Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
nije stilic danas zabio go to je pogresno upisano bio je auto go
Jeste jeste auto gol evo ako ko hoce moze da pogleda Highlights sa utakmice Stila ima par finih asistencija
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2219542/
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2219542/
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Stilic strijelac izjednacujuceg gola za Lech u derbiju protiv Wisle Krakov(1-1)
-
- Kontakt:
I im'o jednu maestralnu akciju, par cenata pored rašlji prošla lopta. Samo to sam i vidio. Velemajstor. Šteta što ne igra u reprezentaciji! Igrama u klubu je to zaslužio više i od Muratovića i Pjanića. Zvjezdanu svaka čast, ali i Štilić je čudo. Treći strijelac poljske lige sa 9 golova. Dvojica prvih imaju po 14. I prvi asistent lige, naravno.
Zao mi je sto nije dobio priliku u dvomec protiv Belgije. 

Meni nije-jer ima za njega itekako vremena.Tek je poceo disatiTarik14 je napisao/la:Zao mi je sto nije dobio priliku u dvomec protiv Belgije.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
majstorski gol Štilića. Ovako je Ronaldinho ispod živog zabio Werderu mislim u LP prije dvije godine 
mlad je i siguran sam da će kada dobije priliku u reprezentaciji iskoristiti

mlad je i siguran sam da će kada dobije priliku u reprezentaciji iskoristiti
jao mu gola, hahah, cista sreca, ali zna mali kako se igra, pokazao je to u mnogim tekmama, i kako mi prijatelji kazu izpoljske daleko najbolji igrac lecha i citave poljske lige.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A zna li iko odakle ovaj momak vuce korijene.Vjerovali ili ne iz Miricine odakle mu je otac Ismet .
BosnaE
Ja mislim da bi i njemu Ciro trebao davati sansu onako kao Pjanicu, pa i on to sigurno zasluzuje treba bar da je na klupi, a ne na tribinamaRz88 je napisao/la:jao mu gola, hahah, cista sreca, ali zna mali kako se igra, pokazao je to u mnogim tekmama, i kako mi prijatelji kazu izpoljske daleko najbolji igrac lecha i citave poljske lige.

mB!
Za mene je stila najbolji ako ne medzu najboljim igracima sto je nasa zemlja dala u posljednje vrijeme.I mora da igra za reprezentaciju obavezno.Bice nam sutra zao ako nasi nesto zajebu pa momak se ohladi i nestane mu motiva.On ima fudbal u malom prstu i lijepo ga je gledati.LJubav je samo jedna.FCS.
Prvo ako neko misli da je imao sreće kod slobodnjaka onda stvarno ima previše sreće ove sezone. Fino je opalio po zemlji da prođe ispod živog, prošla frajeru kroz noge i sve za 5.
Drugo ima vremena za njega i reprezentaciju i kada kažeš da će se ohladit samo da citiram Edina Džeku koji je u svojim početcima govorio da je "čast sjedit na tribini"! Ja ne znam ko bi stavio Štilu umjesto Misketa, odbrana nam je slaba tako da nam Ibričić svojom snagom pokriva taj dio. Sjetite se stanja prije godinu u repci, sve se brzo mijenja štilić ima 21 godinu, imaće on svojih šansi...
Drugo ima vremena za njega i reprezentaciju i kada kažeš da će se ohladit samo da citiram Edina Džeku koji je u svojim početcima govorio da je "čast sjedit na tribini"! Ja ne znam ko bi stavio Štilu umjesto Misketa, odbrana nam je slaba tako da nam Ibričić svojom snagom pokriva taj dio. Sjetite se stanja prije godinu u repci, sve se brzo mijenja štilić ima 21 godinu, imaće on svojih šansi...
Vidim ovdje mnogi vežu Štilićevu fudbalsku sudbinu u reprezentaciji za Misimovića...a i Pjanic je prije njega,po vašim kritetijima predpostavljam.
Pa kakvi ste vi panjevi,Bože dragi...dakle dok god Miske bude igrao Štilica nece biti ni na mapi??
Nebi se mogla bar pokušati pronaci neka pozicija za njega u timu?? Štilic samo jeednu poziciju može igrati?? toliko ogranicen igrac za samo jedne pozicije??
Takvi interner strucnjaci su ismijavali Dzeku i smatrali ga viškom i klocem,pa je momak svima zacepio usta.
Tako ce biti jednog dana i sa Štilićem kojeg toliko podcijenjujete...cuj dok je Misketa-nema njemu igre...hahahhaha ma bravo strucnjaci,veoma inteligentni rezoni.
Pa bar malo pogledajte klipove pa cete vidjeti da Štilic cesto igra i lijevo i desno po krilima i da to nije onaj sporac iz Želje vec momak trci ko sat jer su poljaci platili a onda i natjerali da trci.
Lik je najbolji igrac poljske lige,ali eto ni to našem strucnjaku (a ni ovim internet strucnjacima) nije dovoljno.
Pa kakvi ste vi panjevi,Bože dragi...dakle dok god Miske bude igrao Štilica nece biti ni na mapi??
Nebi se mogla bar pokušati pronaci neka pozicija za njega u timu?? Štilic samo jeednu poziciju može igrati?? toliko ogranicen igrac za samo jedne pozicije??
Takvi interner strucnjaci su ismijavali Dzeku i smatrali ga viškom i klocem,pa je momak svima zacepio usta.
Tako ce biti jednog dana i sa Štilićem kojeg toliko podcijenjujete...cuj dok je Misketa-nema njemu igre...hahahhaha ma bravo strucnjaci,veoma inteligentni rezoni.
Pa bar malo pogledajte klipove pa cete vidjeti da Štilic cesto igra i lijevo i desno po krilima i da to nije onaj sporac iz Želje vec momak trci ko sat jer su poljaci platili a onda i natjerali da trci.
Lik je najbolji igrac poljske lige,ali eto ni to našem strucnjaku (a ni ovim internet strucnjacima) nije dovoljno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Jest se Stilic razvio u sjajnog igraca , al eto de ti meni reci umjesto koga bi ga ti stavio u repku
Umjesto najboljeg igraca bundeslige ?? Umjesto Pjanica - ljubimca publike , koji ionako dobija minute na kasiku
ili mozda umjesto Ibricica , ovo jest najrealnije , al svi znamo koliko Ciro "gotivi" Ibru tako da su male sanse da bilo ko zaigra prije njega
Jos ti ostane samo opcija da ga ubaci umjesto drugog napadaca(Ibisevica ili Dzeke) i da igramo s formacijom 3-6-1 , sto je jos nerealnije ocekivati od gore navedenog

Umjesto najboljeg igraca bundeslige ?? Umjesto Pjanica - ljubimca publike , koji ionako dobija minute na kasiku

Jos ti ostane samo opcija da ga ubaci umjesto drugog napadaca(Ibisevica ili Dzeke) i da igramo s formacijom 3-6-1 , sto je jos nerealnije ocekivati od gore navedenog

Sta mislite bi li bilo dobro da Stilic zamjeni Misimovica u Armeniji, posto tamo Miske nece moci igrati zbog zutih kartona...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Tesko da ce se to desiti kod Cire, ali ja bih stvarno volio da vidim tog momka barem onako na "kapaljku" par minuta. Trenutno u reprezentaciji, Salihovic, Pjanic i Ibricic bolje kotiraju na toj poziciji.
Sad će termini za prijateljsku utakmicu!
Volio bih da se dese dvije stvari:
1. Da se da minutaža manje eksponiranim igračima prije svega Štiliću i Pjaniću da odigraju čitavu tekmu.
2. Da se utakmica odigra u Mostaru ili Širokom!
1. Da se da minutaža manje eksponiranim igračima prije svega Štiliću i Pjaniću da odigraju čitavu tekmu.
1.Slazem se u potpunosti, i ne samo njima, nego i ostalim igracima koji slabo igraju ...emchoz je napisao/la:Sad će termini za prijateljsku utakmicu!
2.Tu se neslazem, pogotovo ne u sirokom !
kakav siroki, otidji dole na gostovanje pa vidi sta se pjeva (navija lol) 

moze li mi neko dati link gdej se nalazi taj stilicev go?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, Coolpanda24, DjaniTarik, jasmin10, Normus90, Zglavkar i 56 gostiju.