Igrač br. 6
- ASD
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Bila vijest na portalu kako Dynamo Kyev trazi najpopularnijeg Reprezentativca, tako da nije da svakog zaboli neka stvar.DeeWa je napisao/la:Mogu ja do sutra ako zelis napisati jos 500 postova ako ti je to zelja, ali mislim da je cilj pisati smislene postove, a ne pisati samo da bi se pisalo, kao sto neki od vas ovdje pisu stvari koje su zanimljive samo djeci iz osnovne skole.Moggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
Neki od nas imaju i zivot pored ovog foruma. Ako zanemarimo ovu temu koja je zivo sTanje, smatrao sam da je ovo najozbiljniji nas forum pa se tako i ophodim prema njemu.
Samo me zanimalo dokle ce ova tema ici jer ovdje koliko vidim realno svakog boli ona stvar za Vranjesa, samo dosli da nabijaju broj postova jer je to onaj fazon iz osnovne, daj da budem sto popularniji a ko fol to se postize sa brojem postova. Ne vidim potrebu za prozivkama.
Športski pozdrav.
Ogi se dopisivao sa darom bubomarom, varao zenu i ljubavnicu. Jel ovo smislen postDeeWa je napisao/la:Mogu ja do sutra ako zelis napisati jos 500 postova ako ti je to zelja, ali mislim da je cilj pisati smislene postove, a ne pisati samo da bi se pisalo, kao sto neki od vas ovdje pisu stvari koje su zanimljive samo djeci iz osnovne skole.Moggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
Neki od nas imaju i zivot pored ovog foruma. Ako zanemarimo ovu temu koja je zivo sTanje, smatrao sam da je ovo najozbiljniji nas forum pa se tako i ophodim prema njemu.
Samo me zanimalo dokle ce ova tema ici jer ovdje koliko vidim realno svakog boli ona stvar za Vranjesa, samo dosli da nabijaju broj postova jer je to onaj fazon iz osnovne, daj da budem sto popularniji a ko fol to se postize sa brojem postova. Ne vidim potrebu za prozivkama.
sda igrac
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
pa naravno da jestelol89 je napisao/la: Ogi se dopisivao sa darom bubomarom, varao zenu i ljubavnicu. Jel ovo smislen post
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kafu svima na moj racun. Osim ovima sto spammaju temu pricajuci kako kvantitet postova nije bitan.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav je ovo oftopik gore halo režija
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ove postove smatram kao dio You Laugh You Lose čelemdžaBoixosNois1899 je napisao/la:Kakav je ovo oftopik gore halo režija

Sretan rođendan Beli, još puno kafa popio i od starog para ukraobelosevic28 je napisao/la:Kafu svima na moj racun. Osim ovima sto spammaju temu pricajuci kako kvantitet postova nije bitan.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
You DeeWa you loseOsim13 je napisao/la:Ove postove smatram kao dio You Laugh You Lose čelemdžaBoixosNois1899 je napisao/la:Kakav je ovo oftopik gore halo režija![]()
654

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Hvala osime. Zivjeli nam starci sto godina, da se za kafe grebemo. 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
You Go To Skela in Minken, You Lose #2845BoixosNois1899 je napisao/la:You DeeWa you loseOsim13 je napisao/la:Ove postove smatram kao dio You Laugh You Lose čelemdžaBoixosNois1899 je napisao/la:Kakav je ovo oftopik gore halo režija![]()
654
Pozdrav dobrim ljudima, vama koji ste napravili sigurno da odvojite vase slobodno vrijeme (neracunajuci "kafa time" , jer da nejma kafe nebi ni nas trebalo bit
Sigurno mogu da vam javim, da cu zrtvovati svoje vrijeme i kafu za svetu temu.
I da neduljim, kako kaze Halid:
Da kraj mene vile stoje, suho zlato da mi broje, dusa ne bi drugu htjela, jer tebe je zavoljela.

Da kraj mene vile stoje, suho zlato da mi broje, dusa ne bi drugu htjela, jer tebe je zavoljela.

PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
tldrMackenzie je napisao/la:Pozdrav dobrim ljudima, vama koji ste napravili sigurno da odvojite vase slobodno vrijeme (neracunajuci "kafa time" , jer da nejma kafe nebi ni nas trebalo bit![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pojedoh hambaš i popih dvije kafe, znači nema izlaska sutra.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
hvala sarmelu, sposobnom moderatoru, koji nas stiti od banova
dobro je znati ljude na pozicijama
Zarathustra
Ja sam sa njim dobar iz uvjerenja a ne interesaMoggi je napisao/la:hvala sarmelu, sposobnom moderatoru, koji nas stiti od banova

NajsssssMackenzie je napisao/la:Pozdrav dobrim ljudima, vama koji ste napravili sigurno da odvojite vase slobodno vrijeme (neracunajuci "kafa time" , jer da nejma kafe nebi ni nas trebalo bit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.