FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Megamon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:18

johnnyHZ je napisao/la:
old school je napisao/la:sad pozivam giganta i ostale koji su govorili da bojkotujemo svaki derbi nesto,molim pojasnjenje za vas neki bojkot ;)
prosli derbi vodje manijaka su molile svoju upravu da nam zabrane BUBNJEVE I MEGAFON....ovaj derbi ste molili upravu da nam smanje kapacitet ...ovo znam 100% OD MANIJAKA ...eto koliko ste jadni .... treba li ti jos sta??
A DA ...IDUCI DERBI cete dobiti 1000 ulaznica po 20 km i bit cete u TORU na jugu ... a na zapadu ce svaki navijac zelje na ulazu dobiti samar i biti izbacen ;)
E jesu nas zaebali,gube 30 a mozda i vise hiljada KM :lol:
a onda na proljece gdin. Blekic ce ih poniziti do koljena :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 21 okt 2010, 23:19

Urban Batalion je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Pravite od tog "derbija" Arsenal-Chelsea, ili bolje Galata-Fener. :roll:
nerazumiješ, i nažalost tvoju nikad nećeš, moras da osjetis da bi razumio ( nemoj se uvrijediti, nije provokacija, ozbiljno mislim ).
btw: galata i fener je 0 za ovo!
E to si se obruko.POgledaj malo na youtube sta je Galata-Fener.

U biti to nije nista posebno samo se nafuraju dzabe.Kvalitet fudbala je los kod nas pa se tako derbi po kvaliteti meca ne razlikuje od obicene tekme.
pa šta tebe boli qrac !!! ne sviđa ti se idi gledaj omladinac iz mionice ili šta je već derbi za tebe ... samo bezveze pišeš !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 okt 2010, 23:20

old school je napisao/la:sad pozivam giganta i ostale koji su govorili da bojkotujemo svaki derbi nesto,molim pojasnjenje za vas neki bojkot ;)
Sto se tice Maija nikad nam nije bio idol,dok Dzine jeste,a sto se tice bojkota mi vama nikad nismo dizali karte,staviliste nam prvi 15 km cijene za sjever pa smo dosli,ja licno da se pitam svaki put bi bojkotovao derbi na grbavici iz razloga jer se gusimo na sjeveru,dok dio sa vasim navijacima nije ispunjen do kraja! Ako je to vasoj upravi u interesu super uzivajte u derbiju! A bune se da im slavija postavlja ultimatume neke a oni isto rade e nece moci!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 21 okt 2010, 23:20

zolaTM je napisao/la:ko se ono ovdje sudario suljic i ...
krupinac ja mislim. ma na cumu ih rastavljali

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 okt 2010, 23:22

Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 21 okt 2010, 23:22

Al fakat koliko god mi kontali da znamo sta im je sve ZUBANDAN nacinio, tek vidimo po ovoj inteligentnoj izjavi doticnog da su to duboko urezane traume,kojih se za zivota nece kutarisati! VOLIM TE ZELJO!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 okt 2010, 23:23

samo sarajevo je napisao/la: a sto se tice bojkota mi vama nikad nismo dizali karte,
Jeste. :D

Megamon je napisao/la:
E jesu nas zaebali,gube 30 a mozda i vise hiljada KM :lol:
a onda na proljece gdin. Blekic ce ih poniziti do koljena :mrgreen:
Ne gubimo mi ništa, tu će biti naši navijači, a mi plaćamo karte našem klubu. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 okt 2010, 23:26

molim vas nemojte nas dirati kad dodemo na kosevo :D :D a ti vasi pouzdani izvori drama dobri :lol: hitler je nekad rekao nesto ja to kazem isto na to sto se gusite u golubarniku :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 21 okt 2010, 23:28

johnnyHZ je napisao/la:
prosli derbi vodje manijaka su molile svoju upravu da nam zabrane BUBNJEVE I MEGAFON....ovaj derbi ste molili upravu da nam smanje kapacitet ...ovo znam 100% OD MANIJAKA ...eto koliko ste jadni .... treba li ti jos sta??
A DA ...IDUCI DERBI cete dobiti 1000 ulaznica po 20 km i bit cete u TORU na jugu ... a na zapadu ce svaki navijac zelje na ulazu dobiti samar i biti izbacen ;)

ZNAČI

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

1921 !
Kontakt:

Post Postao/la 1921 ! » 21 okt 2010, 23:28

vojnik srece je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
pa onda ih **** nek bojkotuju kad nemoze fino niti mi na sugavico u prljavu il oni na sveti AFH i to je to **** viso ovo ionako se dole gusimo na sugavici jedan na drugom jbt jjeee mogu bez njee
jesi li ti stvarno toliko glup ili je do klime u Sarajevu ??? bolje ti je idi u Zetru kod onog Mekija nego što pišeš gluposti ... pa zar stvarno misliš da se mi bojimo vaših pišljivih 3 ili 4 hiljade ljudi ??? uozbilji se ! Uostalom boli me briga hoćete li doći, jer idem da gledam svoj klub, a to je Željezničar !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 okt 2010, 23:29

samosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ima vas bruka
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 okt 2010, 23:30

old school je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Tolko od mene
Pa dobro,taj broj na Grbavici je sasvim solidan jer mnogi nasi navijaci nece da idu dole jer su uslovi katastrofalno losi a ni vas na kosevu nebiva vise puno,4000 jug i 2000 zapad u vrh glave a imate uslove 50% bolje..

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 21 okt 2010, 23:31

jos malo pa krece korteo prema sugavici :mrgreen:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 okt 2010, 23:32

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 okt 2010, 23:32

Ma samo im dati pola Istoka.Dosta.Znaci ni blizu lokomotive.Zdenku nedamo ni za zivu glavu :mrgreen: bas mi nesto merak jednu tekmu pregledati iz zdenke :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 okt 2010, 23:34

samosarajvo je napisao/la:
old school je napisao/la:
Tolko od mene
Pa dobro,taj broj na Grbavici je sasvim solidan jer mnogi nasi navijaci nece da idu dole jer su uslovi katastrofalno losi a ni vas na kosevu nebiva vise puno,4000 jug i 2000 zapad u vrh glave a imate uslove 50% bolje..
taj broj je na kosevu plafon i kad su vam domace :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 okt 2010, 23:36

sta je stoko jedna, znate da cemo vas opet karati pa nam smanjujete i ono malo jada sto dobijemo na krmetnjaku, e pa nece moci jadovi

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 23:36

LIvada je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

ZNAČI

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
znam istina boli ;) ako si u krugu navijaca znas da je to istina ZAR NE
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 okt 2010, 23:37

Madafaka je napisao/la:sta je stoko jedna, znate da cemo vas opet karati pa nam smanjujete i ono malo jada sto dobijemo na krmetnjaku, e pa nece moci jadovi

meni zao sto propade tih 1600 postova cc

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 okt 2010, 23:39

johnnyHZ je napisao/la: znam istina boli ;) ako si u krugu navijaca znas da je to istina ZAR NE
Jesi to presao u krug navijaca od 12 godina ? Nisi vise sa desetogodisnjacima :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 18 gostiju.