Al mogu Gladbachu 3jacky09 je napisao/la:Nemogu oni Suhopolju utrpat 2 komada.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Rotor Volgograd...
Češće ću ih prozivati.demir44 je napisao/la: Al mogu Gladbachu 3![]()
![]()
...što je više lome to je volim jače...
Sta bi s Vedom jeli povrijedjen ili ga je izvadio iz igre ono takticki?
RIP SALE VILENJAK
Izvadio ga trener od ...................huje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Oct 18, 2010
Upwards trend
Dear friends,
this was beyond doubt an eventful weekend.
Dortmund took over at the top of the table and we climbed up a few positions in the table.
However, it was a match with two different halves. We shot for the moon and started the game concentrated and dedicatadly, but we have been caught on the wrong foot when Gladbach took the lead in the 13th minute. Afterwards we lacked in structure and determination. Therefore, I can appreciate the fans' dissatisfaction, but in the second half we showed our true face. We had a good control of the ball and showed good passes. Consequently, we equalized through Demba's goal just about 60 seconds after restart. We piled on the pressure and when the fans noticed that they supported us stunningly. After a player from Gladbach got send off we had more space of course. Anyhow, we went ahead after a set situation when Sejad crossed a perfect corner kick to the box and a Gladbach defender marked an own goal.
There were just eight minutes to go when Demba went down in the area and Sejad converted the penalty.
Through this hard-fought win we managed it to got up to place four in the table. On the next matchday we will face the new table-toppers Borussia Dortmund in the famous Signal-Iduna Park.
It's going to be a difficult game and we have to prepare as well as in any way possible.
I'll report on the training sessions on Thursday and give you my personal match preview.
So long,
Vedo
Upwards trend
Dear friends,
this was beyond doubt an eventful weekend.
Dortmund took over at the top of the table and we climbed up a few positions in the table.
However, it was a match with two different halves. We shot for the moon and started the game concentrated and dedicatadly, but we have been caught on the wrong foot when Gladbach took the lead in the 13th minute. Afterwards we lacked in structure and determination. Therefore, I can appreciate the fans' dissatisfaction, but in the second half we showed our true face. We had a good control of the ball and showed good passes. Consequently, we equalized through Demba's goal just about 60 seconds after restart. We piled on the pressure and when the fans noticed that they supported us stunningly. After a player from Gladbach got send off we had more space of course. Anyhow, we went ahead after a set situation when Sejad crossed a perfect corner kick to the box and a Gladbach defender marked an own goal.
There were just eight minutes to go when Demba went down in the area and Sejad converted the penalty.
Through this hard-fought win we managed it to got up to place four in the table. On the next matchday we will face the new table-toppers Borussia Dortmund in the famous Signal-Iduna Park.
It's going to be a difficult game and we have to prepare as well as in any way possible.
I'll report on the training sessions on Thursday and give you my personal match preview.
So long,
Vedo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ništa nije reko o povredi.
Jer nije ozlijeđen...yup je napisao/la:Ništa nije reko o povredi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- NoName
- Kontakt:
Zanimljivo izlaganje Ibiševića, kao da je novinar a ne fudbaler. Najbolje je to što sam tvrdi da su u drugom poluvremenu bili dosta bolji nego u prvom, u kom je on igrao
Sam sebi skače u stomak...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ibisevic prelazi u inter! ss.ba prenosi vest iz nemackih medija.
inter iz milana, zapresica ili baku-a?
inter iz milana, zapresica ili baku-a?
bacam bombu za ovu vjest... mada bi volio da se ovo ostvari 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ma mogao bi u inter, da sa klupe ulazi umjesto milita i eta, jbg sad vam ne valja vedo, fol ne može nidje igrati, kloc ovo ono, pustite ba momka na miru.
niko nije rekao da nevalja... ali za inter iz milana i nije!Identitet je napisao/la:ma mogao bi u inter, da sa klupe ulazi umjesto milita i eta, jbg sad vam ne valja vedo, fol ne može nidje igrati, kloc ovo ono, pustite ba momka na miru.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih da je ovo istina, ali nekako sam skeptičan po pitanju njegovog prelaska u Inter. Uostalom, sinoć smo vidjeli 2 mladića kako "guraju" po stranama(Biabiany i Coutinho), a svakako je tu i nedodirljivi Eto'o(Milito je povrijeđen, tako da...). No, kada nije otišao nakon one fenomenalne polusezone, nekako je teško povjerovati da će to biti i sada. Eh, da li će ovo biti poput one sage o Džekinom odlasku, ostaje nam da vidimo. No, ja i dalje mislim da će Vedo ostati u Hoffenheimu barem do kraja sezone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda jeste za FK Novi Pazarcole-ch je napisao/la:niko nije rekao da nevalja... ali za inter iz milana i nije!Identitet je napisao/la:ma mogao bi u inter, da sa klupe ulazi umjesto milita i eta, jbg sad vam ne valja vedo, fol ne može nidje igrati, kloc ovo ono, pustite ba momka na miru.
Daj vise ohani,i bogu i narodu si dodijao sa tim svojim hinjskim ''otrovnim strelicama.''
Kad moze Pipo u Milanu,sto nebi mogao Vedo u Interu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
cole-ch je napisao/la:niko nije rekao da nevalja... ali za inter iz milana i nije!Identitet je napisao/la:ma mogao bi u inter, da sa klupe ulazi umjesto milita i eta, jbg sad vam ne valja vedo, fol ne može nidje igrati, kloc ovo ono, pustite ba momka na miru.
Nisam ni ja rekao da je isti Milito ili Eto, ali nije sramota sjediti na klupi italijanskog i evropskog prvaka. Mogao bi dobivati priliku sa klupe i mijenjati ovu dvojicu kad su kartonirani ili povrijedjeni i fakat mislim da za to ima dovoljno kvalitete.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za sve je kriva ona prokleta povreda.Monolog je napisao/la:Volio bih da je ovo istina, ali nekako sam skeptičan po pitanju njegovog prelaska u Inter. Uostalom, sinoć smo vidjeli 2 mladića kako "guraju" po stranama(Biabiany i Coutinho), a svakako je tu i nedodirljivi Eto'o(Milito je povrijeđen, tako da...). No, kada nije otišao nakon one fenomenalne polusezone, nekako je teško povjerovati da će to biti i sada. Eh, da li će ovo biti poput one sage o Džekinom odlasku, ostaje nam da vidimo. No, ja i dalje mislim da će Vedo ostati u Hoffenheimu barem do kraja sezone.
Da iste nije bilo danas bi Vedu gledali u jednom od Europskih giganata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ibisevic nije ni blizu dovoljno dobar da bi igro u Interu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nek ide onda u Manchester United.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Nek ide onda u Manchester United.
et nek si ti...Cartman je napisao/la:Ibisevic nije ni blizu dovoljno dobar da bi igro u Interu.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, legendarnadruga i 8 gostiju.