FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 31 jan 2019, 00:28

AlfredNobel je napisao/la:@fera
Ne zamaraj se kralju tim stvarima. Samo fino upakovano trolanje..
da je bar fino upakovano :mrgreen:
You are someone else I am still right here

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 jan 2019, 00:31

KriskaKruha je napisao/la:AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
Sinko uprava vuce odlicne poteze tj pojacanja plus kao niko do sad gura akademce nece gurnut 11 akademaca ni Barsa a ne mi. Ako ne pisemo o ovim glupostima ne znaci da neko Rundu podrzava,kao da lik ima 20 igraca u Sarajevu ustalom ko si ti prvi te put ovdje vidim,bolje da nisi ni dolazio nemir da unosis,nadam se tvojoj brzoj pedali odavde,a ne da nekog uvlakacem nazivas

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 31 jan 2019, 00:36

zagor1987 je napisao/la:
KriskaKruha je napisao/la:AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
Sinko uprava vuce odlicne poteze tj pojacanja plus kao niko do sad gura akademce nece gurnut 11 akademaca ni Barsa a ne mi. Ako ne pisemo o ovim glupostima ne znaci da neko Rundu podrzava,kao da lik ima 20 igraca u Sarajevu ustalom ko si ti prvi te put ovdje vidim,bolje da nisi ni dolazio nemir da unosis,nadam se tvojoj brzoj pedali odavde,a ne da nekog uvlakacem nazivas
Sinko uprava ima puno losih poteza. Jedan od tih losih poteza je pustanje husrefa da sa godisnjeg odmora dovede dvojicu rundinih i muratovih(sellam murate :wave: ) ''igraca'' koji su stariji od pola nasih prvotimaca, a nikad nisu trenirali u nekom klubu. Mozda takvi potezi uprave unose nemir, a sta mislis ciko?!?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jan 2019, 01:25

fera je napisao/la:
Šta je upozoravao? Jel potpisao jahic? Husref rece da ce i hadžić odlucivat o igracima na probi. (1)
Kakvu frajer frku dize i kakva se atmosfera stvori reklo bi se ugasit ce se klub ako jahic taj potpise...(2)
I da ovaj iz amerike ne dobije ugovor ahbab tvoj ce naci vrlo brzo novi nacin da pljuje husrefa kao sto je i prije ovog radio.(3)
Kakav je forumaš u pitanju najbolje govori cinjenica da svake sedmice ima novi account.(4)
1- @fera jarane jeste brate upozoravao , da se momak nije bavio ozbiljno fudbalom,tako je i Hadzic i Direktorica su odgovorni
2- Nama ne trebaju nikakve greske , a ovo lici na gresku sa predumisljajem. Nece se ugasiti klub, na tvoju i nasu srecu . Ako hocemo dominaciju u narednom periodu , onda nam ovakvi potezi ne trebaju.
3- Meni je @bihuzur drag koliko i svi navijaci FKS . Ono sto ga dijeli jeste da me licno ispostovao 2x kad sam ga zamolio da ne koristi neke teske rijeci , jer to ne treba FKS. Ima momaka koi su razmisljali kao ti i sada su kivni vise i od samog mog ahbaba @bihuzur.
4- U pravu si @bihuzur jeste neko ko koristi bas teske rijeci , koje ne bih ja , ali on tako objasnjava. Znaju to i te kako na temi "PL prepucavanje", gdje se vidi da je bas navijac FKS. Zasluzeno ga banuju , zbog toga sto ima "tezak" jezik .
5- @MortemHz , @skoroalen i jos desetak forumasa su dokazani forumasi-pitari. Oni su i te kako obiljezeni kao ljudi koji vole FKS i Husrefa . Naravno da ga niko (Husrefa) ne poredi sa Jesicem. Zao mi nekog Akademca da ne ide u Tursku(Mustafic , Imamovic),ali Jahic nije aman-zaman greska. Greske svesti na minimum , to treba biti poenta ovih rasprava . Nadam se da se razumijemo . Poz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 jan 2019, 01:27

Ne vidim fakat problem da Jahic dobije ugovor
al ko ekonom il vodonosa jedino :D
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jan 2019, 02:05

:opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jan 2019, 06:52

Ma nema šanse da Jahić potpiše, ljudi dragi pa on ništa nije pokazao protiv relativno slabijih protivnika a šta će tek biti kad dođu ozbiljnije provjere i kad se u tim vrate igrači kojih juče nije bilo. Gledajte realno, vidi se da lik pojma nema. Kao što kaže Čala publiku ne možeš prevariti. Ne mogu da vjerujem da je poslije svih raznih likova i mešetara sa kojima se klub izborio ostao taj prokleti Runda. Nadam se da je ovo zadnji pokušaj uhljebljivanja nekog njegovog "talenta" a siguran sam da mu ni ovaj neće proći. Sanjam dan kad će i posljednji lopov odj..... od Fudbalskog kluba Sarajevo.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 07:07

Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
jedino dekom
momak krilo jbt :rol:

i nije rundin nego bilalagićev
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 31 jan 2019, 07:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2019, 07:12

Denchi, ti dežuraš u prvoj danas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 07:14

MortemHz je napisao/la:Denchi, ti dežuraš u prvoj danas?
tu sam ja u sjeni da ne bude ofirno :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2019, 07:23

Denchi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
jedino dekom

Krilo?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 07:31

Sabinho je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
jedino dekom

Krilo?
ma stavljali su ga u sredinu po posudbama ali to bi bilo toliko loše da nije završavao tekmu obično...po krilu i ima neke fajde od njega...
premale konstitucije da igra u sredini....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 08:35

MortemHz je napisao/la:?
jel do 15-og prelazni oficijelno kod nas???

taman do kraja Antalije :D ;)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 31 jan 2019, 09:07

Posto nisam brz a i udebljao sam se malo ja cu cuvat Jahica da ne pobjegne :)

Branio sam svakog trenera osim Jesica, branicu i Husrefa.
Nisam gledao Jahica, ali po komentarima ovdje a i onih navijaca koji ne pisu ovdje ocito je da nam taj igrac nebi bio od koristi sigurno u ovoj polusezoni.

Ova rasprava je pozitivna i na vrijeme je. Jasno je da se sada raspravlja o mogucem uzroku a ako potpise raspravljace se o posljedici odnosno posljedicama.
Veliki klubovi potpisuju desetke igraca i salji ih po posudbama i sa te strane ne vidim problem da to bude slucaj sa ovim igracem. Ali ako ne ode na posudbu onda je to veliki problem i nazadak. Ode nam Rafovac a dodje igrac koji po prici nije Radovcu do koljena i gdje tu napredak.
Husref nek se brani vremenskom razlikom, imao je Radulovica(cini mi se da se tao zvao) kao skolu u slicnom primjeru.
Hadzic neka radi odgovorno svoj posao.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2019, 10:22

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:?
jel do 15-og prelazni oficijelno kod nas???

taman do kraja Antalije :D ;)
Jeste brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2019, 10:50

Husref je nas i uvijek ću ga podržati ,nije u tome problem.
Problem je u tome sto je lik igrao do 21 godine za jbg fakultet lopte.
Problem je sto se o o Jahicu uooste nije raspravljalo.Lik je dodao,ide u Tursku bez pogovora.Znaci ni hocel,ni mozeli,ni valjal ama bas nista u tome je stvar.
Nego coek ide u gotovo,na fejsu okupio StLouis brigadu ,prvu udarnu i opleti.
Nista ajmo poceti traziti igrace u nasoj Biznis ligi.Bh posta svakako ubija vazda a vidim i Klas se popravio.
Mislim da Jahic ne zaslužuje nista.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2019, 10:53

Preko koga je brazilac ovaj dosao jel zna neko?
You are someone else I am still right here

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 10:54

mma_hz je napisao/la:Husref je nas i uvijek ću ga podržati ,nije u tome problem.
Problem je u tome sto je lik igrao do 21 godine za jbg fakultet lopte.
Problem je sto se o o Jahicu uooste nije raspravljalo.Lik je dodao,ide u Tursku bez pogovora.Znaci ni hocel,ni mozeli,ni valjal ama bas nista u tome je stvar.
Nego coek ide u gotovo,na fejsu okupio StLouis brigadu ,prvu udarnu i opleti.
Nista ajmo poceti traziti igrace u nasoj Biznis ligi.Bh posta svakako ubija vazda a vidim i Klas se popravio.
Mislim da Jahic ne zaslužuje nista.
Sta je sa Pokopom ,bili su dobri prosle godine...? :lol:

srecco
Kontakt:

Post Postao/la srecco » 31 jan 2019, 11:13

Joj Runde jest se po Facebook-u raspisao.
Nepismeno totalno, dvije rijeci po komentaru, pa udari po 5 komentara...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 11:14

Sta ce biti problem kad ode Jahic :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
E moj Husrefe sitno si se prodo kako samo argumentovana recenica, radi Jahica gubis titula fuj fuj
Naravno uvijek sebi najveci dušmani :oops: :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, Proximic, riki46, Rule_hz, Vutra i 66 gostiju.