Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:12

japa je napisao/la:De nam reci ucinak Muse prosle godine u play offu protiv buducnosti? Evo da ti pomognem prva utakmica 5 poena, druga 5 i treca ispao iz startne petorke 4 poena :tokralju: :tokralju:
Al idalje je ostao najbolji scorer ekipe tijekom sezone :wave:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:13

Forsirali ga protiv slabijih, protiv prave ekipe je pokaza svoj stvarni talent tj. nedostatak istog.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:16

japa je napisao/la:Forsirali ga protiv slabijih, protiv prave ekipe je pokaza svoj stvarni talent tj. nedostatak istog.
TS%61(ako znas sta statistika znaci)a prosjek aba lige je oko 53.Da bas je neopravdano dobivao priliku a sudeci po efikasnosti trebao je dobivati vise
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:19

BosniaBoston je napisao/la:
japa je napisao/la:Forsirali ga protiv slabijih, protiv prave ekipe je pokaza svoj stvarni talent tj. nedostatak istog.
TS%61(ako znas sta statistika znaci)a prosjek aba lige je oko 53.Da bas je neopravdano dobivao priliku a sudeci po efikasnosti trebao je dobivati vise
Vidjeli smo mu efikasnost u play offu kad je trebalo, corak dva puta po pet poena i jednom cetiri :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:22

japa je napisao/la:
Vidjeli smo mu efikasnost u play offu kad je trebalo, corak dva puta po pet poena i jednom cetiri :rol:
Ti stvarno ocekujes da 18-godisnjak zabija 20 poena na 50 posto suta.Eto doncic u euroligi je u final four zabijao 15 ali na 35% suta a on je najtalentovaniji evropski kosarkas zadnjih 15 godina sigurno(poslije giannisa koji je etnicki nigerijac)
#Punoljetstvo

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 24 jan 2019, 19:26

Nije ovaj japa sam,ima jos jedan koji od kako je Musa otisao preko bare upire se iz petnih zila da ga ponizi
Dan tmuran ja mahmuran

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:30

Sta stavljas rijeci u usta ko je rekao da ocekujem 20 poena? Ali obzirom na minutazu koju je dobio 14 poena ukupno znaci ne u prosjeku vec ukupno 14 na tri utakmice je smijesno...Ne ubacuj Doncica i ne poredi ga lik je igrao drugu najjacu ligu svijeta tada mi pricamo o Aba ligi.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:33

japa je napisao/la:Sta stavljas rijeci u usta ko je rekao da ocekujem 20 poena? Ali obzirom na minutazu koju je dobio 14 poena ukupno znaci ne u prosjeku vec ukupno 14 na tri utakmice je smijesno...Ne ubacuj Doncica i ne poredi ga lik je igrao drugu najjacu ligu svijeta tada mi pricamo o Aba ligi.
Giannis je kad je bio musino godiste igrao drugu grcku ligu.Svi znaju da je musa projekat al eto ko sa 19 nema 25 minuta u najjacoj ligi je klocina,beskoristan itd...(i taj kurucs kojeg na puna usta hvalis je godinu i po stariji od muse :thumbup: )
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:37

japa je napisao/la:Sta stavljas rijeci u usta ko je rekao da ocekujem 20 poena? Ali obzirom na minutazu koju je dobio 14 poena ukupno znaci ne u prosjeku vec ukupno 14 na tri utakmice je smijesno...Ne ubacuj Doncica i ne poredi ga lik je igrao drugu najjacu ligu svijeta tada mi pricamo o Aba ligi.
Giannis je kad je bio musino godiste igrao drugu grcku ligu.Svi znaju da je musa projekat al eto ko sa 19 nema 25 minuta u najjacoj ligi je klocina,beskoristan itd...(i taj kurucs kojeg na puna usta hvalis je godinu i po stariji od muse :thumbup: )
Haj sto nema 25 al sto nema 5? Kad si projekat onda dobijes neke minute...

te usporedbe su ti smijesne.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 24 jan 2019, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:38

japa je napisao/la:
Haj sto nema 25 al sto nema 5?
Imao je 5 dok se nije povrijedio(i sto kurucs prosle sezone imao 20 minuta u 2.spanskoj a musa 25 u aba i jos bio mladi godinu i po)
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 24 jan 2019, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:39

Pa povrijedio se u razvojnoj :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:40

japa je napisao/la:Pa povrijedio se u razvojnoj :rol:
Ti si bolestan
#Punoljetstvo

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 24 jan 2019, 19:40

De ne citiraj ga više, pusti nek sam sa sobom piše. Frajer se prosipa konstantno, ne može mu se dokazati ništa, pa nemoj bolan više ni pokušavat. Super, Musa propao, da je i meni onako propasti, a miliončeki teku na račun.
Ovakvi su Nurkića vraćali prošle godine u ABA ligu. Baš sam upratio lika koji se obavezno "slučajno" probudi u neka doba, i piše po Nurkovoj temi kad je Nurkić "loš", al' nisam primjetio da se probudi kad odigra neku dobru partiju. Slučajnost valjda, šta li je.. :bih: :bih:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:41

Ti si bolestan
A tisi lazov, sta kaze imao pet minuta? imao 3.7 minute ali na svega 7 utakmica sto je nastupio :rol:

Evo jos jednog eksperta sto poredi Nurkica i Musu :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:43

japa je napisao/la:
Ti si bolestan
A tisi lazov, sta kaze imao pet minuta? imao 3.7 minute ali na svega 7 utakmica sto je nastupio :rol:
Velika razlika.Uostalom ako je tako lagano sto su iz 1999 godista iz evrope od stotina,pa cak i hiljada igraca dvojica otisla u nba(musa je igrao u NBA nemoj suplje da nije nba igrac)
#Punoljetstvo

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 24 jan 2019, 19:45

japa je napisao/la:
Ti si bolestan

Nek' si ti ekspert, ne samo za košarku, već i za mnoge ostale sportove. Eto zadnji odgovor za "stručnjaka". Pojede se ti bolan od muke i zavisti, nije to zdravo. Možda da potražiš pomoć stručnog lica, tipa psiholog/psihijatar. :hmmmmm:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:45

Jeste igrao ukupno 26 minuta za pola godine, to ej valjda taj projekat :lol: :lol: Naravno da je NBA igrac imas ih, imao si i imac uvijek na stotine takvih koji se zovu NBA igraci.

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 24 jan 2019, 19:46

japa je napisao/la:
Ti si bolestan

Ja koliko se sjecam upravo ti si poceo sa tom usporedbom Muse i Nurkica
Dan tmuran ja mahmuran

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 24 jan 2019, 19:47

Pa ne provaljujem se ko ti, tebi je mjerilo uspjeha to sto je dobio ugovor i zaradio milion i nesto za godinu? Eto kakav si ekspert, pa pricamo o kosarci a ne o finansijskim dostignucima diajspore.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2019, 19:47

japa je napisao/la:Jeste igrao ukupno 26 minuta za pola godine, to ej valjda taj projekat :lol: :lol: Naravno da je NBA igrac imas ih, imao si i imac uvijek na stotine takvih koji se zovu NBA igraci.
Jarane pitaj nekog ko dobro poznaje kosarku kao ja sta znaci projekat,ja tebi vise necu odgovarati jer je ucenje privilegija a idioti kao sto si ti ne zasluzuju znanje
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 20 gostiju.