samo se ti jos krijes iza avataraOsim13 je napisao/la:Znaš ti qurac mojSarmelino je napisao/la:Ja znam vas sve
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zarathustra
Picka nece u nas circlejerkMoggi je napisao/la:samo se ti jos krijes iza avataraOsim13 je napisao/la:Znaš ti qurac mojSarmelino je napisao/la:Ja znam vas sve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ja ni se mogo zaklet da je skolu tad zavrsavala kad su se spetljali, al haj, nebitnoMoggi je napisao/la:
ma tad nekad smo bili dobri pa furali malo i znao sam ponesto, imala je jedva 17 kolko se sjecam, nije pokazivala glumacke sposobnosti.
pa imam neke pretpostavke buduci da tu obitavamna vjerujem bas da se znamo , al da smo bili na nekim partijama sasvim moguce
nego Osime jesi upratio RaeLilBlack
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jesam brt treba joj se javiti, ima fetiš na snimanje s fanEvima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pa tad je mozda bilo zvanicno al to je ta godina hahaPenaltiky je napisao/la:ja ni se mogo zaklet da je skolu tad zavrsavala kad su se spetljali, al haj, nebitnoMoggi je napisao/la:
ma tad nekad smo bili dobri pa furali malo i znao sam ponesto, imala je jedva 17 kolko se sjecam, nije pokazivala glumacke sposobnosti.
pa imam neke pretpostavke buduci da tu obitavamna vjerujem bas da se znamo , al da smo bili na nekim partijama sasvim moguce
nego Osime jesi upratio RaeLilBlack
koje ba iz tinje
Zarathustra
OSIME OTRKIJSE
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trebamo Mođi, ASD, Ljuman, Ti i Ja na pivu, prvo okupljanje Ogi Fan ClubaSarmelino je napisao/la:OSIME OTRKIJSE
Koeljo. Zovte.Penaltiky je napisao/la:Trebamo Mođi, ASD, Ljuman, Ti i Ja na pivu, prvo okupljanje Ogi Fan ClubaSarmelino je napisao/la:OSIME OTRKIJSE
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja mislim da kod boga ima ačivment; odlazak na pivu s helcom
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Odakle je?Penaltiky je napisao/la:brat/otac/dajdzaMoggi je napisao/la:dodje cigo denis ahmetovic na grand pjeva na ciganskom, sta mu dodje sadeqqq
Denial Ahmetovic je cigo, ali iz Kaknja. U Kaknju ima bruku cigana, i bijelih i ovih.
Imaš ogromno znanje o lokacijama Roma širom BiHalemsa je napisao/la:Odakle je?Penaltiky je napisao/la:brat/otac/dajdzaMoggi je napisao/la:dodje cigo denis ahmetovic na grand pjeva na ciganskom, sta mu dodje sadeqqq
Denial Ahmetovic je cigo, ali iz Kaknja. U Kaknju ima bruku cigana, i bijelih i ovih.
Mođi studirali smo zajedno, dobra sisa, šta je tu ljudi zube polomilo, ja sam i prolaz imao al se nije dalo

Nije Kladanjka ne znaš je.ASD je napisao/la:Jeko riba Penaltice?
Ona je baš raja bila sa mnom, a jedan moj drug se palio na nju, i stoji priča s njim viđe mene i onog gore **** i isfura ga da se pozdravi s nama, lik popizdio nije sa mnom pričo des danaMoggi je napisao/la:ljudi ,ja i helco polubraca

Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 20 jan 2019, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Alo momci kladanj je kul
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
prve ljubavi bili jedno drugomPenaltiky je napisao/la:
Mođi studirali smo zajedno, dobra sisa, šta je tu ljudi zube polomilo, ja sam i prolaz imao al se nije dalo

Zarathustra