FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

fighter
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la fighter » 21 okt 2010, 14:19

juveboy je napisao/la:Druze moj, totalna dominacija Zeljeznicara u svim segmentima igre , nikakva igra Borca , nakon sagledane utakmice stvarno ne mogu ni zamisliti da Borac zabija gol Zelji :!: Onakva nemoc, pa stvarno igraci Borca nisu bukvalno 10 puta presli centar . . . I nerealan covjek ovdje opravdanje ne moze trazit, to moze samo budaLa ! 0 kornera, 2 suta za 90' ? Dovoljno . . .

U pravu si,bolja ste ekipa,stvarno igrate super.
Da ne bi gola Kerla svašta bi bilo,nabroj šanse tvog kluba u prvom poluvremenu.
Sjećaš se pada Zeba u 42 minutu,slobodan udarac za Zelju,oćigledno navlačenje sudije.
Jeste Borac loše odigrao,ali stvarno mišliš da smo toliko loši da ne možemo preći centar 10 puta kao što ti kažeš.
Razmisli malo?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 17:11

Esii TM87 je napisao/la:Da,da opet nekom smetaju :roll: ...e moj Jagodicu sad kad ti se pabizo natovari,do sad je bio mala maca :?
jarane,mali umisljeni murinjo -jagodic je zabluda Borca i ne da ih folira nego ludilo jedno a oni ga i dalje drže i zatvaraju mu tekme a on se sutradan sepuri gradom---FOLER

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 17:13

" je napisao/la:Не " $ $ се " ', ? ? $ " " " $, " $ " ' / ? на оној " $ је / $ $ ", % & $ ".
" & ? $ се " " " у $, па га у $ % ', " & $ по ".
$ $ везна " " $ $ па & ? $ - " &, $ ? & ? &, " ".
" & ? $ " " % & $ Граховац, " је $ & све %, а на тој " је ? ", " ", " Граховац, " - завређују " " $ ", јер & се $ не $.
% се " Стева, он је ? го ", & је $ $ ?, " $ у " " $ пута $ ?, " то на 30 ' $ ?, а то се ¥ $ у $ ", ? $ & " са " $ ",а $ је & $, а " " " се, ?, ? $ % на тој ".
" % % се " $, ту ' % ", $ $ % " $ ?, ? на " %. " $ у ", $, $ %, опасан " аута :) , ? у $ ?, & $ ? $ " ' " ? " $. С $ стране, $ готово $ " по ?, Џо " Ступар, с " % је Ступар за ' " " $, $ ј еЏо " у $. Ту је $ ¥ по ", а % се " ове $, $ " $ Џоу јер је $ & " $ " " је $ у ' "!

& - $ ?!!!
Dali je dobio pedalu mali umisljeni narcis-valjda se preziva jagodic a ime mu je banjalucki foler,,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 17:15

gollum je napisao/la:@Trigger
Ovo je dobra gostujuca varijanta. Kad su domacini, mogu opet vratiti Puzigacu na beka i dobiti na ofanzivnosti, imajuci u vidu da vecina ekipa u Banjoj Luci igra bunker. Uglavnom, imaju siroku klupu i mogucnost za razne kombinacije, a danas ovako lose odigrali. Nije mi jasno, niti jednu ozbiljnu sansu nisu stvorili. :? To bi trebao biti razlog za malo dublju analizu jer kvalitet nesumnjivo imaju.
Nije mi jasno sta je s Vukeljom, valjda mu nije pronasao pravu poziciju.
FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje za trenera jagodic vladu-----to im je jedina želja

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 okt 2010, 17:21

Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 okt 2010, 17:23

Neprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv :D
Mozda je momak u pitanju :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 okt 2010, 17:31

the scouser je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv :D
Ovo je skroz "off topic", amoram!

Ubi me ovaj tvoj 'avatar' - ova TRNORUŽICA.
...majko mila :oops: :cry:
Bosno moja poharana....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 okt 2010, 17:32

Kako nece :mrgreen:
Ja sam je jednom gled'o dok telefon nije zazvonio...nekih dobrih 3-4 minute :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 okt 2010, 17:36

the scouser je napisao/la:Kako nece :mrgreen:
Ja sam je jednom gled'o dok telefon nije zazvonio...nekih dobrih 3-4 minute :mrgreen:
Joooj, pa daj nas malo 'odmori' - napravi pauzu, promijeni, molim te..... Ja sam stariji covjek a nisam tajkun... :mrgreen:
Bosno moja poharana....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 okt 2010, 17:37

Zdravo ti je u tim godinama :mrgreen:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 21 okt 2010, 17:45

the scouser je napisao/la:Zdravo ti je u tim godinama :mrgreen:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :arrow:
Bosno moja poharana....

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 okt 2010, 18:01

Zeljeznicaru cestitke na zasluzenoj pobjedi i prolasku u narednu rundu takmicenja

Borac je , to je sad ocitom, u padu forme, dokle ce taj pad trajati vidjecemo.
nadati se da nece predugo. Nezgodno je sto odmah nakon ove utakmice gostujemo kod jake ekipe Olimpika, a igraci su sigurno pod utiskom poraza i slabe igre koju su pruzili vjerovatno ce to uticati na njihovo samopuzdanje.

No sta je tu je bice prilika za vracanje zelji.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 23:02

Jesi smjesan -pa pisem o neznanju nogometne igre od strane narcisa jagodica a ti mjesas zene,devojke a ne vidis da on obmanjuje celnike kluba koji ima dugu tradiciju.Narcis tj.mali umisljeni murinjo je prevario i GOSPODA BOGA i lekare kada se rađao-----Znam da je istina bolna ali je stvarno tako,,,,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 23:05

the scouser je napisao/la:
smjesno ,smjesno,ja sam samo malo bolje obavesten,,,,,,,,

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 okt 2010, 23:18

Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 okt 2010, 23:42

Neprilagodjen je napisao/la:Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
E,moj jarane pa ja se nadam da njega smjene i da on nece imati priliku i cast da za kratko vrijeme poseti najlepsi grad Bosne I hERCEGOVINE.OLIMPIC ce igrati na pobjedu i pobjediti a mozda i pokusaju ali sumnjam jer novi trener to nece tražit kao mali umisljeni murinjo NARCIS jagodic.Valjda su celnici kluba shvatili da ih narcis jagodic puno kosta a hoce da pomognu i FK SLOGU iz Trna koja bas želi malog murinja da i njih malo folira i zasmejava jer se neka tužna atmosfera uvukla u tom klubu a NARCIS to jako dobro radi,,,,,,,,,,,,

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 22 okt 2010, 01:04

pabizo je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
E,moj jarane pa ja se nadam da njega smjene i da on nece imati priliku i cast da za kratko vrijeme poseti najlepsi grad Bosne I hERCEGOVINE.OLIMPIC ce igrati na pobjedu i pobjediti a mozda i pokusaju ali sumnjam jer novi trener to nece tražit kao mali umisljeni murinjo NARCIS jagodic.Valjda su celnici kluba shvatili da ih narcis jagodic puno kosta a hoce da pomognu i FK SLOGU iz Trna koja bas želi malog murinja da i njih malo folira i zasmejava jer se neka tužna atmosfera uvukla u tom klubu a NARCIS to jako dobro radi,,,,,,,,,,,,
OK, 'pabizo'.
Kad si tako dobar znalac fudbala i obavešten - ko će biti postavljen umjesto Jagodića?
Hoće li to 'nov ime' biti bivši nick "pabizo"!????

Izvini, ali zaista pretjeruješ s tom ličnom mržnjom spram Jagodića, pa neka je sve kako ti pišeš, neka je najgori trener na svijetu...al' tu svoju mržnju pokušaj obuzdati - nije ni zdravo ni fino... :roll:
Bosno moja poharana....

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 01:07

Ja vam rek'o sta ce biti ;) to pabizo ubi ga sakama :mrgreen:

Gdjesu bogumili moji,ostali su mi duzni nesto...
1921-2011

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 okt 2010, 11:35

Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 okt 2010, 13:12

Neprilagodjen je napisao/la:Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
Da mi je tvoj um samo dva dana da se odmorim, kakav paćenik...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.