FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 30 jan 2019, 20:05

Ima li snimak utakmice na youtubeu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 20:07

emir79 je napisao/la:Ima li snimak utakmice na youtubeu?
Ma sta imas gledati,razvalio ih Crepaldi... :urnebes:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jan 2019, 20:13

MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel zna neko ko je novi igrač na treninzima i iz kojeg kluba iz druge federalne je došao na probu?
Briši ovo dok nije kasno :urnebes:
Morteme, Morteme. "Nemoj da te zavara prvo mjesto na tabeli. Vidiš li šta nam Husref radi od kluba?"

:puke: :facepalm: :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2019, 20:14

FrancescoTotti je napisao/la:Pisu da je dobar i brane ga haveri iz amerike :lol:
Meni bilo smijesno, isko sam davno prestao citat komentare na fb, danas kad sam usao da vidim ovom jednom momku koji je rekao da je los repliciraju samo ovi strucnjaci iz st. Louisa :lol:

@fera ako ne dobije ugovor recemo svaka cast strucni stab, imate oci i niste upleteni ni u kakve talove.
Al opet ponavljam, sacekajmo tu tursku, mozda lik ipak ima kvaliteta. Sudeci po ove dvije utakmice, tesko. Znam dosta momaka sa termina koji su pokretljiviji, kreativniji od njega
Realno nije nista u ovim utakmicama pokazao al pretjeruje se sa optuzbama prije vremena ako potpise imace se kad pljuvati i on i husref.
You are someone else I am still right here

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jan 2019, 20:14

skoroalen je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
I dalje se nadam da ga neće potpisat ali...
I ja se isto ovog bojim, “ udomljavanje” Jahica ne treba dozvoliti, ok pruzila mu se prilika i nek ide i u tursku i odigra al i Sasa matic vidi da ovaj momak ne moze parirat nasim akademcima
Pa Evo samo danas uporedis njegovu igru i igru Mustafica( koji ima greske i gubi se ponekad i mislim da jos uvijek ne moze uletit u prvi tim ko Pidr, Mujakic, Saban ), al taj Mustafic je za klasu bolji igrac od ovog Jahica, i koji ce nama onda qurac taj Jahic
Ako mu daju ugovor nek se zna da je to tal Runde preko Husrefa i nemojte da pljujete po Hadziji jer on s ovim veze nema
Naravno da Hadžija nema ništa s tim. Eto, neki su i napisali da nije ni htio da se petlja, da je pustio Husrefa da procijeni.
Valjda nije Husref budala da radi prijateljstva nekog uhljebi ovog bolida. Znamo da voli klub, da živi Sarajevo, al ovakve stvari nikom nisu potrebne.[/quote]

I te kako su odgovorni svi koji rade u struci. I Sabra i Hadzic su odgovorni . Husref najvise , ali niko se ne smije osloboditi odgovornosti. Nutricionistkinja nije kriva , a sportski direktor,koordinator sportskog dijela kluba svakako je odgovoran.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 30 jan 2019, 20:17

Imaju ljudi koji znaju bolje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 jan 2019, 20:18

BordoSarajevo je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:Pozzz raja, nisam imao mogucnost da pratim Vase danasnje izdanje protiv gradskog vam rivala, pa me interesuje kakva je situacija sa tim Olimpikom??? Da li su im igrala nova pojacanja, i kako se vama cini njihova igra??

Lp iz Mostara.
Ma ne može vas niko stić nit trebate gledati ostale, to je skoro pa riješeno.
Ne sekiram se ja za to, znam da je 99% titula nasa, nego me bas zainteresovalo kako igraju, da vidim sa tim novim pojacanjima jesu li se priblizili kvalitetom imalo nama, ali sam dobio odgovor vec. Cestitam na pobjedi i da se titula napokon odseli iz Mostara. Zivjeli :bih: :bih: :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 30 jan 2019, 20:20

emir79 je napisao/la:Ima li snimak utakmice na youtubeu?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jan 2019, 20:26

FrancescoTotti je napisao/la:Pa po meni vecu krivicu i odgovornost ce imat Hadzija ako presuti na to i pusti Husrefa da ovaj mali od 23 godine dobije ugovor, a svima je jasno da nema kvalitet.

Al sacekajmo da se odigraju pripremne i u turskoj, tesko je vidjet sve u utakmici dvije.
Posebno ako ne dovedu zamjenu za Adukora koju su najavili pa sad pedalaju unazad po prici...

Ako ovaj mali shupak ostane a ne bude dovedena dostojna zamjena za Adukora e onda imaju problem ozbiljan na rukama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 20:27

Prijateljska utakmica FK Sarajevo - FK Olimpik

10.100 pregleda

:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jan 2019, 20:31

KriskaKruha je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:I šta sad ako Jahić dobije ugovor nakon svega? Dovoljno što je siguran putnik za Antaliju, koji će qrac dole, da more gleda?
Treba ovom stat u kraj da mi je babo rođeni a ne Husref. Nisam pljuvač al nemojte da nas zaslijepi prvo mjesto i dobri rezultati. Ako dobije ugovor, da je cener mjesečno, puno je za uhljebljivanje. Evo daj meni 120 maraka za godinu dana, svakog mjeseca po 10 KM. A kamoli 8-9 stoja.
I dalje se nadam da ga neće potpisat ali...
Vjerovatno će dobiti ugovor..
Dobice ugovor jer se husref prodao I stavio je neciji interes iznad kluba. Mi cutimo jer nas je zaslijepilo trenutno stanje na tabeli, a to nije nimalo dobro. Ovdje nije u pitanju samo ugovor ili 20 000 sto ce njemu dati. U pitanju je ime i ugled kluba. Ja kad sam napisao sta se desava 90% forumasa sa ove teme je trazilo ban jer eto ja unosim nemir u ekipu!!!! Sta sada radi husref ako ja kao obicni forumas unosim nemir? Je li vaznije prijateljstvo sa rundom ili FK SARAJEVO i nasa AKADEMIJA??
Pozz svima i maksuz sellam mom ahbabu @samozdravlje :bih: :bih:
:tokralju: Imas pravo da likujes , ali budi gospodin i sada vise ne pisi o momku. Momak ne treba biti predmet ismijavanja.Nisam strucan i ne znam vrijedi li Jahic kao igrac , ali ako je takav kako ga vecina vidi , onda ovo treba biti ZADNJI POKUSAJ DA SE IGRA SA KLUBOM .
@Akademija je buducnost , to je vidljivo.Hvalite Sabanovica.Hvalit cete i Mustafica i Resica.Pozdrav @bihuzur ahbabu ne mjenjaj nick , bar 2 dana :urnebes: Znam nije do tebe :rol: :bow:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 20:31

MortemHz je napisao/la:Prijateljska utakmica FK Sarajevo - FK Olimpik

10.100 pregleda

Eee da nas toliko na tekmu dođe...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 20:38

MortemHz je napisao/la:Prijateljska utakmica FK Sarajevo - FK Olimpik

10.100 pregleda

Svi se prepali Crepaldija,pa ga analiziraju... :lol:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 jan 2019, 20:40

Na Cometu pise sada kod Nihada

KV Kortrijk : 19.01.2019 25.01.2019 RASKINUT
FK Sarajevo :01.02.2019 OVJEREN

na kraju ne ide tamo. :lol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 30 jan 2019, 20:42

BordoSarajevo je napisao/la:
Sve si u pravu brate, i ja sam tog mišljenja, odma bi ja ovog nogiro al ne bi sad dizo preveliku hampu kad nam idu i rezultati i sve, hvala Bogu.
Da se ne pojavi ovaj Rundin, vjerovatno bi mi komšija (Imamović) imao mjesto za Antaliju, puno bi mu to značilo..al ybg bit će prilika

[/size][/color]

Tuga Toga ne bi trebalo biti vise , ako zelimo naprijed. Postici dogovor ili ugovor sa onim ko je doveo u vezu sa nama ovog malog Brazilca.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 20:43

Stop akademiji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 20:56

Cuvaj Crepaldija Morteme,pusti Jahica ... :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 jan 2019, 21:01

Oze ko napiaati kakav je bio brazilac krepulja :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jan 2019, 21:04

Gledao sam danas drugo poluvrijeme protiv Olimpika.
Kad citam koliko falite ovog Brazilca,rekao bi covjek da smo igrali protiv neke ozbiljne ekipe ,a ne protiv Olimpika.Dobro stoji da je dao gol,imao dvije asistencija kod oba gola.Al ljudi na krilu gdje je igrao sa Sabanovicem kod Olimpika, uopste nije bilo igrača do nekih 30 metara od gola.Covjek je bukvalno sam ulazio sa stane kombinira sa Sabanovicem odbrane Olimpika gotovo da nije ni bilo.Vidjecemo u Antaliji kako ce igrati kad bude za vratom ima protivnikog igraca.Ni jednom nisam vidio da je centrirao,da je pokusao jedan na jedan da predibla igrača,da probije udje u sesnesterac- centrira,sve mu se svodilo na kombinatoriku,dodavanje do igrača koji puca daje gol (Salcin) nema odbrane Olimpika.I to sto je dobro,trcao teren pokrivao,možda je igrao na svjezinu,vidje cemo kad krenu utakmice svaka 3 dana.
Ne zelim sad da crncim,al je još rano da ga dizemo u visine.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jan 2019, 21:10

To je bio igrac koji je na probi bez autoriteta, uigranosti, komunikacije I razumjevanja sa suigracima, kako su igrali nasi veterani??? Poput halilovica,bekica??? Sa nastupcima u repci?
Pozitivno? Prolazna ocjena?

Ili poput golog kurca?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hamagara, HordasFks, Lecler i 87 gostiju.