konobar, daj jednu srednje-jutarnju i ponesi Vecherniye Vesti da prelistam

jel istina da je trava zelenaQUARTERBACK je napisao/la:jel istina ovo za dinamo kijev
Trtica mi se u kamen pretvorilaMoggi je napisao/la:jesil se umorioOsim13 je napisao/la:Home sweet home
? $ і ?, ", що я не ' " " ХахахаGefufna je napisao/la:&, $ ??
4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
4 milje za 9 godina takoder nije bas impresivnoMoggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
Šta ćete tek za mene reći ondaBosniaBoston je napisao/la:4 milje za 9 godina takoder nije bas impresivnoMoggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
ali kakvihBosniaBoston je napisao/la:4 milje za 9 godina takoder nije bas impresivnoMoggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
Mogu ja do sutra ako zelis napisati jos 500 postova ako ti je to zelja, ali mislim da je cilj pisati smislene postove, a ne pisati samo da bi se pisalo, kao sto neki od vas ovdje pisu stvari koje su zanimljive samo djeci iz osnovne skole.Moggi je napisao/la:4 godine na forumu nema ni iljadu ipo postova i on se usudi ovde doc hahahahDeeWa je napisao/la:Jel se ova tema svela na to da korisnici nabijaju broj svojih postova ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.