Ma to smo platili sudije pa nisu htjeli da se trude._Bad_boy je napisao/la:vidjelo se veceras da imate jako kvalitetnu ekipu..al su nesto jednostavno tromo i nezainteresovano izgledali..nije bilo nekog zara i borbe..

Moderator/ica: vlakanje
Ma to smo platili sudije pa nisu htjeli da se trude._Bad_boy je napisao/la:vidjelo se veceras da imate jako kvalitetnu ekipu..al su nesto jednostavno tromo i nezainteresovano izgledali..nije bilo nekog zara i borbe..
Dejan, BL je napisao/la:Nije sudija kriv on je debil sam od sebe sjecka igru i uništava fudbal mada sam bio siguran da će dosuditi penal ako zatreba jer su igrači Želje već na početku 2-3 puta teatralno pali u šesnaestercu ali ponavljam sudija nije kriv za poraz. Poraz je rezultat realnog odnosa snaga i pristupa igri, Željo takođe nije nešto briljirao ali po teškom terenu ajd stvorili su 5-6 šansi naši totalno bezvoljni. I da se igralo još 3 dana ovakvim jalovim pristupom ne bi uspjeli dati gol, uz preskakanje sredine i bez šuteva a takođe i uz loš skok kod prekida. Lopta tu negdje u posjedu međutim naši su je mnogo više gnjavili pa je to uzrok, nijedan korner nismo izveli, jedino ona prečka Maletića i to je apsolutno premalo. Ostaje borba na tri fronta: ljuti Kup, Kup Banjaluke i prvenstvo.
Da, oko toga bih se složio da ovih 5-6 posljednjih što smo igrali više - manje, koliko me pamet služi, sve su prošle u jednoj korektnoj atmosferi a ni sudije nisu pretjerano uticale na ishod inače bi bili svi kečevi a ne ovako najviše iksevadino lj je napisao/la:Danas smo vas dobili mislim posteno i drago mi je da se sve nase utakmice u zadnje vrijeme zavrsavaju korektno i na terenu i na tribinama(sitni ispadi su nebitni).I dalje mislim da ste objektivno naj kvalitetnija ekipa u BiH(doveli ste stvarno dobra pojacanja i imate najveci fond igraca)i realno titula vam najbliza od svih ostalih klubova,bez obzira na danas prosjecnoj igri i objektivno ispod nivoa kvaliteta koji posjedujete.Pozdrav.
otpravnik_vozova je napisao/la:Samo da podvučem da vam je igra pročitanaotpravnik_vozova je napisao/la:
Počeo je raspad sistema lagano! Malo mi vas je i žao...Ganjate titulu koja vam ne treba ali nikako da je "uganjate".![]()
Polako, dok mi osvojimo još jedno 5 komada pa ćemo vam dati jednu da je nabijete nogom u hladan Vrbas![]()
P.S. Plakaćete vi za Marićem...
Pa, hajde da ja se 'upetljam', jer sam i započeo tu "analizu"...gollum je napisao/la:Kazes da ne bi trebali igrati sa dva klasicna zadnja vezna, i da bi Stanceski trebao imati ofanzivniju ulogu. Slazem se sa obje tvrdnje, ali ne vidim ko bi mogao kvalitetno odigrati ovu poziciju koju je Stanceski danas igrao (ako njega pomjerite naprijed, i ako igra npr. samo Raspudic od zadnjih veznih).
Gdje vam je taj Maksimovic, oporavlja se 1000 godina?
ma ovaj Vladimir Dominković je poznat' već od ranije sa nekorektnim suđenjem a kako zna odsuditi jučer je bio dobar uz ono neprestano sjeckanje igre,takve sudije treba ako ne suspendovati onda barem dobro novčano kazniti ali je isto tako dobro poznato da se barem on dok je ove garniture u savezu neće kaznitifighter je napisao/la:Ako se pogleda kriterijum suđenja na obe tekme nebo i zemlja,u Sarajevu mi ne smijemo da dirnemo igrača Zelje,dok smo u Banja Luci mi kao domaćini bukvalno pretučeni os strane igrača Želje uz dopuštanje glavnog sudije.
To su svi vidjeli preko malih ekrana, ima li neko realan pa da to kaže.
Zapitajte se slučajno da je Borac poveo šta bi bilo.
Jedino je i mogao slucajno povesti jer je juce Borac bio neprepoznatljiv. Pretendent, do juce, na duplu krunu za 90 minuta je uputio citava DVA (2) udarca prema golu.fighter je napisao/la:Ako se pogleda kriterijum suđenja na obe tekme nebo i zemlja,u Sarajevu mi ne smijemo da dirnemo igrača Zelje,dok smo u Banja Luci mi kao domaćini bukvalno pretučeni os strane igrača Želje uz dopuštanje glavnog sudije.
To su svi vidjeli preko malih ekrana, ima li neko realan pa da to kaže.
Zapitajte se slučajno da je Borac poveo šta bi bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.