Svilajncanka se ne lize..Ona pusiskoroalen je napisao/la: Liže se ova dupla desetka.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- YarrabiTobe
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
- MocMahale444
Penaltiky je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Možemo naći i kako ste vi nekad psovali Želju a sad se ližete s njima. Znamo i mi tu priču.sviunapad1010 je napisao/la:
Dodaj ih @skoro. Nisu bitni u kontekstu sinoćnje fašističke ko fol borbe prsa u prsa ovdje na temi
Da malo nađemo kako se ližete sa mađarima ovdje na temi ranije. Ali znamo vec svi koji smo tu duže tu priču.
Ko se s njima liže? Tom klubu želim sve najgore.
Aha nesto novo
Ako nije tesko tebi, bas tebi da nam napises razlog te mrznje prema Zelji?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mitomani, lažovi, kurve, nikad ništa sami niste stekli, sve vam država dala a druge prozivate da su državni, režimski itd... Titule kupovali znaju djeca u vrtiću a vrtite neku priču....MocMahale444 je napisao/la:
Aha nesto novo![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- KongrateUK
- Kontakt:
Jeli te to uhvatio kompleks rodnog sela?Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
Trebao je japanke obuci
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Probisvjet
- Kontakt:
Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fale ovce u kopačkamaProbisvjet je napisao/la:Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Ok a sad ozbiljno sto mrzis Zelju? Ovo nije dovoljan razlogPenaltiky je napisao/la:Mitomani, lažovi, kurve, nikad ništa sami niste stekli, sve vam država dala a druge prozivate da su državni, režimski itd... Titule kupovali znaju djeca u vrtiću a vrtite neku priču....MocMahale444 je napisao/la:
Aha nesto novo![]()
Da ti mozda nije neki Zeljovac trehno ljubav.
- MocMahale444
Cim se ti prvi javljas da nisiOsim13 je napisao/la:Nisam ja bgm helćo
Sasvim dovoljno Muho, ko i za SDA, što je SDA za zemlju vi ste za sport, kancer kanceraMocMahale444 je napisao/la: Ok a sad ozbiljno sto mrzis Zelju? Ovo nije dovoljan razlog![]()
Da ti mozda nije neki Zeljovac trehno ljubav.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
- svrakino1921
- Kontakt:
ZA SAMPIONE DRZAVE CIJELE
ZA PLAVO BIJELE ZA PLAVO BIJELE
ZA PLAVO BIJELE ZA PLAVO BIJELE
- Probisvjet
- Kontakt:
Tetka ga farbala, babo sisao, a strina mu pozajmila cimze.Osim13 je napisao/la:Fale ovce u kopačkamaProbisvjet je napisao/la:Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
fks74 je napisao/la:Ovaj kao da je posao da bere gljive.Rahmanovic je napisao/la:Boze sacuvaj![]()
![]()

Pa, jedino žena u kuci imala plave čizme,svi ostali nose bordo,pa joj Amaw maznuo....FrancescoTotti je napisao/la:sta je ovo ba ukro od zene cizme![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.