Što na musali pored platoa pod Starim Mostom?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo podrska dok i teoretski ne obezbjedimo povratak u PL. Koji ce to biti ponos kad se vratimo zato jer je posteno i jer smo iskljucivo svojim radom i trudom to ostvarili. Trenutno smo jedan od tri najzdravija kolektiva u drzavi a ubrzo cemo biti najzdraviji. Mnogi ne shvataju sta rade ovi ljudi u upravi zajedno sa predsjednikom. U dogledno vrijeme u planu je kada se sve zavrsi od infrastrukture,povratka u PL to da FK Velez izgradi u sklopu stadiona jos par terena. Ja kako sam cuo dva sa plastikom i jedan sa travom gdje bi mnogi klubovi iz regiona i evrope dolazili na pripreme a FK Velez se finansirao i sa te strane. Klima koju imamo je idealna za zimske pripreme a tu su i blizina grada sa smjestajem. Pored toga sve karte se bacaju na omladinski pogon koji ce biti okosnica Veleza i fabrika igraca,povratak februarskog turnira i marketing u korak sa najjacim. Raja samo sabura i podrska ovim ljudima,podrska klubu na svakoj domacoj i gostujucoj. Uvijek je tu bio ali sada jos jace vracamo Velez u kucni odgoj,u ono sto je vazda bio u mostarskim i ostalim domovima. Svetinja,dio tijela,dio duse i ono s cim legnemo i ustajemo se. Pripremite se za pakao u sestom mjesecu na musali i na 840 stepeni kad je zapalimo. Gorit ce i Neretva,sve cemo zapalit
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast Velež.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čestitke rodjeni. Pravo dobro prvo poluvrijeme
Dobri ste, nema sta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad igraju velikani,danas na prijateljskoj utakmici više gledalaca već na pola utakmica PL.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Moze li mi neko reci da li se mogu registrovati na rodjeni.com?
Ti si naša ljubav jedina!
Možeš samo prati upute,možda sačekaš malo na odobrenje jer je DenTer zaposlen pa se zna desiti da se mora čekati..fudbalfudbal je napisao/la:Moze li mi neko reci da li se mogu registrovati na rodjeni.com?
emil02in je napisao/la:Možeš samo prati upute,možda sačekaš malo na odobrenje jer je DenTer zaposlen pa se zna desiti da se mora čekati..fudbalfudbal je napisao/la:Moze li mi neko reci da li se mogu registrovati na rodjeni.com?
Jesu uveli da moras biti clan da udjes na forum
Nisu vjerovatno na novijoj verziji koja je još u izradi,ali nije još sigurno.keno83 je napisao/la:emil02in je napisao/la:Možeš samo prati upute,možda sačekaš malo na odobrenje jer je DenTer zaposlen pa se zna desiti da se mora čekati..fudbalfudbal je napisao/la:Moze li mi neko reci da li se mogu registrovati na rodjeni.com?
Jesu uveli da moras biti clan da udjes na forum
Ako znas nekog ko je vec na forumu od raje, nek se javi Denteru sa tvojim nickom da ti odobri.fudbalfudbal je napisao/la:Moze li mi neko reci da li se mogu registrovati na rodjeni.com?
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Pa ne odobrava dena nikome. Pola raje mi kaze da im nalozi stoje po mjesec dva i da vise i ne gledaju na mejl
Gleda se da se napravi dobar filter za nove clanove. Bilo je upada nekih i paraglajdera koje je morao banovati, a dena je zaposlen pa dok nadje vremena da to on provjeri sve. Ici ce se na fazon clan kluba - clan forumakeno83 je napisao/la:Pa ne odobrava dena nikome. Pola raje mi kaze da im nalozi stoje po mjesec dva i da vise i ne gledaju na mejl
Aha ok. Ne znam. Tako mi je preneseno mene je banovao ima godina i vise dana. Znam samo sta mi raja prenese.
Koliko je clanova do sad za ovu godinu zna li se cifra
Koliko je clanova do sad za ovu godinu zna li se cifra
Cosic produzio na 2 godine + mogucnost na jos godinu.
Kad ce vise marttt

Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
I meni se isto mota po glavi, non stop, gdje god krenem u glavi mi slika slavlja titule, ili prvog izlaska rodjenih na teren nakon polusezonske pauze. Znam, nisam normalanTito_1922 je napisao/la:Kad ce vise marttt![]()
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ove info uzimam sa rezervom, objavila ih je stranica prva liga:
Sinan Samardžić se povezuje sa Veležom
Mustafa Mujezinović odbio produžiti ugovor sa nama
Benjamin Tipura naš treći golman ide na posudbu
Sinan Samardžić se povezuje sa Veležom
Mustafa Mujezinović odbio produžiti ugovor sa nama
Benjamin Tipura naš treći golman ide na posudbu
-
samoposmatram
- Kontakt:
Prijateljski pozdrav Velezovim,
Kod nas se diskutuje moguci dolazci igraca iz Veleza. Da vidim jesu li to samo suplje kod nas, ili ima kontakata izmedju Zelje i Veleza u vezi moguceg prelaska izmedju ova dva kluba?
Kod nas se diskutuje moguci dolazci igraca iz Veleza. Da vidim jesu li to samo suplje kod nas, ili ima kontakata izmedju Zelje i Veleza u vezi moguceg prelaska izmedju ova dva kluba?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sinan Samardzic dolazi iz Jedinstva. Mlad igrac. Medju brzima u ligi. Dobar je napadac ima tek 20god. Fali mu mozda par kila da malo ojaca i sigurno ce biti dobar igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.