Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Lily je miss foruma SS.ba, kakve lejle, kakvi bakrači. 

- rob do bagro
- Kontakt:
Ja več imam svoju ajlumajestic24 je napisao/la:Ajlice duso,bjezi s ovog foruma-nahebala si. Znate sta,mene nezanima nista,al Lejla je moja. Vi ostali se podjelite na Lily i Ajlu.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
majestic24 je napisao/la:Ajlice duso,bjezi s ovog foruma-nahebala si. Znate sta,mene nezanima nista,al Lejla je moja. Vi ostali se podjelite na Lily i Ajlu.
Jasmine pazi šta pričaš,komotno smo te mogli predstavit' kao pedofila

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Megamon
- Kontakt:
Ma hocu samo da budem kavaljer i pruzim djevojci potrebu ako joj je potrebna na forumuBosco je napisao/la:Šta si zagorio ?Megamon je napisao/la:Ajlice koliko imas godina

Ajla svidja mi se tvoj nick,ako treba pomoc za stavljanje avatara tu sam

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
AjlaCR7 je napisao/la:tebi samo može psihijatar pomoćiii? Koliko imaš godina, dječače??? Idi ga bacaj, nas pusti na miru.
Željovka, drago mi je da ostali napokon mogu shvatiti kakav je gad! A žao mi je što i tebe smara, meni je za sat vremena poslao 20 poruka, neću da ih otvaram jer znam da su neke gadosti u pitanju!
Častim te kafom za to!!!

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
E vi cure na forumu, Megamona se čuvajte i kad poklone nosi. 

Al je sinoc bilo veselo na forumu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mene samo zanima jel bio hepi end..harry_90 je napisao/la:Al je sinoc bilo veselo na forumu

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
e moj Bosco ,kad su kakva dešavanja na forumu tebe nigdje ,a kad nema nigdje žive duše ti si tu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Daj Ajlice predstavi se da preko PP,pokazi sliku da ti mogu ustati u tramvaju kad je guzva da sjednesBosco je napisao/la:E vi cure na forumu, Megamona se čuvajte i kad poklone nosi.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma kakvi,@sexmachineboy je sa curama zakuhao skroz,jos kad poce pricat da su mu cure dale taj nadimak,nekakve metre spominje,samo se smijat.. valjda ce i veceras biti veseloT-MAC je napisao/la:mene samo zanima jel bio hepi end..harry_90 je napisao/la:Al je sinoc bilo veselo na forumu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jest bolan, dvije noći zaredom ovdje hiljadu duša spamaju i zakuhavaju do suza, a ja igram glupog Managera. Znaš kako stari narod kaze, bolje se rodit bez ku*ca nego bez sreće, a ja sam rođen bez sreće. Trebo bi ime promijenit u Momir Peh.legenda reala je napisao/la:e moj Bosco ,kad su kakva dešavanja na forumu tebe nigdje ,a kad nema nigdje žive duše ti si tu

- legenda reala
- Kontakt:
pa ona sinoć reče da je iz Novog TravnikaMegamon je napisao/la:Daj Ajlice predstavi se da preko PP,pokazi sliku da ti mogu ustati u tramvaju kad je guzva da sjednesBosco je napisao/la:E vi cure na forumu, Megamona se čuvajte i kad poklone nosi.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
E onda nek kupi sira pa nek ostavi doci cu ja,otekle mi vene pa valja mazati a kazu Vlasicki se ubio za tolegenda reala je napisao/la:pa ona sinoć reče da je iz Novog TravnikaMegamon je napisao/la:Daj Ajlice predstavi se da preko PP,pokazi sliku da ti mogu ustati u tramvaju kad je guzva da sjednesBosco je napisao/la:E vi cure na forumu, Megamona se čuvajte i kad poklone nosi.

Ev prvi put da sam se zado da pročitam na ovom Chat-u ove gluposti i ne mogu da sebi dođem. Imatel vi pametnija posla u životu ?? ..
Treba ovo sve rastjerat ..
Čast izuzetcima al takvih je čini mi se sinoć bilo jakoo malo .. 

Treba ovo sve rastjerat ..

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
[youtube][/youtube]
mačka je posessed.

It was turned around so that right looked wrong
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da nece, jer postoje tu dominantnije ekipe sa kojim se slabasni Real ne moze nositi!AjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Dio Arsenala
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Inter, Barca, Bayern, Chelsea-Paja je napisao/la:Naravno da nece, jer postoje tu dominantnije ekipe sa kojim se slabasni Real ne moze nositi!AjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 30 gostiju.