KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 02 apr 2009, 12:18

mirzza je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Evo istice rok za registraciju novih igraca.Mislio sam da ce Bosna do prvog aprila dovesti bar jednog igraca,ali od toga nema nista! Samo cu reci nazalost! Bojim se da nam se to ne odbije o glavu,jer sta bi se desilo da protiv Igokee ne igra Ovcina ili recimo Djordjevic u slucaju nedaj Boze povreda??? Usli smo u ogroman rizik,i za to treba kriviti upravu,jer ovo nisu smjeli dozvoliti! Novac nije ispirka,nego jednostavno nesposobnost! Naravno da mi mozemo osvojiti tiulu i bez pojacanja,ali...
...je to kockanje i lekcija koju nismo naucili iz 2007 godine sto je stvarno tuzno i zalosno, ako se djordjevic povrijedi, slobodno adio titulo
ako nam se povrijedi dule ili uđe u probleme sa licnim **** smo ježa u leđa samo sto ja na pašalića uopste ne gledam kao na nekog ko treba da mijenja đorđevica prije tu vidim rakica bez obzira na sve jer pašalić nema i nikad nece imati organizatorske sposobnosti on je bek suter zarobljen u tijelu playa. pašalić u zadnje vrijeme dosta vremena pomaze đorđevicu u odbrani upravi iz razloga da ne upadne u probleme sa licni,...
You are someone else I am still right here

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 apr 2009, 15:01

Uprava je po meni pogrijesila sto nije dovela neko pojacanja,u slucaju povreda! mada niti jedan tim ne moze biti siguran da ga to moze zaobici!Bosna je favorit broj jedan,samo do kraja treba igrati ozbiljno i titula je nasa..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 02 apr 2009, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 02 apr 2009, 15:32

Polako,šta bi bilo kad bi bilo...
Nije se povrijedio cijelu sezonu pa valjda neće ni za domaću ligu.Uostalom Pašalić i Rakić su se popravili, pogotovo ovaj drugi.Istina,Đorđevića nema ko zamjeniti na pravi način al ne treba praviti dramu od toga jer ako nemaju za plate igrača sigurno da nemaju onda ni za adekvatno pojačanje.Bolje i to, nego gomilati prosječne igrače što se dešavalo godinama.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 apr 2009, 19:44

bosnas nema para, recesija trese citavu planetu, glavni sponzori otpustaju radnike i sta mislis jeli tim radnicima vaznija kosarka ili egzistencija, spusti loptu ogledaj se okolo i napokon shvati realnost, ove pare su dobro dosle za postojeci kadar i vv-a, a sto se tice drugog pleja po tebi kako je odigrao rakic u sirokom?!
neboj se titula je nasa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 apr 2009, 21:38

Slazem se da kriza trese cijeli svijet,a nasu malu drzavu pogotovo,ustvari ovdje je kriza ima 15 godina.. Stoji i to da mnoge firme otpustaju radnike,ali sam mislio da cemo angazovati jednog rezervnog pleya (cisto u slucaju povreda)..Tu je Rakic,on moze biti rezervni pley,a Pasalic nikako! Rakic je u Sirokom odigrao izvrsno i na tome mu cestitam!Uostalom Rakic je igrac koji ce vec naredne godine ciniti okosnica tima! Bosna ima ubjedljivo najbolje igrace u Ligi 8,jaki smo kao kolektiv i to je sigurno nasa najveca snaga,a plus sto imamo najboljeg trenera u drzavi i sire... Nadam se da ce nas povrede zaobici i u tom slucaju titula nece doci u pitanje! Dobro je sto smo pobjedili u Sirokom,ta pobjeda na kraju moze zaista dosta znaciti! Bosna je u Skenderiji razvlila npr Crvenu Zvezdu ito bez Hajrica,sada kada smo kompletni i uigrani sigurno da smo prvi favoriti lige! Imali smo jake utakmice u NLB ligi i to je neprocjenjivo vazno za jedan tim,jer nije isto igrati u Bileci protiv Hercegovca ili u Grudama i u Beogradu protiv Partizana ili u Zagrebu protiv Cibone! Ovom timu treba podrska i malo bolji marketing pred domace utakmice kako bi dvorana bila punija! Treba se poraditi i na organizaciji utakmica,skandalozno je recimo da se u toku jedne domace utakmice u Skenderiji ne pusti niti jedna pjesma k.k.Bosna,njena himna itd,ili pjesma od Dine Merlina Bosnom behar probeharao,a svi znamo da to dize publiku i da je atmosfera u dvoranu kud i kamo bolja,to je ogroman propust organozatora evo vec citavu ovu sezonu!
Gledam utakmice Partizana u Areni protiv CSKA i dr ekipa,tokom citave utakmice na pauzama itd samo se pustaju pjesme Partizana,i atmosfera u dvorani naposto explodira,a u Skenderiji pustaju pjesme koje nemaju veze sa Bosnom i cak znaju dovesti balerine da zabavljaju publiku,uzas!
-Igrace treba dodatno motivisati pred svaku utakmicu,jer ono protiv Leotara je bilo bas bijedno,u gostima protiv Slobode,Zrinjskog,Igokee igrace treba nagraditi premijama,naravno nakon sto pobjede! Treba na sve misliti,jer ipak je u pitanju borba za titulu prvaka drzave! Naprijed Bosno!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 03 apr 2009, 00:02

Ma davnih dana je receno iz uprave nema nikakvih pojacanja,procjenjeno je da ova ekipa moze odbraniti titulu i to je to.A sad ako se ko povrijedi ako ne to se nikada ne zna,ako si i Igokei povrijedi neko bice slabiji,al kad bi to bila pretpostavka onda bi trebali kupiti jos 5 igraca ako se povrijede centri suteri ili dule.To je rasprava sta bi bilo kad bi bilo.Ova uprava je daleko od nesposobne i mislim da se u bosni radi dobro u skladu sa mogucnostima,naravno uvijek moze bolje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2009, 00:08

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 03 apr 2009, 00:28

Rz88 je napisao/la:Samo se nadam da ce zavrsiti prvi, ali finale je cilj posto cemo imati 22 predstavika u NLB aBd. :mrgreen:

jap igrat ce nam i liga 13 a bogami i prva liga :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2009, 10:50

Institut je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Samo se nadam da ce zavrsiti prvi, ali finale je cilj posto cemo imati 22 predstavika u NLB aBd. :mrgreen:

jap igrat ce nam i liga 13 a bogami i prva liga :D
ja se samo nadam da cemo moci skupiti ta 22 tima :D
You are someone else I am still right here

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 04 apr 2009, 15:06

vozdra raja, evo ja malo dosao u Sa. hocel bit nocas dovoljno karata za tekmu protiv Slobode?

Hvala unaprijed!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 apr 2009, 16:18

biće tekstualni prenos utakmice na SportSport.ba.
kombinovano sa Zrinjski - Igokea.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 19:29

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:58, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 apr 2009, 20:00

Cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi! Pokazalo se da kada izadju prvotimci,igraci sa klupe ne odigraju kako treba! U svakom slucaju Bosna ima ubjedljivo najbolju ekipu u ovoj ligi,Sirokog vidim u finalu sa Bosnom! Samo do kraja treba odigrati na ovakvom nivou i rezultat je zagarantovan!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 14:06

kad budete igrali u Zenici protiv Celika psovat cu Vam sve po spisku, ali danas je 30-to godisnjica osvajanja Europe i zato Vam cestitam OD SVEG SRCA. ;)
"Njihova igra je ponekad licila na najljepsu bosansku sevdahlinku."
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 apr 2009, 18:51

Pasha je napisao/la:kad budete igrali u Zenici protiv Celika psovat cu Vam sve po spisku ....

Sto je to ruzno ... :|

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 05 apr 2009, 18:59

Pasha je napisao/la:kad budete igrali u Zenici protiv Celika psovat cu Vam sve po spisku, ali danas je 30-to godisnjica osvajanja Europe i zato Vam cestitam OD SVEG SRCA. ;)
"Njihova igra je ponekad licila na najljepsu bosansku sevdahlinku."
NECE BITI POTREBE,jer nevjerujem da cete igrati protiv nas.ccc

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 19:05

kobe je napisao/la: NECE BITI POTREBE,jer nevjerujem da cete igrati protiv nas.ccc
pa naravno da necemo ove sezone, kad su biseri iz kluba namjerno istupili iz lige da bi ugasili Zenica-Celik, ali garantujem ti da cemo sljedece godine kao Celik sigurno igrati ligu za prvaka i onda morate doci u Zenicu.

@ bandit nije to ruzno nego realnost.
to isto cete i vi raditi nasim igracima i navijacima.
kad Bosna igra u Europi ili NLB ligi normala je da navijam za Bosnu, ali kad igra protiv Celika onda je druga prica. ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 05 apr 2009, 19:07

Pasha je napisao/la:
kobe je napisao/la: NECE BITI POTREBE,jer nevjerujem da cete igrati protiv nas.ccc
pa naravno da necemo ove sezone, kad su biseri iz kluba namjerno istupili iz lige da bi ugasili Zenica-Celik, ali garantujem ti da cemo sljedece godine kao Celik sigurno igrati ligu za prvaka i onda morate doci u Zenicu.

@ bandit nije to ruzno nego realnost.
to isto cete i vi raditi nasim igracima i navijacima.
kad Bosna igra u Europi ili NLB ligi normala je da navijam za Bosnu, ali kad igra protiv Celika onda je druga prica. ;)
glupa ti je prica jarane,psujte,sta fali,mi cemo svakako pobjediti
i navijaj za bosnu,tako i treba

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2009, 19:13

lolo je napisao/la: glupa ti je prica jarane,psujte,sta fali,mi cemo svakako pobjediti
i navijaj za bosnu,tako i treba
sto je glupa prica ako sam kazes sta fali sto cu psovati.
Bosna jeste najbolji klub u zemlji, ali Celik je najdrazi!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 05 apr 2009, 20:01

Ma nidje veze,al je cinjenica da jucer u Sarajevu ni jednom se nije culo niti je kome palo na pamet da psuje majku tuzlansku ili da psuje po slobodi ili tuzli,sloboda je na kraju dobila aplauz.Kada se bude igralo u tuzli mozemo ocekivati 40 minuta pljuvanja i psovanja po sarajevu i bosni sto se desava svake godine,to bi bio isti slucaj i da celik zaigra ovu ligu.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.