aktivni.srecco je napisao/la:A Murat Alibasic je zaduzen za lajkanje rundinih komentara.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Rundonja komentariše opasno po facebooku. Mene je sramota čije igrače dovodimo.
Koji ciganluk u pm.
To si slago, Rundino pisanje ne bi moglo proci neprimjetnoKriskaKruha je napisao/la:Pa njih dvojica zajedno rade, a i na ovom forumu su aktivni.srecco je napisao/la:A Murat Alibasic je zaduzen za lajkanje rundinih komentara.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Rundonja komentariše opasno po facebooku. Mene je sramota čije igrače dovodimo.
Koji ciganluk u pm.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KriskaKruha
- Kontakt:
Murat pise, rudonja samo bira smajlijeInijesta je napisao/la:
To si slago, Rundino pisanje ne bi moglo proci neprimjetno
Debeli Runda lize pitarima muda.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fkt, ostaje nejasno, koje su kvalifikacije Nedima Runde da bude skaut, menadzer, ili bilo sta u klubu?!? Izgledu i prezimenu se necu rugati, jer smatram da je to mizerno. Dakle, treba preispitati na koji nacin je Runda dosao u klub, koje su njegove kvalifikacije, koje mu je radno mjesto, koju funkciju obavlja, kakav mu je Ugovor o radu i koliku platu prima, jer njegova uloga u klubu ima obiljezje krivinog djela po vazecem KZFBiH.
No, meni drugi problem upada u oci. "On voli Saraj'vo-jedan je od nas-Husref Musemic-pravi je hordas..." Ako HM dozvoljava da se jedna takva nestrucna persona mota oko kluba i dovodi svoje "igrace", logicno je pretpostaviti; voli li HM uopste Sarajevo??? Koji je interes HM u svemu tome i kakva je povezanost HM i NR. Ta praksa je suprozna osvajanju titule i vodi samo blamazi u Evropi i bijegu ulagaca. Prema mojim saznanjima, trenutno, NR je jedino kvalifikovan za prodaju kifli na stadionu za vrijeme utakmice, a i to samo uz vazecu dozvolu sa obavezom izdavanja fiskalnog racuna. To treba biti njegova jedina povezanost sa klubom. Ukoliko se gorenavedeno pokaze tacnim i NR, ili klub ne dostave relevantne dokaze o njegovoj ulozi u klubu, licno cu preduzeti sve pravne korake da se jedna takva osoba odstrani iz kluba.
No, meni drugi problem upada u oci. "On voli Saraj'vo-jedan je od nas-Husref Musemic-pravi je hordas..." Ako HM dozvoljava da se jedna takva nestrucna persona mota oko kluba i dovodi svoje "igrace", logicno je pretpostaviti; voli li HM uopste Sarajevo??? Koji je interes HM u svemu tome i kakva je povezanost HM i NR. Ta praksa je suprozna osvajanju titule i vodi samo blamazi u Evropi i bijegu ulagaca. Prema mojim saznanjima, trenutno, NR je jedino kvalifikovan za prodaju kifli na stadionu za vrijeme utakmice, a i to samo uz vazecu dozvolu sa obavezom izdavanja fiskalnog racuna. To treba biti njegova jedina povezanost sa klubom. Ukoliko se gorenavedeno pokaze tacnim i NR, ili klub ne dostave relevantne dokaze o njegovoj ulozi u klubu, licno cu preduzeti sve pravne korake da se jedna takva osoba odstrani iz kluba.
-
- Kontakt:
Zar nisi skont'o da mu je to haver!? A ima ona narodna "s' kim si taki si".VenamaHrabrih je napisao/la:Fkt, ostaje nejasno, koje su kvalifikacije Nedima Runde da bude skaut, menadzer, ili bilo sta u klubu?!? Izgledu i prezimenu se necu rugati, jer smatram da je to mizerno. Dakle, treba preispitati na koji nacin je Runda dosao u klub, koje su njegove kvalifikacije, koje mu je radno mjesto, koju funkciju obavlja, kakav mu je Ugovor o radu i koliku platu prima, jer njegova uloga u klubu ima obiljezje krivinog djela po vazecem KZFBiH.
Nisam ni ja nesto obraco paznju na ovog debelog debila, al vidim raspiso se papak na FB-u. Ako ovaj mali potpise za klub, znaci da su talovi u pitanju. Upratio sam da je povezan sa Cobom, Janjusem, znaci da je i on u kombinacijama nekim. Yebo kosti svoje. Mali onaj ako potpise, to je poslije Tucakovica drugi igrac. Ako se sad to ne sasjece, uvuce se ko vlaga u kucu, i stalno ce se svoje dovoditi. Ma malom treba yebat mater na svakoj tekmi na kojoj bude igro i sam ce popustit pod pritiskom. A i Husref ako se ispostavi da je onako kako pricaju, ja bi njega svakako nogiro poslije ove sezone i da osvoji duplu. Ne bi da se opet brukamo po evropi sa njim. Ne vrijedi niko de blamaze.
Upravi si sto posto,protiv glupe Atalante se brukamo,mi koji smo sila mi koji smo Barcelona protiv tih debila se brukamo kako nas nije sramotaStroj1946 je napisao/la:Nisam ni ja nesto obraco paznju na ovog debelog debila, al vidim raspiso se papak na FB-u. Ako ovaj mali potpise za klub, znaci da su talovi u pitanju. Upratio sam da je povezan sa Cobom, Janjusem, znaci da je i on u kombinacijama nekim. Yebo kosti svoje. Mali onaj ako potpise, to je poslije Tucakovica drugi igrac. Ako se sad to ne sasjece, uvuce se ko vlaga u kucu, i stalno ce se svoje dovoditi. Ma malom treba yebat mater na svakoj tekmi na kojoj bude igro i sam ce popustit pod pritiskom. A i Husref ako se ispostavi da je onako kako pricaju, ja bi njega svakako nogiro poslije ove sezone i da osvoji duplu. Ne bi da se opet brukamo po evropi sa njim. Ne vrijedi niko de blamaze.
Tek covjek kad udje ovdje vidi koliko ljudi pate da o crnjacima i losim.stvarima pisu,da.pljuju itd hebo titule,hebo pobjede daj crnjaka da pricamo 20 dana,da pljujemo neki se time hrane,hebo vas Runda i vi njega popustite vise
Ma nisi ti ba skonto poentu. Ne izvlaci iz konteksta. Mucni tom glavicom malozagor1987 je napisao/la:Upravi si sto posto,protiv glupe Atalante se brukamo,mi koji smo sila mi koji smo Barcelona protiv tih debila se brukamo kako nas nije sramotaStroj1946 je napisao/la:Nisam ni ja nesto obraco paznju na ovog debelog debila, al vidim raspiso se papak na FB-u. Ako ovaj mali potpise za klub, znaci da su talovi u pitanju. Upratio sam da je povezan sa Cobom, Janjusem, znaci da je i on u kombinacijama nekim. Yebo kosti svoje. Mali onaj ako potpise, to je poslije Tucakovica drugi igrac. Ako se sad to ne sasjece, uvuce se ko vlaga u kucu, i stalno ce se svoje dovoditi. Ma malom treba yebat mater na svakoj tekmi na kojoj bude igro i sam ce popustit pod pritiskom. A i Husref ako se ispostavi da je onako kako pricaju, ja bi njega svakako nogiro poslije ove sezone i da osvoji duplu. Ne bi da se opet brukamo po evropi sa njim. Ne vrijedi niko de blamaze.

Husref ne voli sarajevo, vole ga dino selimovic, ibrakovic i jesic.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
A **** i onoga ko daje rundi da se priblizk klubuzagor1987 je napisao/la:Tek covjek kad udje ovdj9e vidi koliko ljudi pate da o crnjacima i losim.stvarima pisu,da.pljuju itd hebo titule,hebo pobjede daj crnjaka da pricamo 20 dana,da pljujemo neki se time hrane,hebo vas Runda i vi njega popustite vise
Bespotreebno amnestiranje nekoga, buraz , ovo isto su pisali u to doba "ne valja vam dino valja vam popaj" ... ako je nesto lose i pogresano, lose je i pogrresno da mi je otac rodjeniKamuflazn je napisao/la:Husref ne voli sarajevo, vole ga dino selimovic, ibrakovic i jesic.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hebo vas vise Runda , prestanite vise sa njim. Ne znam zasto ga vise spominjete, boli me vise qrac za njim, mi smo prvi i to mi je najvaznije. Runda je bio i proslu polu sezonu , pa sza se desavalo. Par forumasa baci kost i vi svi se zakacite i use.ete temu i unosite nemir medju navijace. Isti ti forumasi su sj.bali i prepucavanja , dosli su sada i ovdje jer je bilo sve idealno. Nastavite i dalje tako, svaka vam cast. Nije ovaj Jahic jedini koji dolazi preko Rundinih veza, dolazice i dalje. Sa nekim se pogodi , sa nekim ne. Ovaj mali je promasen i sta sada treba, otjerati Husa i Hadziju. Ljudi moji, momak je na probi, nije potpisao i vjerovatno nece ni potpisati. Vi sada ser.te kao da je sve propalo. MISLITE DA OSTALi KLUBOVI POGODE SA SVIM IGRACIMA. Pogode malo sutra. Uprava i strucni stab ovu sezonu rade dobar posao i pustite ljude da rade. Nikada ne moze biti sve idealno.
E,gdje stavi ovog Halilovića na prvo mjesto,odmah mi pade mrak na oci...Laznjak je napisao/la:Na drugi dio priprema sutra putuje sljedećih 27 igrača: Halilović, Handžić, Šišić, Bekić, Hebibović, Rahmanović, Crepulja, Pidro, Mujakić, Šabanović, Mustafić, Kovačević, Lazić, Tatar, Dupovac, Velkoski, Ahmetović, Džafić, Stanojević, Šofranac, Resić, Kurdić, Salčin, Dizdrarević, Đokanović, te Cruz i Jahić koji su na probi Prvi meč je zakazan već za sutra kada će Bordo momci odmjeriti snage sa makedonskim Shkupijem.

Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, skoJaa i 63 gosta.