FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Butmiran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Butmiran » 21 okt 2010, 22:52

LIvada je napisao/la:E moji mozgovi i vaša matematika.

Grbavica koliko ima kapacitet ?
Koševo koliko ima kapacitet ?

Koševo računaj nek ima 30 hiljada 5 % za nas i vidi koliko ćemo dobiti..
Grbavica je duplo manja pa je dato ovako malo mjesta.

Vidim ja ko ima mozak i ko hvala BOGU nije navijač sarajeva.

Imas mozga k'o taj s avatara ti.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 22:54

:lol: :lol: :lol: :lol:
Eto, ti onako od oka - Kosevu smanjio 10.000 na kapacitetu a vama povecao, pa stvarno, koji si ti majstor :lol: :lol: :lol: dobro vam idu ove stvari, ali fakat :lol: :lol:

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 22:54

Butmiran je napisao/la:

Imas mozga k'o taj s avatara ti.
to je too nego sto onda spominje neke kapacitete i neka pravila 5 posto izracunaj ti koliko je pet posto od 2000 hiljade nije vise sigurno et pasa moj pa ti vidi izracunaj

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 21 okt 2010, 22:59

drug je napisao/la:
Tarpi do bagro je napisao/la:Bjezi ba bolje da ne idemo,sta treba da se srusi i ona jedina tribina :D
uh, upišah se u gaće...pravo smiješno. Ako ćemo tako, onda se kod vas nema šta srušit.
Kako se bolan nema sta srusiti
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 22:59

hhahhhha sta kaze ekrem racunaj da kosevo prima 30 hiljada ahhahahahahahahahahahahahhaah kralja sta ima racunat ekremeeeee AFH ima 35 500 stolica manje vise dok grbavica nema vise od 9 hiljADA stolica kako tako ograniceno razmisljas
Zadnja izmjena: vojnik srece, dana/u 21 okt 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 22:59

ja cu samo jedno reci...zna se ko urgira kod svoje uprave,kao prosle sezone za megafon i bubanj.....isto tako i ove godine se urgiralo da dobijemo sto manje mjesta...ULTRA nema sta...nisam ovo htio pisati al et sad nek se zna .....HVALA UPRAVI ZELJEZNICARA STO UNISTAVA NAJVECI DERBI U BOSNI I HERCEGOVINI ......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:00

johnnyHZ je napisao/la:ja cu samo jedno reci...zna se ko urgira kod svoje uprave,kao prosle sezone za megafon i bubanj.....isto tako i ove godine se urgiralo da dobijemo sto manje mjesta...ULTRA nema sta...nisam ovo htio pisati al et sad nek se zna .....HVALA UPRAVI ZELJEZNICARA STO UNISTAVA NAJVECI DERBI U BOSNI I HERCEGOVINI ......
Zle Horde
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 23:02

Ovo je izgleda otislo fakat daleko. uprava skretnicara odlucila je da suzi prostor navijacima sarajeva samo na onaj dio koji je bez stolica! Ako se to ne promijeni treba stoku bojkotovat. sramota cime se sluze :evil: A na sljedecoj tekmi im obavezno dati samo jedan mali dio juga i to je to.

O Boze, pa hoce li ijedan derbi proci bez ovih seljackih marifetluka :o :o

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 23:02

Megamon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ja cu samo jedno reci...zna se ko urgira kod svoje uprave,kao prosle sezone za megafon i bubanj.....isto tako i ove godine se urgiralo da dobijemo sto manje mjesta...ULTRA nema sta...nisam ovo htio pisati al et sad nek se zna .....HVALA UPRAVI ZELJEZNICARA STO UNISTAVA NAJVECI DERBI U BOSNI I HERCEGOVINI ......
Zle Horde
aa stvarno mi nije jasno odakle tolili strah od nas ccccccc sto nam nedaju priliku kao mi njima na AFH komociju nema sve im se da aa oni nama nista to je strahhh neznam sta je drugo Bgm

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:03

Hajd ba ako ne nam na budu dali zeljeni prostor UNFKS ce organizovati projekciju na Kosevu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 okt 2010, 23:03

Kako vas nije stid pisat nepismeni pitarski debili o unistavanju najveceg derbija a vi kad ste ga prosle godine unistili onda je to bilo OK a jos plus niste dali ni TV prenos i vi se sad nesto nasli pricat mi damo sve sta hocete mozda cijeli sjever evo vam kita a ne sjever budite zadovoljni onim sto dobijete cvjeckice sa KOseva
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 okt 2010, 23:05

cosak juga da ti i 20 km da bude ulaz i to je to ;)
A neko da izgubi glavu u onom cosku 15 ljudi na jednom metru 10 km ulaz ma milion belaja smijesno

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 23:07

Arogantni je napisao/la:Kako vas nije stid pisat nepismeni pitarski debili o unistavanju najveceg derbija a vi kad ste ga prosle godine unistili onda je to bilo OK a jos plus niste dali ni TV prenos i vi se sad nesto nasli pricat mi damo sve sta hocete mozda cijeli sjever evo vam kita a ne sjever budite zadovoljni onim sto dobijete cvjeckice sa KOseva
i kaze mi debili citam text sacinjen samo od vrijedzanja suprotne strane ccccccc nista vrijedno razmisljanja il nekog normalnog komentara ccccccc mangupski nema sta

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 23:07

Ako nas ne bude pola ljudi nece doci jer vecina ih dolazi da cuje te Zle Horde 8-)

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 21 okt 2010, 23:07

Megamon je napisao/la:Hajd ba ako ne nam na budu dali zeljeni prostor UNFKS ce organizovati projekciju na Kosevu
NAMA NIKO NISTA NE MOZE ! :twisted:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 okt 2010, 23:08

Arogantni je napisao/la:Kako vas nije stid pisat nepismeni pitarski debili o unistavanju najveceg derbija a vi kad ste ga prosle godine unistili onda je to bilo OK a jos plus niste dali ni TV prenos i vi se sad nesto nasli pricat mi damo sve sta hocete mozda cijeli sjever evo vam kita a ne sjever budite zadovoljni onim sto dobijete cvjeckice sa KOseva
jasno je nama da se vi nas bojite, dosadilo da vas rasturamo svaki derbi pa daj da se to smanji, prekine. Neka neka papci, doci ce cica na kolica, samo polako ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 okt 2010, 23:09

Upravo tako, kakvi su debili bili prosle godine (i zbog unistavanja stadiona i zabrane navijaca, pa do prenosa), ove im ne treba dati iznad ovoga koliko im sada dajemo, jos im samo treba dici cijenu na 40KM i sve super.. Nek' ne dolaze, samo se ofiraju djaba..

ŽELJEZNICAR JE.BE SARAJEVO, MANIJACI JE.BU HORDE ZLA, CIJELI ZIVOT JE.BANI STE SAMO, KAO KLUB I KAO SKUPINA.. 8-) 8-)

TM '87
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 21 okt 2010, 23:11

Mi debili,vidi tebe,kako te nije stid,userete se kad vam dolazimo na tu livadu,prosle godine je bio blokiran derbi nasim uljetanjem u stadion jer se moralo nesto promjeniti u upravi,a vi sve cinite da mi nedodjemo,najbolje vam je zatvorite stadio potpuno,pa sami gldajte najveci derbi,sram te bilo
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 21 okt 2010, 23:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Upravo tako, kakvi su debili bili prosle godine (i zbog unistavanja stadiona i zabrane navijaca, pa do prenosa), ove im ne treba dati iznad ovoga koliko im sada dajemo, jos im samo treba dici cijenu na 40KM i sve super.. Nek' ne dolaze, samo se ofiraju djaba..

ŽELJEZNICAR JE.BE SARAJEVO, MANIJACI JE.BU HORDE ZLA, CIJELI ZIVOT JE.BANI STE SAMO, KAO KLUB I KAO SKUPINA.. 8-) 8-)

TM '87
:lol: :lol:

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 21 okt 2010, 23:12

stvarno neznam sta je fora i u cemu je problem da nam se da kao i uvijek slovo o pored ostatka sjevera tu se skinu stolice kao i prosli derbi na grbavio samo to trazimo i bice sve ok i nece bit nikakvog bojkota i bice extra atmosfera i ko bude bolji pa ja nego uvijek neki problemi nepotrebni ccccc

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ i 59 gostiju.