Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sam bi sebi u nogu pucao kad vidim da sam igrao i samo fulio sosiedad...ne da djavo i bog. još po toj kvoti da ga igram nidje veze al et (sjetio se da su reala dobili )
nema potpisa
Cijela Italijanska liga 3 + dodje sem Intera mrtvog kojeg sam cekao za pare 2 +.Kakav pad 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kladionicar03
kakav maler me pratio nocas ovo je nemoguce
na prvi listic me Sexton sjebao 13,5 preko za 80 KM (odmah na pocetku utakmice imao 5 poena i zavrsio sa 7 poena).na drugi listic me grk ante sjebao za 154 KM (27.5 granica i stao tacno na 27 poena,sto je zalosnije na kraju utakmice je promasio cisto polaganje).na treci listic fournier 16.5 manje za 100 KM (imao tacno 16 poena i ulazi sredinom zadnje cetvrtine u igri i odmah zabije kos da bi mi sjebao listic i naravno to je to od njega stao na 18 poena).na cetvrti listic adams 14.5 preko za 95 KM stao tacno na 14.na peti listic kao slag na tortu cekam winslowa 12.5 preko za 100 KM,prvu cetvrtinu zavrsio s 7 poena kontam valjda nece me i ovaj zajebat kad ono bum do kraja utakmice dao samo 4 poena i stao na 11 poena.dugo cu pamtit ovu noc,ne zbog iznosa nego nacina pada

-
- Kontakt:
Hajde ba sta kukate

ja sam imao vjerovatno najcrnji vikend u istoriji kladjenje, sa preko 20 tiketa sa promasenim jednim parom, uglavnom za gol, kos itd jbg bilo bi par milja da je bar pola poslo ali nista na kraju

ja sam imao vjerovatno najcrnji vikend u istoriji kladjenje, sa preko 20 tiketa sa promasenim jednim parom, uglavnom za gol, kos itd jbg bilo bi par milja da je bar pola poslo ali nista na kraju
- LittleCule
- Kontakt:
Mene isto Adams mrtvi obori za pola koša, 50 eura dobitakkladionicar03 je napisao/la:kakav maler me pratio nocas ovo je nemoguce![]()
na prvi listic me Sexton sjebao 13,5 preko za 80 KM (odmah na pocetku utakmice imao 5 poena i zavrsio sa 7 poena).na drugi listic me grk ante sjebao za 154 KM (27.5 granica i stao tacno na 27 poena,sto je zalosnije na kraju utakmice je promasio cisto polaganje).na treci listic fournier 16.5 manje za 100 KM (imao tacno 16 poena i ulazi sredinom zadnje cetvrtine u igri i odmah zabije kos da bi mi sjebao listic i naravno to je to od njega stao na 18 poena).na cetvrti listic adams 14.5 preko za 95 KM stao tacno na 14.na peti listic kao slag na tortu cekam winslowa 12.5 preko za 100 KM,prvu cetvrtinu zavrsio s 7 poena kontam valjda nece me i ovaj zajebat kad ono bum do kraja utakmice dao samo 4 poena i stao na 11 poena.dugo cu pamtit ovu noc,ne zbog iznosa nego nacina pada
![]()

Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
- kladionicar03
ostalo mi samo pobjeda alavesa na listicu i naravno odmah primise pocetkom drugog poluvremena 

- LittleCule
- Kontakt:
Ovim putem **** mater Middletonu koji je nesposoban dat 2 poena jos, nego mi ovako mucki izbije 250 maraka **** crno!
- kladionicar03
i ja se pridruzujem za sextona koji je na poluvremenu imao 10 poena i nemoze prebacit 13.5 granicu a na drugom listicu me sjeba ariza koji je imao 13 poena i nemoze prebacit 14.5 granicu zato sto mu trener jos veci debil pa ga nije uveo u igri nikako u zadnjoj cetvrtini.oba listica po 100 KM ukupno 200KM plus danas padam 140 KM rezervi holandska liga zwolle 3.5 vise golova koji je zavrsio 3-0.jucer alaves pobjeda i preksinoc ovakvi padovi na nba,zadnja 3 dana cca 1000 KM ukupno bi mogao dobitLittleCule je napisao/la:Ovim putem **** mater Middletonu koji je nesposoban dat 2 poena jos, nego mi ovako mucki izbije 250 maraka **** crno!

- LittleCule
- Kontakt:
U mene drug isto cekao Sextona debila, jos fula dva zadnja bacanja lik da prebaci granicu, katastrofakladionicar03 je napisao/la:i ja se pridruzujem za sextona koji je na poluvremenu imao 10 poena i nemoze prebacit 13.5 granicu a na drugom listicu me sjeba ariza koji je imao 13 poena i nemoze prebacit 14.5 granicu zato sto mu trener jos veci debil pa ga nije uveo u igri nikako u zadnjoj cetvrtini.oba listica po 100 KM ukupno 200KM plus danas padam 140 KM rezervi holandska liga zwolle 3.5 vise golova koji je zavrsio 3-0.jucer alaves pobjeda i preksinoc ovakvi padovi na nba,zadnja 3 dana cca 1000 KM ukupno bi mogao dobitLittleCule je napisao/la:Ovim putem **** mater Middletonu koji je nesposoban dat 2 poena jos, nego mi ovako mucki izbije 250 maraka **** crno!za middletona nemam rijeci,ne igram ga zadnji mjesec dana,bas je nestabilan igrac po meni.

Jel šalje neko na premijer u zamjenu za kredit ? Dvije markice ? 

- kladionicar03
prije dvije noci isto kad sam cekao samo grka pola kosa jos on zicer promasio na kraju,da bi cekali manje,bacio bi 100% procentom ft,uvijek pola kos ili kos odlucuje sudbinu listica nevjerovatno.sreca pa jedan triple mi uletio,cekao sam bio gay vise od 14.5,bio je tacno na 14 poena i zadnji napad ubacio kos pa mi ublazio nocLittleCule je napisao/la:U mene drug isto cekao Sextona debila, jos fula dva zadnja bacanja lik da prebaci granicu, katastrofakladionicar03 je napisao/la:i ja se pridruzujem za sextona koji je na poluvremenu imao 10 poena i nemoze prebacit 13.5 granicu a na drugom listicu me sjeba ariza koji je imao 13 poena i nemoze prebacit 14.5 granicu zato sto mu trener jos veci debil pa ga nije uveo u igri nikako u zadnjoj cetvrtini.oba listica po 100 KM ukupno 200KM plus danas padam 140 KM rezervi holandska liga zwolle 3.5 vise golova koji je zavrsio 3-0.jucer alaves pobjeda i preksinoc ovakvi padovi na nba,zadnja 3 dana cca 1000 KM ukupno bi mogao dobitLittleCule je napisao/la:Ovim putem **** mater Middletonu koji je nesposoban dat 2 poena jos, nego mi ovako mucki izbije 250 maraka **** crno!za middletona nemam rijeci,ne igram ga zadnji mjesec dana,bas je nestabilan igrac po meni.

Od zadnjih 8 medusobnih dobiju 7, na domacem terenu 7 za redom pobjede i sad gube 0:2. Ajoie-Visp Svicarska 2.liga hokej. Ajde mozda ima nade za preokret 
Ostali samo oni za nekih 160 eura.

Ostali samo oni za nekih 160 eura.
Evo vratili su se u zivot, 2:2 nakon druge trecine. Ajmo preokret! 

eto gajopaa7 je napisao/la:Evo vratili su se u zivot, 2:2 nakon druge trecine. Ajmo preokret!

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Sviraj krajbart je napisao/la:eto gajopaa7 je napisao/la:Evo vratili su se u zivot, 2:2 nakon druge trecine. Ajmo preokret!

-
- Kontakt:
pa kako da ne padne nijedan gol u drugo poluvremenu na liverpool-leicester

- kladionicar03
@subcocinella nisi jedini.da Bog da jos 50 godina ne osvojili prvenstvo,cetvrti dan ovako slicno padam

-
- Kontakt:
fakat ruzan pad u pm,prvi na tabeli i od 3 minute ne mogu dati gol,ovo je ona jedna od 100 utakmica kad mrljave do bola 

- kladionicar03
drugo pol sam gledao i kao **** su igrali,ne volim ni shity ni luzerpool,nek bude tottenham prvak onda im halalim ovaj padsubcoccinela je napisao/la:fakat ruzan pad u pm,prvi na tabeli i od 3 minute ne mogu dati gol,ovo je ona jedna od 100 utakmica kad mrljave do bola

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.