U najvećem drbiju NHL-a, Canadiensi su poraženi u Torontu rezultatom 3-2.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Hare_BvB je napisao/la:Montreal sinoć izgubio 3-4 od Tampe nakon produžetaka.Uspjeli su prokockati vodstvo od 2-0, da bi opet poveli 3-2 i na kraju primili gol u predzadnjoj minuti regularnog djela.
![]()
Chicago izgubio i treći put doma iz isto toliko mečeva, a ovaj put, puni plijen su uzeli Predatori pobjedom 3-2.
Pingvini ponovo poklekli kući, jer ih je Toronto dobio 4-3. Gledao sam taj meč, i gosti su me oduševili. Odlično su startovali u ovoj sezoni i mislim da mogu konačno ući u doigravanje. Strašno su se pojačali pred ovu sezonu: Versteeg iz Čikaga, McArthur iz Buffala i Lebda iz Detroita su najzvučnija pojačanja. Od ranije u rosteru imaju velike igrače kao što su Phaneuf, Kessel, Kaberle, Komisarek i Beauchemin, a imaju i neke jako talentovane poput Schena i Bozaka. Priželjkujem da se vrate na stare staze slave, iako su veliki rivali mojih Habsa. Mislim da ih treba ganjat i na kladari ove sezone.
U pravu si za te poraze u United Centru.SaltCityAttack je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Montreal sinoć izgubio 3-4 od Tampe nakon produžetaka.Uspjeli su prokockati vodstvo od 2-0, da bi opet poveli 3-2 i na kraju primili gol u predzadnjoj minuti regularnog djela.
![]()
Chicago izgubio i treći put doma iz isto toliko mečeva, a ovaj put, puni plijen su uzeli Predatori pobjedom 3-2.
Pingvini ponovo poklekli kući, jer ih je Toronto dobio 4-3. Gledao sam taj meč, i gosti su me oduševili. Odlično su startovali u ovoj sezoni i mislim da mogu konačno ući u doigravanje. Strašno su se pojačali pred ovu sezonu: Versteeg iz Čikaga, McArthur iz Buffala i Lebda iz Detroita su najzvučnija pojačanja. Od ranije u rosteru imaju velike igrače kao što su Phaneuf, Kessel, Kaberle, Komisarek i Beauchemin, a imaju i neke jako talentovane poput Schena i Bozaka. Priželjkujem da se vrate na stare staze slave, iako su veliki rivali mojih Habsa. Mislim da ih treba ganjat i na kladari ove sezone.
prvo Hawksi nisu izgubili 3 utakmice kuci vec 2 utakmice i to su im ujedno jedini porazi do sada...na gostovanju su i prosle sezone igrlai dosta bolje to smo vidjeli u playoffu protic Sharksa ,Predatorsa,Vancouvera....ovaj poraz protiv Predatorsa se nije smjeo desiti, jer bili su bolji i vodili smo 2:1 i napravili smo tako glup penal 2 minute prije kraja i to nas je kostlao da 25 sekundi do kraja primimo gol ebiga
Pa valjda 'oce raspadnute Islanderse.NYKnicks Fan je napisao/la:Hocel dobit Buffalo vcrs
Dominiramo samo takoHare_BvB je napisao/la:Pa valjda 'oce raspadnute Islanderse.NYKnicks Fan je napisao/la:Hocel dobit Buffalo vcrs![]()
Canadiensi gostuju u Ottawi i pobjeda je imperativ kako bi se izvršio pritisak na Bruinse koji su i dalje prvi u diviziji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.