Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Naravno da ga nije pljun'o. **** mu oca i majku i to je to. 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sudija razumije bosanski, nana mu iz Fazlagića kule. Šalu na stranu mislim da je DŽEKO završio sa evropskim fudbalom.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudija razumije bosanski, nana mu iz Fazlagića kule. Šalu na stranu mislim da je DŽEKO završio sa evropskim fudbalom.

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Čemu ova reakcija? Volim ga ko brata, ali nonsalantan je zadnje vrijeme, u Romi očigledno gubi povjerenje, iako su oni kao klub trahana postali. Ne vidim ni jedan razlog da ostane. Kina ili Amerika sljedeća opcija. Priželjkujem da ode u Njemacku, ali cisto sumnjam.COYS je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudija razumije bosanski, nana mu iz Fazlagića kule. Šalu na stranu mislim da je DŽEKO završio sa evropskim fudbalom.![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma nije ga pljunuo, drugačiji govor tijela bi imao sudija sigurno, ovo mu je sigurno nešto u afektu opsovao (moguće i na našem, znaju europske sudije balkanske psovke, budite sigurni u to).
Ne vjerujem da će biti toliko drastično, Higuain je uradio sličnu glupost protiv Juventusa, dobio dvije utakmice kazne i to je to, vjerovatno će i Džeko dobiti istu kaznu.
Ne vjerujem da će biti toliko drastično, Higuain je uradio sličnu glupost protiv Juventusa, dobio dvije utakmice kazne i to je to, vjerovatno će i Džeko dobiti istu kaznu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Nerminovic
- Kontakt:
Puna podrska za kapitena. Taman da ga i jest hrakno.
Trebo ga je nako ko Rajkard Völlera birvaktile po kosici, da moze zalizanko zabarski da si ugladi onu pe.dersku frizuricu!
Trebo ga je nako ko Rajkard Völlera birvaktile po kosici, da moze zalizanko zabarski da si ugladi onu pe.dersku frizuricu!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- bavariapivo
- Kontakt:
samocelik je napisao/la:Hoće jer Seria A kao i Francuska liga imaju dogovor sa UEFA ako dobiješ u Kup utakmici direktan crveni karton ne možeš igrati naredne dvije za reprezentaciju.Adnan89 je napisao/la:Ye.bes Romu hoceli uticati suspenzija za repku ?

Malo sam pogledao prethodne crvene kartone u kupu i mislim da se ne prenose na prvenstvo. Jedino ako ga savez ne suspenduje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idi mi na mene iz Rome na tebe.Idi na Engleska u Njemacka na njega mu u Spanija.Mango sase iz Rima bjezi avionom na njega.
Svi bi ste vi htjeli da vas **** Džeko, i u čmar i u ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
istina, samo moze u MLS jer se suspenzija prenosi na sve lige u granicama evropeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudija razumije bosanski, nana mu iz Fazlagića kule. Šalu na stranu mislim da je DŽEKO završio sa evropskim fudbalom.
Zarathustra
Ne može ni tamo, imaju retroaktivni VAR, mislim da je Indija ok izbor.Moggi je napisao/la:istina, samo moze u MLS jer se suspenzija prenosi na sve lige u granicama evropeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Sudija razumije bosanski, nana mu iz Fazlagića kule. Šalu na stranu mislim da je DŽEKO završio sa evropskim fudbalom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Zakacio se i sa Cristanteom kazu
Nek malo odmori pred utakmice reprezentacije, Roma je svakako losa i sa njim i bez njega.
Rano je jos za to. Moze on dobiti jos jedan solidan 2godisnji ugovor prije eventualnog povratka u maticni klub ako se uopste odluci za to.0oo0 je napisao/la:Vrijeme za povratak u klub u kojem je sve pocelo!
Osim13 je napisao/la:Svi bi ste vi htjeli da vas **** Džeko, i u čmar i u ****
Naravno.
kad je mogo meša hraknut sudiju mogu i ja!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.