FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imal Admin ovdje,da ove pobunjenike preusmjeri gdje treba.biceDUPLA je napisao/la:Lupetam ti mamu po guzi!UBIPITAR je napisao/la:Ne lupetaj gluposti,živ bio.biceDUPLA je napisao/la:U ponedjeljak potpisuje Bibic iz Olimpika. U drugom ga je mandatu konto Amar dovesti vec se nesto zakomplikovalo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
...KongrateUK je napisao/la:Nista cudno ako se u mom postu prozvanim nadje forumas sa nikom "transfer", pogotovo kada se spominju Zubanovic i Hrapovic a uz to editovao 90% svojih postova tackicom, valjda se kaje i povlaci ono sto je pisao, pozz za vanka
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 27 jan 2019, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Izvještaj sa utakmice protiv Igmana
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Kakva intervencija Fejze 
sjajna akcija omladine kod drugog gola
Jel ovo Ceman branio kod Igmana?

sjajna akcija omladine kod drugog gola

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Strasno me zanima pod kojim uslovima je Stanic dobio ugovor. Je li to koliko mu je Amar rekao ili je dobio ono sto je trazio od Misimovica? (Mislim na novac, **** ce Amaru diktirati da igra desnog beka)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
"Nemamo ništa tu posebno da krijemo, Stojan Vranješ je naša želja, sa njim smo se dogovarali, ali postoji taj problem sa njegovim ugovorom sa Željezničarom, tako da mislim da ćemo ga na Gradskom stradionu gledati vjerovatno od ljeta. Zimski prelazni rok još traje, naravno da bismo voljeli da on dođe odmah sad, ali zbog svega vjerovatnije je da to bude na ljeto”, rekao je predsjednik Borca Vico Zeljković
Jeste Ćeman branio za Igman, bit će na posudbi kod njih ovu drugu polusezonu.irfo je napisao/la:Kakva intervencija Fejze
sjajna akcija omladine kod drugog gola![]()
A Bokte šta izvadiirfo je napisao/la:Kakva intervencija Fejze
sjajna akcija omladine kod drugog gola![]()

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Whatbraco je napisao/la:"Nemamo ništa tu posebno da krijemo, Stojan Vranješ je naša želja, sa njim smo se dogovarali, ali postoji taj problem sa njegovim ugovorom sa Željezničarom, tako da mislim da ćemo ga na Gradskom stradionu gledati vjerovatno od ljeta. Zimski prelazni rok još traje, naravno da bismo voljeli da on dođe odmah sad, ali zbog svega vjerovatnije je da to bude na ljeto”, rekao je predsjednik Borca Vico Zeljković
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znam da si tužan što ćeš gledat Jadranka i Stojana još samo pola godine u Željinom dresu, mada sa Bogičevićem nikad ne znašOsim13 je napisao/la:Whatbraco je napisao/la:"Nemamo ništa tu posebno da krijemo, Stojan Vranješ je naša želja, sa njim smo se dogovarali, ali postoji taj problem sa njegovim ugovorom sa Željezničarom, tako da mislim da ćemo ga na Gradskom stradionu gledati vjerovatno od ljeta. Zimski prelazni rok još traje, naravno da bismo voljeli da on dođe odmah sad, ali zbog svega vjerovatnije je da to bude na ljeto”, rekao je predsjednik Borca Vico Zeljković

kerimatomic1921 je napisao/la:Strasno me zanima pod kojim uslovima je Stanic dobio ugovor. Je li to koliko mu je Amar rekao ili je dobio ono sto je trazio od Misimovica? (Mislim na novac, **** ce Amaru diktirati da igra desnog beka)
Za jako male pare,nešto malo jače od omladinaca.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Necemo izboriti evropu jer Bogi je krivac za svaki gol, svi znamo kako ce Stanic ispastI. Nemamo cime iznenaditi. Treba nam novi stoper da iznenadimo protivnika

Ovom forumu samo jos fali par velikih analiticara koji ce nam poslije svake pripremne ili ligaske utakmice napraviti rezime. Naravno Stana i Bogi ce uvijek biti najgori. Odlican pas Osmanovica jer je on sad IN dok mu ne budu je.bavali sve po spisku za par utakmica. Kako se Hajdar udebljao, koje pusio šišu i tako... Zaista to ovdje fali

Ovom forumu samo jos fali par velikih analiticara koji ce nam poslije svake pripremne ili ligaske utakmice napraviti rezime. Naravno Stana i Bogi ce uvijek biti najgori. Odlican pas Osmanovica jer je on sad IN dok mu ne budu je.bavali sve po spisku za par utakmica. Kako se Hajdar udebljao, koje pusio šišu i tako... Zaista to ovdje fali

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Imamo mi isto internet i mozemo procitati sta se pise po drugim forumima, ne moras nam ti prenositi
A to za Stanica i Bogicevica je istina ko god je napisao.

Srdjan Stanic pitarski ker
Jedino ako na ljeto planiraju Hummelsa i Rabiota dovestbraco je napisao/la:
Znam da si tužan što ćeš gledat Jadranka i Stojana još samo pola godine u Željinom dresu, mada sa Bogičevićem nikad ne znaš
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne kontam o cemu pises? Pa koje god napisao to je sad IN napisati, isto kao sto je IN napisati veliki talenat Osmanovic, koji realno nije nista pokazao od kad igra. Sto ne znaci da nece biti igrac, al dobro IN.osobaodpovjerenja je napisao/la:Imamo mi isto internet i mozemo procitati sta se pise po drugim forumima, ne moras nam ti prenositi![]()

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa iskreno, ja Stanića uopšte ne vidim u prvih 11, možda u nekoj varijanti na krilu, al' možda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Stanic od kad igra u Zelji takve su se stvari o njemu pisale, osim onu jednu polusezonu kad je bio blizu repke za Brazil. Ostalo sve isto. Za Bogija u zadnjih godinu, dvije, ne jer je "in", nego jer su ga stigle godine i greske mu se puno cesce desavaju nego prije.Bezideja je napisao/la:Ne kontam o cemu pises? Pa koje god napisao to je sad IN napisati, isto kao sto je IN napisati veliki talenat Osmanovic, koji realno nije nista pokazao od kad igra. Sto ne znaci da nece biti igrac, al dobro IN.osobaodpovjerenja je napisao/la:Imamo mi isto internet i mozemo procitati sta se pise po drugim forumima, ne moras nam ti prenositi![]()
Srdjan Stanic pitarski ker
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ni ja, on je tu da popuni rupe od kartona i povreda.
Malo se stisala prica oko pojacanja. Dosao sam do info da od Franjica nema nista, nisu se uspjeli dogovoriti.
Malo se stisala prica oko pojacanja. Dosao sam do info da od Franjica nema nista, nisu se uspjeli dogovoriti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.