Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LFCBiH
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 18:17

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SCUM 1 - 2 A Villa toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Agbonlahor strijelac

A ti nicolo pusti supljake majketi prosipaj ih negdje......

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 18:22

LFCBiH je napisao/la:JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SCUM 1 - 2 A Villa toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Agbonlahor strijelac

A ti nicolo pusti supljake majketi prosipaj ih negdje......
ovako se ja sad osjecam

slika
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 18:54

Uzaaaaaaaaasssssss Scum 3 - 2 A villa uzas uzas uzasssssss :(:(:(:(:(

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 18:56

LFCBiH je napisao/la:Uzaaaaaaaaasssssss Scum 3 - 2 A villa uzas uzas uzasssssss :(:(:(:(:(
e crkli odmah,kreten je morao produzit 5 minuta,fuj,u nekoliko navrata su pokrali villu :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 05 apr 2009, 18:59

reds_forever je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Uzaaaaaaaaasssssss Scum 3 - 2 A villa uzas uzas uzasssssss :(:(:(:(:(
e crkli odmah,kreten je morao produzit 5 minuta,fuj,u nekoliko navrata su pokrali villu :evil:
hahaha morao produziti 5 min, pa u kojoj je minuti liverpool dao gol
Republika Zenica

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 19:08

dubioza je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
hahaha morao produziti 5 min, pa u kojoj je minuti liverpool dao gol
Pa Liverpool je bar zasluzio taj gol i 90 minuta napadao a sta je danas bilo ? A. Villa bila konkretnija bolja itd. itd...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 apr 2009, 19:36

Heh, šupci debili imaju sreće ko niko. Uglavnom, i vi ste dali u produžetku gol a i oni...nerješeno ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 apr 2009, 19:56

nisam gledao danasnju utakmicu i ne znam ko je bio bolji ali sam jako razocaran rezultatom koji pokazuje da villa jos nije zrela da se ukljuci u borbu za neke ozbiljnije pozicije jer kada ovako izgubite od prepolovljenog manchestera onda i ne vrijedite puno. I Liverpool i Man. Utd su se realno izvlacili vise puta ove sezone u zadnjim minutama tako da necu komentarisati takve stvari. samo se nadam da cemo ih prestici do kraja sezone jer evidentno su u velikom padu.
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 20:37

fera je napisao/la:nisam gledao danasnju utakmicu i ne znam ko je bio bolji ali sam jako razocaran rezultatom koji pokazuje da villa jos nije zrela da se ukljuci u borbu za neke ozbiljnije pozicije jer kada ovako izgubite od prepolovljenog manchestera onda i ne vrijedite puno. I Liverpool i Man. Utd su se realno izvlacili vise puta ove sezone u zadnjim minutama tako da necu komentarisati takve stvari. samo se nadam da cemo ih prestici do kraja sezone jer evidentno su u velikom padu.
Poenta je u tome sto je Villa igrala dobro imala je vise i prilika i mogu reci odigrala jednu odlicnu utakmicu ali nazalost ocito kod njih u zadnjoj liniji pomalo skripa ...
Ali nebitno nisu nam oni bitni samo se nadam da cemo uspjeti osvojiti titulu i vjerujem u to ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 21:21

amerikanci su spremni da prodaju klub za 450 miliona funti onima iz kuvajta,sto vole pare ,uzet ce 150 miliona vise od duga koji imaju :roll: http://www.express.co.uk/posts/view/934 ... -Kuwaitis/ nadam se da nije samo spekulacija,vec da se stvarno nesto dogadja

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 05 apr 2009, 21:27

e crkli odmah,kreten je morao produzit 5 minuta,fuj,u nekoliko navrata su pokrali villu :evil:[/quote]
hahaha morao produziti 5 min, pa u kojoj je minuti liverpool dao gol[/quote]

Pa Liverpool je bar zasluzio taj gol i 90 minuta napadao a sta je danas bilo ? A. Villa bila konkretnija bolja itd. itd...[/quote]

Ti gledao utakmicu jel? Pa da si je gledao nebi pisao ovako glup komentar. U zadnjih pola sata, Ronaldo imao 2 stopostotne prilike,neracunajuci onu iz koje je zabio gol,welbeck imao takodjer stopostotnu priliku,onda sutevi giggsa,evansa....i na kraju ti mi pricas o tome ko je zasluzio pobijedu a ko ne.

Kad je manchester prije dva mjeseca pobijedio bolton golom vidica u 90 minuti svi ste pisali o tome kako je to bila nezasluzena pobijeda itd,a imali su 32 suta na gol od cega 14 u okvir i bar 5 stopostotnih prilika. Jucer Liverpool pobijedio fulhama takodjer u sudijskoj nadoknadi i pobijeda je zasluzena kako vi kazete. I jeste zaista,gledao sam neke od prilika i nema se sta reci. Zasto nekada nemozete jednostavno priznati da je manchester bolji tim od suparnika koje pobijede.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 21:38

majestic je napisao/la:e crkli odmah,kreten je morao produzit 5 minuta,fuj,u nekoliko navrata su pokrali villu :evil:
hahaha morao produziti 5 min, pa u kojoj je minuti liverpool dao gol[/quote]

Pa Liverpool je bar zasluzio taj gol i 90 minuta napadao a sta je danas bilo ? A. Villa bila konkretnija bolja itd. itd...[/quote]

Ti gledao utakmicu jel? Pa da si je gledao nebi pisao ovako glup komentar. U zadnjih pola sata, Ronaldo imao 2 stopostotne prilike,neracunajuci onu iz koje je zabio gol,welbeck imao takodjer stopostotnu priliku,onda sutevi giggsa,evansa....i na kraju ti mi pricas o tome ko je zasluzio pobijedu a ko ne.

Kad je manchester prije dva mjeseca pobijedio bolton golom vidica u 90 minuti svi ste pisali o tome kako je to bila nezasluzena pobijeda itd,a imali su 32 suta na gol od cega 14 u okvir i bar 5 stopostotnih prilika. Jucer Liverpool pobijedio fulhama takodjer u sudijskoj nadoknadi i pobijeda je zasluzena kako vi kazete. I jeste zaista,gledao sam neke od prilika i nema se sta reci. Zasto nekada nemozete jednostavno priznati da je manchester bolji tim od suparnika koje pobijede.[/quote]

Prvo neznam zasto ti postas ovdej ?Jel neko od nasih navijaca posta tamo na onih bjednih 9 strana koje ti pokusavas kopiranjem tekstova povecati ...
Drugo o kojim ti sutevima pricas ? Onim ocajnickim ?Ne budalesaj bezveze A Villa je bila bolja ekipa sve do negdje 75 minute i odskakuci odavde na svojih bjednih 9 str i tamo nekom pricaj bajke ....
A Scum treba jos puno toga od FCL-a da nauci da bi ga samo stigao a da nepricamo o prestizanju i jos kad tome dodas da smo vas ponizili na vasem oldstalfordu onda sve bude jasno .....

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 21:44

majestic je napisao/la:Kad je manchester prije dva mjeseca pobijedio bolton golom vidica u 90 minuti svi ste pisali o tome kako je to bila nezasluzena pobijeda itd,a imali su 32 suta na gol od cega 14 u okvir i bar 5 stopostotnih prilika. Jucer Liverpool pobijedio fulhama takodjer u sudijskoj nadoknadi i pobijeda je zasluzena kako vi kazete. I jeste zaista,gledao sam neke od prilika i nema se sta reci. Zasto nekada nemozete jednostavno priznati da je manchester bolji tim od suparnika koje pobijede.
stvar je u tome sto villa zaista nije bila toliko losa,cak je u jednom trenutku posjed lopte bio 20 % 80 %,a i imali su prilika(barem tako se prica ) ,a od jucer sam na netu procitala 100 komentara kako se liverpool izvlaci u 90 minuti i to od navijaca manchestera,ne lazem ,iskreno govorim,a danas se to isto vama desilo,kazu da je bennet sudio u vasu korist,da je villi upropastio nekolike akcije nepostojecim ofsajdom,nije stvar u tome da je ne mogu priznati da je scum bolji od suparnika,jer realnost je realnost,ja ne gledam utakmice scuma da to mogu reci,niti me to interesuje,ali po komentarima drugih,to se moze naslutiti,mene jedino zanima kako liverpool igra

ja cu opet reci da na moje navijanje za liverpool titula nema uticaja,da su u championshipu,navijam za njih,tako da vi pricajte sta hocete

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 05 apr 2009, 21:44

Prvo neznam zasto ti postas ovdej ?Jel neko od nasih navijaca posta tamo na onih bjednih 9 strana koje ti pokusavas kopiranjem tekstova povecati ...
Drugo o kojim ti sutevima pricas ? Onim ocajnickim ?Ne budalesaj bezveze A Villa je bila bolja ekipa sve do negdje 75 minute i odskakuci odavde na svojih bjednih 9 str i tamo nekom pricaj bajke ....
A Scum treba jos puno toga od FCL-a da nauci da bi ga samo stigao a da nepricamo o prestizanju i jos kad tome dodas da smo vas ponizili na vasem oldstalfordu onda sve bude jasno .....[/quote]

ZA razliku od vas,jesam li ja nesto lose napisao o vasem klubu? Procitaj moje postove pa mi onda javi. Sta mi to trebamo od vas nauciti? Da mozda zivimo u proslom stoljecu,jel? Slobodno se vi ponosite s tim sto ste nas dva puta u sezoni dobili,isto je to i arsenal radio proslih godina pa nije osvojio titulu. Necete ni vi. Vi se zadovoljite s pobijedama nad manchesterom,ja cu s titulama.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 05 apr 2009, 21:49

Imas pp
A u kom stoljecu mi zivimo to je nas problem ipak se zna a to smo i dokazali koje Kralj u engleskoj ipak poniziti vas onako na oldstalfordu moze samo najveci klub u Engleskoj...
A sto se tice igre u ovoj sezoni samo zahvalite bogu sreci i sudijama a ti ako toliko pratis Scum znas o cemu ja pricam ...Pa ja sam se pobogu danas smijao onim silnim nedosudjenim faulima za Villu i glumatanju kojekakvih nadri igraca na koje sudija nasjeda ...
Procitaj...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2009, 21:51

majestic je napisao/la:ZA razliku od vas,jesam li ja nesto lose napisao o vasem klubu? Procitaj moje postove pa mi onda javi. Sta mi to trebamo od vas nauciti? Da mozda zivimo u proslom stoljecu,jel? Slobodno se vi ponosite s tim sto ste nas dva puta u sezoni dobili,isto je to i arsenal radio proslih godina pa nije osvojio titulu. Necete ni vi. Vi se zadovoljite s pobijedama nad manchesterom,ja cu s titulama.
Hvala Bogu za mene ima vaznijih stvari od pobjeda nad vasim timom,a to je slava,srce i dusa koju ovaj klub ima,rivalstvo je rivalstvo i svaka pobjeda je bitna,vi nas odavno potcjenjujete,ali nije me briga,ne navijam ja za liverpool zato sto vas mogu pobijediti,iskreno,ne interesuje me hoces ti napisati nesto lose ili ne,ja ne idem na stranicu manchestera pa vas tamo provociram,ja kazem o vama na ovoj temi gdje su vecina istomisljenici,a ne kao neki forumasi,koji glume velike navijace tvog kluba pa dodju ovamo da prosipaju svoje emocije

PRIDE IN OUR PAST FAITH IN OUR FUTURE

MONEY CAN'T BUY THESE : PRIDE ,PASSION PEDIGREE....THE REDS ARE BORN WITH IT

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 06 apr 2009, 10:44

pozdrav scousersi,

ma pustite tog sljamovca nek prica, ne obracajte paznju il mu se sam nasmijite za ono sto on kaze da je zasluzena pobjda, pa njima je svaka pobjeda zasluzena jer oni nemaju ponosa pa im je sve zasluzeno a za LFC ima jos sanse da ih prestignu a i hoce

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 apr 2009, 12:26

ohladite malo, majestic uopste nema namjeru da provocira za razliku od ostalih scumovaca, barem tako mislim

jucer nisam ni ocekivao da villa izvuce bodove prije utakmice al kad sam vidio ko igra za scum pojavila se nada da mogu pobijediti i jos su vodili 2:1, ali nazalost nisu izdrzali, fera je lijepo napisao villa jos nije spremna da se ukljuci u borbu za vrh
a i mi u scum smo dobili dosta utakmica u zadnjim minutama
raduje me zalaganje igraca liverpoola protiv fulhama, vjerujem da mozemo do titule jer scum pada formi i kiksat ce oni, ima jos dosta utakmica do kraja
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 apr 2009, 13:26

Gerrard je napisao/la:
YNWA je napisao/la:ohladite malo, majestic uopste nema namjeru da provocira za razliku od ostalih scumovaca, barem tako mislim

jucer nisam ni ocekivao da villa izvuce bodove prije utakmice al kad sam vidio ko igra za scum pojavila se nada da mogu pobijediti i jos su vodili 2:1, ali nazalost nisu izdrzali, fera je lijepo napisao villa jos nije spremna da se ukljuci u borbu za vrh
a i mi u scum smo dobili dosta utakmica u zadnjim minutama
raduje me zalaganje igraca liverpoola protiv fulhama, vjerujem da mozemo do titule jer scum pada formi i kiksat ce oni, ima jos dosta utakmica do kraja
Ma kakav majestic , to je onaj sto se nije javljao nakon 1-4 :D
Zaboravio si izgleda da je on najveci provokator na nasoj temi, procitaj samo postove prije utakmice na Old Traffordu i sve ce ti biti jasno !

To je navijac na baterije jeli United pobjedio glavni je , a cim ih Liverpool podere nigdje ga :D
nisam citao postove pred takmicu sa scumom, nisam nekoliko dana bio na forumu pred tu utakmicu
al mislim da on nije najveci provokator jer ima dosta postova koji nisu provokacija, za razliku od nekih drugih forumasa koji u svakom postu provociraju
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 apr 2009, 13:30

ja mislim da je majestic jedini koji iskreno navija za scum na ovom forumu,jer oni ostali ostave vise postova na nasoj temi nego na svojoj,cak cim se uclane,odmah dodju na ovu temu i ostave koji post,liverpool im vazniji od scuma,koja ironija :!: :lol:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 5 gostiju.