heheh Sulja BoY...Arsenalisation je napisao/la:[youtube][/youtube]
na 2,06...Ko je na slici...? jedan od boljih desnih bokova(a igrao je josmnogo pozicija sto se kaze samo nije branio)...SAMID SULJIC...

Moderator/ica: GracanicaAA
heheh Sulja BoY...Arsenalisation je napisao/la:[youtube][/youtube]
na 2,06...Ko je na slici...? jedan od boljih desnih bokova(a igrao je josmnogo pozicija sto se kaze samo nije branio)...SAMID SULJIC...
jbm ti pregled kojeg nema na internetu...ja opet nisam pogledao na bht1..zaboravior_emir je napisao/la:joj ovog sad pregleda na bht1 katastrofe.po 20 sekundi izvještaj.nisam bio na utakmici,cijeli dan čekam da vidim šta se događalo i sad ne vidim ništa.
ni jednog jedinog,kako stvari stoje sa navijačima.bondich je napisao/la:komsije hocel vas bit u gradu zmaja od bosne????pozz
nema potreba da i dolazite,niste neka posebna navijacka grupa,mada ste postali prije nas,ali ne pratite voljeni kluba kao mi zvijezdu....r_emir je napisao/la:ni jednog jedinog,kako stvari stoje sa navijačima.bondich je napisao/la:komsije hocel vas bit u gradu zmaja od bosne????pozz
Bravo dječak ,svaka čast,neka si nam reko!!!!ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:nema potreba da i dolazite,niste neka posebna navijacka grupa,mada ste postali prije nas,ali ne pratite voljeni kluba kao mi zvijezdu....r_emir je napisao/la:ni jednog jedinog,kako stvari stoje sa navijačima.bondich je napisao/la:komsije hocel vas bit u gradu zmaja od bosne????pozz
Prezime govori kakav je.Pervan asocira me na svastarobijas_Ri je napisao/la:Mislim da cete osvojit barem bod u Gradačcu, vidim sudija vam Pervan. Taj frajer kao da navija za gostujuce ekipe,dozvoljava ostru igru nekad i preostru samo pusta prednost i ako se budu igraci maksimalno borili mozete do bodova.
Teren je haos.Ali to nama odgovara samo da vidis gdje treniramo.Da tamo igramo ne bi nam Real mogao opepelitirobijas_Ri je napisao/la:Ja ba vidio sam to za omladince. sad nasi gore dolaze mojne da igraju po vodi vaterpola
Sve u redu ba, nemoj ovdje sad na otovoreno!Ljumani_Banovici je napisao/la:STIG'O ĆUMUR !
Mora da je i on dobio jedne civare ćumura!robijas_Ri je napisao/la:Sta sam rekao kakav ce bit rezultat. Pervan nije normalan jos njima dao crveni haha...
@raz ba Da si slušao na radiju prijenos kad već nisi bio na utakmici ne bi govorio takve gluposti.Nije zvijedza imala sreće i golman naš branio dobro i to je to. Je li to po tebi neko čudo ako neko donese sa strane neki bod ili si jednostavno ljubomoran i zavidan.Raz_ba je napisao/la:Mora da je i on dobio jedne civare ćumura!robijas_Ri je napisao/la:Sta sam rekao kakav ce bit rezultat. Pervan nije normalan jos njima dao crveni haha...