Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Valjalo je pobjediti i suce i Hrvate,svaka cast Brazilcima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što je najžalosnije Červar je pobjedio svoju reprezentaciju sa "praznim golom".
Langardo i onaj čupo što je imao 2 isklučenja bogovi.
Langardo i onaj čupo što je imao 2 isklučenja bogovi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Brazilci su nas yebavali i prije 4 godine, al tada su suci uspjeli spasit stvarRaonffa je napisao/la:Pretpostavljao sam prije početka prvenstva da Hrvati neće vjerovatno ni do polufinala, al' da će ih na tom putu zajebati neka vaneuropska selekcija, e to je već bilo nerealno očekivati

Realno, lakše igraju protiv rudarskih obrana i sporih napada, nego ovih kaotičnih poput Brazila/Norveške i sličnih. Vjerujem da će protiv Švaba bit egal tekma, ali kad imaš na klupi starca koji forsira jbenih 7 na 6 a taktike napadačke nema

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije se zahvalio Gospi.Lillard je napisao/la:Brazilci su nas yebavali i prije 4 godine, al tada su suci uspjeli spasit stvarRaonffa je napisao/la:Pretpostavljao sam prije početka prvenstva da Hrvati neće vjerovatno ni do polufinala, al' da će ih na tom putu zajebati neka vaneuropska selekcija, e to je već bilo nerealno očekivati![]()
Realno, lakše igraju protiv rudarskih obrana i sporih napada, nego ovih kaotičnih poput Brazila/Norveške i sličnih. Vjerujem da će protiv Švaba bit egal tekma, ali kad imaš na klupi starca koji forsira jbenih 7 na 6 a taktike napadačke nema![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bgmi meni je ovo skroz ocekivano, klasika zadnjih 7-8 godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma znam, sjećam se k'o kroz maglu te utakmiceLillard je napisao/la:Brazilci su nas yebavali i prije 4 godine, al tada su suci uspjeli spasit stvarRaonffa je napisao/la:Pretpostavljao sam prije početka prvenstva da Hrvati neće vjerovatno ni do polufinala, al' da će ih na tom putu zajebati neka vaneuropska selekcija, e to je već bilo nerealno očekivati![]()
Realno, lakše igraju protiv rudarskih obrana i sporih napada, nego ovih kaotičnih poput Brazila/Norveške i sličnih. Vjerujem da će protiv Švaba bit egal tekma, ali kad imaš na klupi starca koji forsira jbenih 7 na 6 a taktike napadačke nema![]()

Ovaj sistem takmičenja je skroz čudan, sad si gore, sad si dole, mogla bi Hrvatska možda i dobiti Njemačku, al' onda valja na Francuze udariti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako ikog motivisu ovakve situacije, onda su to Hrvati, ali sad bas granici sa nemogucom misijom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo Brazil
Igrali su ljudi odlično u odbrani a ja mislim da je Lino pionir ove igre bez golmana bio i prije ovih pravila
ova dva Sudca su iz Norveške
Igrali su ljudi odlično u odbrani a ja mislim da je Lino pionir ove igre bez golmana bio i prije ovih pravila
ova dva Sudca su iz Norveške
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Realno, ova Njemacka ce ih rasut sutra. Umorni, plus ovaj poraza danas...
- alan_kardec
- Kontakt:
nisam gledao tekmu, al možda je Červar svjesno išao u rizik sa tom postavkom bez golmana jer su Brazilci protiv Srbije 3 ili 4 puta fulili prazan gol.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
8 golova smo primili tako. 8. pa da je ne znam šta, nakon nekog vremena prestaneš.alan_kardec je napisao/la:nisam gledao tekmu, al možda je Červar svjesno išao u rizik sa tom postavkom bez golmana jer su Brazilci protiv Srbije 3 ili 4 puta fulili prazan gol.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Danas perfektni, mislim da nijednom nisu fulali.alan_kardec je napisao/la:nisam gledao tekmu, al možda je Červar svjesno išao u rizik sa tom postavkom bez golmana jer su Brazilci protiv Srbije 3 ili 4 puta fulili prazan gol.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
On je onda lud ako se pouzda u to da će Brazilci fulati ukoliko bude prazan go.
Bolje smo se mi nosili s Brazilom, iako smo slabiji od hrvata za 2 klase.
Brazili su luđaci u odbrani, samo dobra kretnja bez lopte i puni.
Vidjelo se na kraju kako su se prepali pobjede, i krenuli u srljanje sa igrača više.
Hrvati tad lagano 3 kola dadoše.
Inače golmani Hrvatske slabi večeras. Šego dobro krenuo, poslije ništa.
Brazili su luđaci u odbrani, samo dobra kretnja bez lopte i puni.
Vidjelo se na kraju kako su se prepali pobjede, i krenuli u srljanje sa igrača više.
Hrvati tad lagano 3 kola dadoše.
Inače golmani Hrvatske slabi večeras. Šego dobro krenuo, poslije ništa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Brazil zasluženo do pobjede.Hrvatskoj će trebati i malo sreće protiv Njemaca.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- invincible1921
- Kontakt:
Al kakva kradja jbt ....izmislise 4 gola hrvatima sa onim probijanjima
=\_1921_/=
Bravo Brazil, zasluženo
Dobra reakcija od izbornika Brazila na poluvremenh koji je zamijenio golmane i odbranio je na početku par zicera. Hrvatska, nekako već klasično polete u toj euforiji nakon velike pobjede. Do sada su se i provlačili sa rosterom u kojem jedini Stepančić može zabiti iz vana, ali došlo je i to na naplatu. Još se Lino riješi Jaganjca
Duvnjak opet u bitnoj utakmici ne povuče ekipu što bi klasa kakvom ga smatraju treba da radi
Vidjelo se da je bez ideje i na time outu gdje samo šalje motivacijske neke poruke npr. "treba trčati u odbranu"

Dobra reakcija od izbornika Brazila na poluvremenh koji je zamijenio golmane i odbranio je na početku par zicera. Hrvatska, nekako već klasično polete u toj euforiji nakon velike pobjede. Do sada su se i provlačili sa rosterom u kojem jedini Stepančić može zabiti iz vana, ali došlo je i to na naplatu. Još se Lino riješi Jaganjca

Vidjelo se da je bez ideje i na time outu gdje samo šalje motivacijske neke poruke npr. "treba trčati u odbranu"

Imal đe snimak Lininog tajmauta, jedina stvar a kojom se može nositi je Sabitov "igrajte u picku materinu" t.o.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I naš Dragan Marković je imao takve time-oute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.