no rules je napisao/la:e zato bi mi trebali imati jedan klub koji će kupiti potencijalne Reprezentativce ...ja sam konto' da će to visočka Bosna napraviti , ali i oni izgleda izgubili kompas dovođenjem Harmandića , Divkovića , Međića , Toromanovića ... zamisli da su umjesto ovih doveli Lončara , Hamidovića , Sivića , Građana , Haseljića ,Gafara Hadžiomerovića , Kresu ... sa platama sigurno da ovi mlađi nisu skuplji ...
Kod nas se trazi samo instant uspjeh ... to rade i klupski treneri i nas vrli selektor ... u Visokom malo kapnulo eura i umjesto da se napravi potenta ekipa od bas tih igraca sto si predlozio oni dovode penzionere kojima je mrsko vise zivjet' a kamoli trenirat' ... i opet nisu prvi i opet nece nista napravit' ni ove sezone ... a vec sljedece ce se i sponzori povuc' i projekat 'ozivljavanja' ce propast' ... matere mi, meni bi bilo zao placat' platu jednom Divkovica i Medicu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock