Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

B0SANAC
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la B0SANAC » 16 okt 2010, 20:39

[youtube][/youtube]

Ocekujem 2. Dio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 okt 2010, 20:53

Tesko mi je priznati, ali mislim da je Dzeko u krizi sto se tice golova.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 okt 2010, 20:54

Mrtav ko ekipa mu,dabogda ispali kad su u stanju za 10 minuta tricu primit :evil:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 17 okt 2010, 00:26

Dzeko = 40 miliona eura = jedna od jacih provala u posljendnjih 10 godina. Sigurno kandidat za vic desetljeca. :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2010, 00:34

Necromacer je napisao/la:Dzeko = 40 miliona eura = jedna od jacih provala u posljendnjih 10 godina. Sigurno kandidat za vic desetljeca. :mrgreen:
ARGENTINSKI vezni igrač, 21-godišnji Javier Pastore, apsolutni je nogometni svjetski hit, a definitivno je da će jednog dana njegova sadašnja momčad Palermo gadno zaraditi njegovom prodajom.

U petak je talijanska internet-stranica Datasport.it izvijestila da je Chelsea spreman ponuditi koliko je predsjednik Palerma Maurizio Zamparini tražio, a to je 50 milijuna eura. No, već u nastavku dana se cijena za veznog nogometaša popela za dodatnih 20 milijuna.

Priča ima i nastavak, a navodno je Barcelona spremna čak i na tu cijenu. Voljni su dati 70 milijuna za argentinskog nogometaša, a čak niti to nije kraj u priči o Pastoreu. Iz Milana su izjavili da će se oni boriti s Barcelonom i spomenutim iznosom.

"Želeljeli smo dovesti Pastorea dok je još igrao u argentinskom prvenstvu. No, nismo mogli dovesti baš svakoga", rekao je predsjednik Milana Silvio Berlusconi.

Ipak, doveo ga je Zamparini u Palermo i to prilično jeftino. Dogodilo se to prije godinu dana kada je argentinski Huracan Pastore zamijenio siciljskim klubom.
Samo jos jedan primjer koji pokazuje da su ta napuhavanja vrijednosti igraca sasvim normalna,a realno Wolsburg bi vjerovatno sa 25 M za Dzeku bio presretan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 okt 2010, 02:32

Ako ovako nastavi uskoro ce i on za svojim prijateljem u Tursku ...

Definitivno je na dobrom putu da sp.rci karijeru !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 okt 2010, 13:08

Mozda je vec stavio potpis za nekoga :idea:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 17 okt 2010, 13:35

kimbo je napisao/la:Ako ovako nastavi uskoro ce i on za svojim prijateljem u Tursku ...

Definitivno je na dobrom putu da sp.rci karijeru !!
Kako ? Dosad u Bundesligi ima ucinak 8/5(utakmice/golovi), sto je bolje nego u isto vrijeme prosle sezone. Prosle sezone je posle 13 utakmica ima ucinak od 4 gola.

Prije bi rekao da je na dobrom putu da zavrsi u nekom velikom klubu.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 17 okt 2010, 14:43

Mozete posrati vise nego pojesti. SRAM VAS BILO. Sad Dzeko odjednom nevalja... Koliko sranja napisanih.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 okt 2010, 20:51

Dzeko igra bez volje i motiva,vidi se to..covjeku je svejedno fakat.onakva igracina iz proslih sezona sad se na terenu maltene ne primjeti... On je u Bundesligi osvojio sve sto se dalo osvojiti,sada se samo vuce po terenu,a cjena mu iz kola u kolo sve vise pada! nadam se da ce sto prije preci u neki veci klub,jer ako nastavi sa ovakvim igrama upropastice sebi karijeru fakat..realno on ne vrijedi vise od 25 miliona eura,i mislim da su se i Wolfsburgu debelo zeznuli,jer drzati nezadovoljnog i nemotivisanog igraca u ekipi je ravno katastrofi za taj klub!..

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 okt 2010, 21:18

szlaja je napisao/la:Mozete posrati vise nego pojesti. SRAM VAS BILO. Sad Dzeko odjednom nevalja... Koliko sranja napisanih.
Eto vidis, koliklo ljudi - toliko cudi. Sada razumijes kada ti se zasluzeno odgovori (kao tvoj odgovor ovima sto pljuju Dzeku - narocito prva recenica) kada se ti isto tako ponasas prema Safetu Susicu. Ja razumijem konstruktivne kritike i opravdavam i one upucene Dzeki jer u zadnje vrijeme stvarno igra jalo lose i sto je jos gore ne trudi se da to promjeni, ali se s'lazem sa tobom kada su u pitanju one zlonamjerne, narocito po osnovi klupske pripadnosti. Bece Dzeko ako Bog da, ponovo onaj stari i priustice on puno radosti bosanskim navijacima, covjek je Bosanac od glave do pete, a svi smo imali poneku krizu u poslu kojim se bavimo...plus ne treba zaboraviti da je momku tek 20 i neka. Od ratnog Sarajeva gdje je svaki momenat ocekivao da ga zvekne, do ponuda Milana, Juventusa, Mancestera...do interesovanja Reala, Celzija, Arsenala...nije to lahko, imajte malo razuma za momka. Dzeko je medju nekoliko naj boljih napadaca na svijtu i mi smo ponosni sto je BOSANAC.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 okt 2010, 02:32

Ne mora on nista bolje igrat. Znaci nek nastavi u ovom procentu, i za 34 kola postici ce 20 golova.

Pa gdje su to Torres i Rooney, vise se i ne sjecam kad su dali golove. A i dalje vrijede duplo vise od Dzeke. Ukljucite mozak!
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 18 okt 2010, 09:32

Dzeko King... A za ove Haters ovdje, sta ste vi uspjeli???
BLUE NATION.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 18 okt 2010, 09:40

Cuj u krizi, pa me mora dati gol na svakoj utakmici. :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2010, 09:48

Jaydoo82 je napisao/la:Dzeko King... A za ove Haters ovdje, sta ste vi uspjeli???
Rece hater Papeta i ostade ziv.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 okt 2010, 04:09

Ma nema covjek jednostavno volje , mislim da je on vec dogovorio transfer u Juve tako da mu je svejdno i da wolsburg ispadne iz lige .

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 21 okt 2010, 09:37

harishp je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Dzeko King... A za ove Haters ovdje, sta ste vi uspjeli???
Rece hater Papeta i ostade ziv.
harishp : znas ti sta ja mislim o tebi... ;)
BLUE NATION.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 21 okt 2010, 10:04

Sada kad Rooney ide iz Man U. eto Dzeke, ubio se za Man U.
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 okt 2010, 11:30

Jaydoo82 je napisao/la:Sada kad Rooney ide iz Man U. eto Dzeke, ubio se za Man U.
Ha-ha
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 okt 2010, 13:16

Jaydoo82 je napisao/la:Sada kad Rooney ide iz Man U. eto Dzeke, ubio se za Man U.
Jeste bas im trebaju Balkanski fazoni :D :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, hurem, Jegres, StevieG8, Sveti i 41 gost.