Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Što da ne? Džexson bi se ja mislim dobro snašao u Engleskoj. visok, dobar u igriu glavom, jak i stabilan u duelima, ma ubio se za premiershipa, samo da hoće otići iz onog wolfsburgsa smučila mi se ta ekipa.
Iskreno,boli me hasim,sta ti pokusavas da ''mislis''.Jer misliti i sra-ti ,nije isto.Jaydoo82 je napisao/la:harishp : znas ti sta ja mislim o tebi...harishp je napisao/la:Rece hater Papeta i ostade ziv.Jaydoo82 je napisao/la:Dzeko King... A za ove Haters ovdje, sta ste vi uspjeli???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma Džeko ide u Vrbanjušu dogovoren transfer 2 ipo marke i pet ćevapa 

Dzeko-Berbatov u napadu. Ne dao Bog ni Liverpoolu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sada ima samo dvije opcije
Macnhester i Juve .. vidjecemo koja ce se ostvariti. Ipak moguca je i ona treca (ostanak u wolfsu)
Macnhester i Juve .. vidjecemo koja ce se ostvariti. Ipak moguca je i ona treca (ostanak u wolfsu)
ma odakle ti to. Mancester ce kupiti Suareza. Dzeko moze jedino u Mancester iz gradaB0SANAC je napisao/la:Sada ima samo dvije opcije

Ti to govoris zadnjih godinu dana, mozda jednom u ubodesItalia je napisao/la:Edin ce u Juve!

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Dzeki je najvaznije da ovu polusezonu odradi kako najbolje zna,jer kad bi do zime postigao jos nekih 5 komada,to bi bilo extra...vjerujem da je on svjestan da se od stare slave ne zivi,vec kako kaze Ciro svaku utakmicu se trebas iznova dokazivati!..Dzeko odavno nije postigao gol,i najvaznije je da ga konacno krene,a gdje ce na ljeti zavrsiti,da li u Liverpulu,Juventusu,Mancesteru manje je bitno! ja sam se potajno nadao da bi on mogao u Bayern,ali evo Gomez je u odlicnoj formi,tako da je to tesko izvodivo!
Ma neka ide vise u pm. Bude mi ga zao ali su mi ga portali, vijesti itd., ogadili do bola. Nema bozijeg dana u zadnjih godinu dana da ga negdje ne prodaju ovo je zesce LUDILO! Da ga hoce vise i prodati samo da prestanem citati o njemu svaki dan.
nabiem teguber_90 je napisao/la:Ti to govoris zadnjih godinu dana, mozda jednom u ubodesItalia je napisao/la:Edin ce u Juve!.

realno, i Irfan je rekao da je prije par mjeseci bilo razgovora sa Marottom, ali da Wolfsburg nije dao.. Marotta se jedno 5 puta javio u medijima govoreci "Od Dzeke nismo odustali" , "Dzeko je igrac koji ce biti clan buduceg Juventusa" i tako.. dok ja nigdje nisam vidio SAF-a ili Hodgson-a da zvanicno govore da imaju namjeru dovesti Dzeku.. a mislis da je Diego slucajno presao u Wolfsburg za mizernih 15mil? i da Sissoko toliko prica o svom odlasku?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Rooney je produzio ugovor s Manchesterom..
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... manchester
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... manchester
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
Wolfsburg ako ne udje u LP,morati ce prodati dzeku. Prvo,sto ce on biti nezadovoljan i zeljeti ce ici,a drugo zato sto nece imati para.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ili ako ispadne u 2gumajestic24 je napisao/la:Wolfsburg ako ne udje u LP,morati ce prodati dzeku. Prvo,sto ce on biti nezadovoljan i zeljeti ce ici,a drugo zato sto nece imati para.

RIP SALE VILENJAK
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ukoliko se ne varam, ovaj čovjek je rekao da ne bi dao velike pare za Edina Džeku jer nije ništa pokazao protiv Fulhama u Evropa Ligi prošle sezone, a sad bi ga "rado" volio vidjeti u Liverpoolu. Dakle, dok je ovaj djedica na klupi Liverpoola, sve špekulacije u vezi Edinovog dolaska mogu pasti u vodu.Italia je napisao/la:nabiem teguber_90 je napisao/la:Ti to govoris zadnjih godinu dana, mozda jednom u ubodesItalia je napisao/la:Edin ce u Juve!.
![]()
![]()
realno, i Irfan je rekao da je prije par mjeseci bilo razgovora sa Marottom, ali da Wolfsburg nije dao.. Marotta se jedno 5 puta javio u medijima govoreci "Od Dzeke nismo odustali" , "Dzeko je igrac koji ce biti clan buduceg Juventusa" i tako.. dok ja nigdje nisam vidio SAF-a ili Hodgson-a da zvanicno govore da imaju namjeru dovesti Dzeku.. a mislis da je Diego slucajno presao u Wolfsburg za mizernih 15mil? i da Sissoko toliko prica o svom odlasku?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nadam se da ce Dzeko danas postici bar jedan gol,vrijeme je da i on proradi...
- Principatus
- Kontakt:
Nürnberg vodi sa 1:0 protiv Wolfsburga od 11 minute, upravo je 27 minuta. Nema nikakvog stream.
Edit: 1:1 Grafite zabija.
Edit: 1:1 Grafite zabija.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 okt 2010, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Interista di cuore
- Kontakt:
izjednacili su. Grafite zabio...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Grafite je u sjajnoj formi,izgleda mnogo boljoj nego Dzeko....Interista di cuore je napisao/la:izjednacili su. Grafite zabio...
- Interista di cuore
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Grafite je u sjajnoj formi,izgleda mnogo boljoj nego Dzeko....Interista di cuore je napisao/la:izjednacili su. Grafite zabio...
sad cini mi se ima go vise od Edina (6 naspram 5 )...nije los go sad zabio,Schafer mu asistira. valjda i Dzeko nabode sta danas.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], meecko, napapijri1987, Tracy3McGrady i 30 gostiju.