NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma ti isto igras za staru gardu, pusti suplje.
-
- Kontakt:
bihac1968 je napisao/la:Istina i samo istina sa dokazima, sve drugo rekla, kazala ne pije vodu. Video pogledate i vidite šta je čovjek sve obećao na prvom izlaganju, a potom pogledate izvještaj sa skupštine i pametnom je dosta, a da ne zborim i ovdje da ne bi bilo da pametujem, malo prelistate Zakon o sticanju imovine odnosno, možda Vam bude jasniji cilj i uloga dotičnog u klubu Jedinstvo!! Ne osporavam prošlost i dugove, koji su napravljeni od strane mnogih Uprava do sada ali i ova Uprava kluba mislim da ima pozamašnih dugovanja!!
Ljudi ne osuđujte nikoga za ono zašto nemate dokaze!! To Vam je onako moj prijateljski savjet
Eto nasi Biscani nisu obecavali. Nasi biscani nisu lagali. Nasi biscani nas nisu pokrali jel? Kad su nas krali nasi nek nas krade i stranac. Sa nasim ljudima u upravi se ne nadam ni cemu samo propasti. A sa Ismetom sam se barem necem nadao pa kad bi i slagao nije prvi. Rodjeni biscanin je blokirao racun i unistava klub.sad nova uprava koja dodje ce se posra*i po klubu
Odlican savjet, pokusaj ga i ti iskoristiti.bihac1968 je napisao/la: Ljudi ne osuđujte nikoga za ono zašto nemate dokaze!! To Vam je onako moj prijateljski savjet
Prozivati covjeka jer nije napravio balon a pri tome grad nije ispostovao svoj dio i osigurao ugovor je smijesno, ti bi istog covjeka vjerovatno napao jer nece ni Emiru mjenice da potpise... Sto su mu onda rekli da ce ugovor biti na 30 godina pa davali na 10 kasnije, moglo se odmah reci neces dobiti toliko. Sad ti slobodno pocni pisati opet gdje balon, gdje su stolice, pogledajte video prvog obracanja...
Ja ne kazem da ova uprava na celu sa Ismetom nije napravila odredjen dug, ali previse se optuzuju ljudi koji su uradili vise nego mnogi prethodnici zajedno. Napokon se imala neka dugorocna vizija, plan i program, nakaradno i preko noci se nista ne pravi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
nerkolfc je napisao/la:Ma ti isto igras za staru gardu, pusti suplje.
+1
nebeskasila je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Ma ti isto igras za staru gardu, pusti suplje.
+1

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jarane potpisom na 30 godina automatski dotični stiče pravo na tu imovinu, odnosno nakon 20 godina. Zato mu je nuđen ugovor na 10 godina koji nije htio potpisati. Zakon malo prelistaj!!harden je napisao/la:Odlican savjet, pokusaj ga i ti iskoristiti.bihac1968 je napisao/la: Ljudi ne osuđujte nikoga za ono zašto nemate dokaze!! To Vam je onako moj prijateljski savjet
Prozivati covjeka jer nije napravio balon a pri tome grad nije ispostovao svoj dio i osigurao ugovor je smijesno, ti bi istog covjeka vjerovatno napao jer nece ni Emiru mjenice da potpise... Sto su mu onda rekli da ce ugovor biti na 30 godina pa davali na 10 kasnije, moglo se odmah reci neces dobiti toliko. Sad ti slobodno pocni pisati opet gdje balon, gdje su stolice, pogledajte video prvog obracanja...
Ja ne kazem da ova uprava na celu sa Ismetom nije napravila odredjen dug, ali previse se optuzuju ljudi koji su uradili vise nego mnogi prethodnici zajedno. Napokon se imala neka dugorocna vizija, plan i program, nakaradno i preko noci se nista ne pravi.
-
- Kontakt:
Napada upravu koja je nesto i odradila. A brani najvece lopove u gradu. Ti si novinar jel. Budi onda novinar koji ne laze. Budi novinar koji pise istinu. Ne zbog svoje koristi nego onako kako je.
Pitaj Goge predsjednika SN za koga igram pa ćeš čutiharden je napisao/la:nebeskasila je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Ma ti isto igras za staru gardu, pusti suplje.
+1

A gdje sam ja to branio lopove dokaz molim!!nebeskasila je napisao/la:Napada upravu koja je nesto i odradila. A brani najvece lopove u gradu. Ti si novinar jel. Budi onda novinar koji ne laze. Budi novinar koji pise istinu. Ne zbog svoje koristi nego onako kako je.
NeRi_K je napisao/la:Pa baš iz razloga što smo zatvorili vrata svima ko nije iz Bihaća došli smo u ovu situaciju u kojoj jesmo. Da smo imali drugačiji pristup Čataković i Kapić bi odigrali par sezona u Bihaću.
Meni je najžalosnije što ondje 75% ljudi ne zna uopće na koji način treba da radi Skupština kluba, pa im momak Enis Čelebić mora održati predavanje kako se treba ponašati. Uz dužno poštovanje prema Zuhdiji, ne može neko biti predsjednik Skupštine, a da ne poznaje Statut iste, pa se dva sata naglaba u nedogled i na kraju se skoro ništa ne riješi.
Stvarno jadno i zalosno al tako je uvijek bilo u Bihacu!
Par Gradskih uhljeba se utrpa u Klub , njima dobro a tko **** uspjeh!
Suhret nesmije dati koncesiju, pristao bi Ismet i na 20god.
-
- Kontakt:
bihac1968 je napisao/la:A gdje sam ja to branio lopove dokaz molim!!nebeskasila je napisao/la:Napada upravu koja je nesto i odradila. A brani najvece lopove u gradu. Ti si novinar jel. Budi onda novinar koji ne laze. Budi novinar koji pise istinu. Ne zbog svoje koristi nego onako kako je.
Vise blatis Ismeta koji je nesto i uradio nego ostale koji su unistili klub. Bolje ti je da pises o emiru koji nas hoce ugasiti
Da i nakon 20 godina imovina pripada potpisniku, odnosno čovjeku koju je nesmetano koristio i uredno plaćao itd... Sve stoji u Zakonu jasno napisano. E sad te pitam bili ti dao svoj potpis umjesto Šuhreta, pa nije to Šuhretova imovina, nego grada Bihaća.Vrebac je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Pa baš iz razloga što smo zatvorili vrata svima ko nije iz Bihaća došli smo u ovu situaciju u kojoj jesmo. Da smo imali drugačiji pristup Čataković i Kapić bi odigrali par sezona u Bihaću.
Meni je najžalosnije što ondje 75% ljudi ne zna uopće na koji način treba da radi Skupština kluba, pa im momak Enis Čelebić mora održati predavanje kako se treba ponašati. Uz dužno poštovanje prema Zuhdiji, ne može neko biti predsjednik Skupštine, a da ne poznaje Statut iste, pa se dva sata naglaba u nedogled i na kraju se skoro ništa ne riješi.
Polako čut će se svenebeskasila je napisao/la:bihac1968 je napisao/la:A gdje sam ja to branio lopove dokaz molim!!nebeskasila je napisao/la:Napada upravu koja je nesto i odradila. A brani najvece lopove u gradu. Ti si novinar jel. Budi onda novinar koji ne laze. Budi novinar koji pise istinu. Ne zbog svoje koristi nego onako kako je.
Vise blatis Ismeta koji je nesto i uradio nego ostale koji su unistili klub. Bolje ti je da pises o emiru koji nas hoce ugasiti

Ma nece nas Emir ugasiti ako Ismet ode. Licemjerno, pakost mu bitnija od kluba.
Drži se ti fotoaparata , pusti se zakona ne ide ti dobro čitanje.bihac1968 je napisao/la:Da i nakon 20 godina imovina pripada potpisniku, odnosno čovjeku koju je nesmetano koristio i uredno plaćao itd... Sve stoji u Zakonu jasno napisano. E sad te pitam bili ti dao svoj potpis umjesto Šuhreta, pa nije to Šuhretova imovina, nego grada Bihaća.Vrebac je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Pa baš iz razloga što smo zatvorili vrata svima ko nije iz Bihaća došli smo u ovu situaciju u kojoj jesmo. Da smo imali drugačiji pristup Čataković i Kapić bi odigrali par sezona u Bihaću.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
bihac1968 je napisao/la:Da i nakon 20 godina imovina pripada potpisniku, odnosno čovjeku koju je nesmetano koristio i uredno plaćao itd... Sve stoji u Zakonu jasno napisano. E sad te pitam bili ti dao svoj potpis umjesto Šuhreta, pa nije to Šuhretova imovina, nego grada Bihaća.Vrebac je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Pa baš iz razloga što smo zatvorili vrata svima ko nije iz Bihaća došli smo u ovu situaciju u kojoj jesmo. Da smo imali drugačiji pristup Čataković i Kapić bi odigrali par sezona u Bihaću.
Pa kako je krenulo Jedinstvo nece postojati za 2 godine a gdje je 20god. Mogao se taj ugovor napraviti na 19godina moglo se nacu rijesenje ali sto bi mi ugodiki nekom Sarajliji koji je htio uraditi nesto od kluba kad mozemo ugoditi nasem koji su nam klub 90% ugasili
Bez obzira da li je Ismet iskren u svojim namjerama ili je lažnjak ovakva prilika se nije smjela propustiti. Da su ljudi u Gradskoj upravi zajedno sa gradonačelnikom ozbiljniji trebali su sjesti i proučiti detalje onoga što Ismet nudi i dogovoriti se na obostranu korist ako je to moguće, pa makar se sastajali sto puta.
Ako ova trenutna Uprava ode iz ovih ili onih razloga treba raspustiti prvu ekipu i igrati sa juniorima, časno ispasti i iduće godine nastaviti Drugu ligu FBiH igrati sa juniorima, a 70% novca koji dodijeli Grad usmjeriti na vraćanje dugova. Prije toga uraditi reviziju poslovanja od 1996. godine, kome smo dužni postići sa njima nagodbe kao što je Velež uradio, a protiv nekih podignuti tužbe. Preostalih 30% novca usmjeriti na omladinski pogon i infrastrukturu. Vjerujem da bi za pet godina imali klub bez dugova, jer ako je pravi dug 1.000.000 KM siguran sam da bi se nagodbama taj iznos mogao smanjiti.
Meni da Jedinstvo duguje 7.000 KM deset godina vjerovatno bi pristao i na 5.000 ako ću ih dobiti odmah.
Bojim se da je najveći problem u tome što niko nema muda tužiti sve one koji su doveli Jedinstvo na rub propasti.
Ako ova trenutna Uprava ode iz ovih ili onih razloga treba raspustiti prvu ekipu i igrati sa juniorima, časno ispasti i iduće godine nastaviti Drugu ligu FBiH igrati sa juniorima, a 70% novca koji dodijeli Grad usmjeriti na vraćanje dugova. Prije toga uraditi reviziju poslovanja od 1996. godine, kome smo dužni postići sa njima nagodbe kao što je Velež uradio, a protiv nekih podignuti tužbe. Preostalih 30% novca usmjeriti na omladinski pogon i infrastrukturu. Vjerujem da bi za pet godina imali klub bez dugova, jer ako je pravi dug 1.000.000 KM siguran sam da bi se nagodbama taj iznos mogao smanjiti.
Meni da Jedinstvo duguje 7.000 KM deset godina vjerovatno bi pristao i na 5.000 ako ću ih dobiti odmah.
Bojim se da je najveći problem u tome što niko nema muda tužiti sve one koji su doveli Jedinstvo na rub propasti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ipadanjem Jedinstva u nizu ligu ravno je gašenju, jer Jedinstvo nece nikad smoci snage da se vrati u prvu federalnu.NeRi_K je napisao/la:Bez obzira da li je Ismet iskren u svojim namjerama ili je lažnjak ovakva prilika se nije smjela propustiti. Da su ljudi u Gradskoj upravi zajedno sa gradonačelnikom ozbiljniji trebali su sjesti i proučiti detalje onoga što Ismet nudi i dogovoriti se na obostranu korist ako je to moguće, pa makar se sastajali sto puta.
Zbog ovakvih uhljeba kao ovaj gore nazovi "novinar", onaj Aljo glumac,... smo tu gdje jesmo, USK se iseljava a ostaju uhljebi. 90% na onoj skupštini samo gleda kako ce sebi uzeti nasih 50KM od Jedinstva, grada, Ministarstva, Komisije, donacije... Sve isti uhljebi se ponavljaju zadnjih 20god i sad im smeta jer ne mogu krasti, unistili ste sve, djece nema, ljudi nema, po trenutnoj statistici natalitet-mortalitet-iseljavanje cijeli USK ide ispod 100.000 stanovnika. Na ciji cete racun onda zivjeti? Sve ce manje para biti, radim za stranu firmu, tj. uvozim novac iz EU u USK i budite sretni dok sam ovdje jer tu placam poreze i trosim platu, ali necete marke dobiti od mene vise... ni Jedinstvo vase, ni lopovski NG turnir, ni migi voz, ni tv taksa, ni 1,8KM posti za paket... 

Zadnja izmjena: shheff, dana/u 30 jan 2019, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
shheff je napisao/la:Zbog ovakvih uhljeba kao ovaj gore nazovi "novinar", onaj Aljo glumac,... smo tu gdje jesmo, USK se iseljava a ostaju uhljebi. 90% na onoj skupštini samo gleda kako ce sebi uzeti nasih 50KM od Jedinstva, grada, Ministarstva, Komisije, donacije... Sve isti uhljebi se ponavljaju zadnjih 20god i sad im smeta jer ne mogu krasti, unistili ste sve, djece nema, ljudi nema, po trenutnoj statistici natalitet-mortalitet-iseljavanje cijeli USK ide ispod 100.000 stanovnika. Na ciji cete racun onda zivjeti? Sve ce manje para biti, radim za stranu firmu, tj. uvozim novac iz EU u USK i budite sretni dok sam ovdje jer tu placam poreze i trosim platu, ali necete marke dobiti od mene dobiti vise... ni Jedinstvo vase, ni lopovski NG turnir, ni migi voz, ni tv taksa, ni 1,8KM posti za paket...
Ne znam šta imaš protiv Alje. Momak od rođenja voli Jedinstvo i čitav život uz njega.
Malo je osoba koje Jedinstvo vole kao on.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], prisonbreak i 7 gostiju.