da je bar fino upakovanoAlfredNobel je napisao/la:@fera
Ne zamaraj se kralju tim stvarima. Samo fino upakovano trolanje..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
da je bar fino upakovanoAlfredNobel je napisao/la:@fera
Ne zamaraj se kralju tim stvarima. Samo fino upakovano trolanje..
Sinko uprava vuce odlicne poteze tj pojacanja plus kao niko do sad gura akademce nece gurnut 11 akademaca ni Barsa a ne mi. Ako ne pisemo o ovim glupostima ne znaci da neko Rundu podrzava,kao da lik ima 20 igraca u Sarajevu ustalom ko si ti prvi te put ovdje vidim,bolje da nisi ni dolazio nemir da unosis,nadam se tvojoj brzoj pedali odavde,a ne da nekog uvlakacem nazivasKriskaKruha je napisao/la:AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
Sinko uprava ima puno losih poteza. Jedan od tih losih poteza je pustanje husrefa da sa godisnjeg odmora dovede dvojicu rundinih i muratovih(sellam muratezagor1987 je napisao/la:Sinko uprava vuce odlicne poteze tj pojacanja plus kao niko do sad gura akademce nece gurnut 11 akademaca ni Barsa a ne mi. Ako ne pisemo o ovim glupostima ne znaci da neko Rundu podrzava,kao da lik ima 20 igraca u Sarajevu ustalom ko si ti prvi te put ovdje vidim,bolje da nisi ni dolazio nemir da unosis,nadam se tvojoj brzoj pedali odavde,a ne da nekog uvlakacem nazivasKriskaKruha je napisao/la:AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
1- @fera jarane jeste brate upozoravao , da se momak nije bavio ozbiljno fudbalom,tako je i Hadzic i Direktorica su odgovornifera je napisao/la:
Šta je upozoravao? Jel potpisao jahic? Husref rece da ce i hadžić odlucivat o igracima na probi. (1)
Kakvu frajer frku dize i kakva se atmosfera stvori reklo bi se ugasit ce se klub ako jahic taj potpise...(2)
I da ovaj iz amerike ne dobije ugovor ahbab tvoj ce naci vrlo brzo novi nacin da pljuje husrefa kao sto je i prije ovog radio.(3)
Kakav je forumaš u pitanju najbolje govori cinjenica da svake sedmice ima novi account.(4)
jedino dekomSabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
tu sam ja u sjeni da ne bude ofirnoMortemHz je napisao/la:Denchi, ti dežuraš u prvoj danas?
Krilo?Denchi je napisao/la:jedino dekomSabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
momak krilo jbt
i nije rundin nego bilalagićev
ma stavljali su ga u sredinu po posudbama ali to bi bilo toliko loše da nije završavao tekmu obično...po krilu i ima neke fajde od njega...Sabinho je napisao/la:Krilo?Denchi je napisao/la:jedino dekomSabinho je napisao/la:Sta mislite o Kobiljaru? 22 godine, siguran sam da bi dosao kod nas... Moze pokriti Crepulju i Rahmana.
momak krilo jbt
i nije rundin nego bilalagićev
jel do 15-og prelazni oficijelno kod nas???MortemHz je napisao/la:?
Jeste brateDenchi je napisao/la:jel do 15-og prelazni oficijelno kod nas???MortemHz je napisao/la:?
taman do kraja Antalije![]()
Sta je sa Pokopom ,bili su dobri prosle godine...?mma_hz je napisao/la:Husref je nas i uvijek ću ga podržati ,nije u tome problem.
Problem je u tome sto je lik igrao do 21 godine za jbg fakultet lopte.
Problem je sto se o o Jahicu uooste nije raspravljalo.Lik je dodao,ide u Tursku bez pogovora.Znaci ni hocel,ni mozeli,ni valjal ama bas nista u tome je stvar.
Nego coek ide u gotovo,na fejsu okupio StLouis brigadu ,prvu udarnu i opleti.
Nista ajmo poceti traziti igrace u nasoj Biznis ligi.Bh posta svakako ubija vazda a vidim i Klas se popravio.
Mislim da Jahic ne zaslužuje nista.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, Proximic, riki46, Rule_hz, Vutra i 66 gostiju.