Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 jan 2019, 00:54

Penaltiky je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Batva kad kreneš od stadiona prvo skretanje desno, prva zgrada s desne strane.

Imaju dva dragstora 24/7
Jel ima jos ona prcvara gore lijevo,preko puta R. radnje... :D
Nekada se znalo zaginut gore pravo :mrgreen:
Lady N aka Kod Nihade, ima nisam nikad bio al znam da postoji.
Gore se okupljaju taksisti vecinom,i sluzbeni soferi iz opCine :lol:
Nije lose popiti pivu gore,nisam ni ja par godina bio,nekada su radile dobre pi.cke gore,ali ne treba se zadrzavat,more se zaginut,znalo je biti par puta lomljavine :lol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jan 2019, 01:07

Gore češće sitni inventar mijenjaju nego tariguz
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 jan 2019, 01:43

Je li se kome desilo da ih nasred ulice zaustavi krim policija u civilu (prvenstveno mislim na ove Tuzlake)? Prije par sati me hladno opkolise tri lika u civilu, ja ubijedjen bio da su dzeparosi. Jedan od njih vadi znacku, a ja ono u fazonu 'daj predji na stvar, ne zezaj me s tim fejk iskaznicama', kad na kraju fakat policajci. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jan 2019, 01:53

kobe24 je napisao/la:Je li se kome desilo da ih nasred ulice zaustavi krim policija u civilu (prvenstveno mislim na ove Tuzlake)? Prije par sati me hladno opkolise tri lika u civilu, ja ubijedjen bio da su dzeparosi. Jedan od njih vadi znacku, a ja ono u fazonu 'daj predji na stvar, ne zezaj me s tim fejk iskaznicama', kad na kraju fakat policajci. :lol:
Ma vjerovatno neko sranje bilo negdje u blizini, pljačka il nešto slično.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jan 2019, 01:54

kobe24 je napisao/la:Je li se kome desilo da ih nasred ulice zaustavi krim policija u civilu (prvenstveno mislim na ove Tuzlake)? Prije par sati me hladno opkolise tri lika u civilu, ja ubijedjen bio da su dzeparosi. Jedan od njih vadi znacku, a ja ono u fazonu 'daj predji na stvar, ne zezaj me s tim fejk iskaznicama', kad na kraju fakat policajci. :lol:
Hahahahaha - prije desetak godina, usitnio pare u onoj lutriji na Batvi i kad sam prešau ulicu, tri lika krenula prema meni; jedan k'o od brda odvaljen, druga dvojica srednja žalost. Pola dva je bilo, ja kren'o na fakultet, predrok iz nečeg, ne mogu se sjetit. Znam da je malo falilo da zakasnim - 45 minuta su me ljudi "legitimisali", istresli kako bi našli drogu, a poslije se ispostavilo da su me zamijenili za onog narkića s Irca - Neninog (ili onog što bude s njim, nemam pojma). Uglavnom, smijurija. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jan 2019, 02:08

Vrh su mi ti što trojica pretresaju i nađu dzoint, dodjem u trzni na soker tri dana prepeicavaju kako su naslj dvije bobe il gram trave

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jan 2019, 02:16

alemsa je napisao/la:Nije ba, coj'k je iz Suceske, nea u Suceskoj cigana
Odakle ga ti znas svega ti,ja ga znam dok je jos u Puracicu zivio,kad sqm bio mali dao mi dva cenera za bajram :D s amidzom mi bio odlican prijatelj,bio normalan insan dok niie u politiku usao,od tad mu se gubi svaki trag.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 jan 2019, 02:23

Monolog je napisao/la:
Hahahahaha - prije desetak godina, usitnio pare u onoj lutriji na Batvi i kad sam prešau ulicu, tri lika krenula prema meni; jedan k'o od brda odvaljen, druga dvojica srednja žalost. Pola dva je bilo, ja kren'o na fakultet, predrok iz nečeg, ne mogu se sjetit. Znam da je malo falilo da zakasnim - 45 minuta su me ljudi "legitimisali", istresli kako bi našli drogu, a poslije se ispostavilo da su me zamijenili za onog narkića s Irca - Neninog (ili onog što bude s njim, nemam pojma). Uglavnom, smijurija. :lol:
:lol:

Ja sam isao od tusanjske dzamije tamo prema skveru i isto tako je jedan bio k'o od brda odvaljen, a ova dvojica su osjetno sitniji od mene. Prisli su mi istovremeno, a prvo sto sam u tim trenucima imao u glavi bilo je bjezanje, jer realno u nekoj tuci nemam nikakve sanse s njima. :lol: Zakoracio sam bio 2-3 koraka, skontao da sigurno imaju neko oruzje i momentalno stao. Vracam se do njih, a oni mi govore 'daj dokumente'. Kontam u sebi, ko ste ba vi da vam dajem licnu i govorim im da mi pokazu neku iskaznicu. Da ne duzim dalje, bili su maksimalno korektni i pristupacni. Upisali su tamo sve sto ih je zanimalo i sve ok. Meni je samo bio problem sto se fakat prvi put susrecem s tim i sto su prve njihove rijeci bile 'daj nam dokumente', a nisam nikad ranije cuo da tako presrecu narod u civilu. Rekli su mi da je to neka rutinska kontrola i da to rade na toj dionici jer su se tu ranije znale desavati pljacke.

Doduse, jesam nosio kapu na glavi pa sam im mozda zbog toga bio malo sumnjiv (osisao se na keca, a hladno brate). :mrgreen:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jan 2019, 02:28

Kobe poznajes li Salahudina slucajno iz Tuzle?

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 jan 2019, 02:34

alemsa je napisao/la:Kobe poznajes li Salahudina slucajno iz Tuzle?
Prilicno nabildan momak, prezime sa K.?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jan 2019, 02:36

kobe24 je napisao/la:
Da, u vjeri k'o i ti, znao sam da ga znas.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 jan 2019, 02:42

alemsa je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Da, u vjeri k'o i ti, znao sam da ga znas.

To mi je tetic :)
Znam ga brate ovako iz dzamija, ono selam za selam, ali sam dobar s momcima s kojima se on druzi ili se druzio i cuo sam o njemu samo najbolje stvari.

Eto taman se ugledaj na njega kad je vjera u pitanju. :P

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 jan 2019, 02:47

Imam osjecaj da sa Alemovog accounta pise 8 razlicitih osoba :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 jan 2019, 03:05

harden je napisao/la:Imam osjecaj da sa Alemovog accounta pise 8 razlicitih osoba :lol:
frajer nikako više ne piše na NBA :urnebes: :urnebes: ne znam šta ga je ponukalo da dođe ovamo :hmmmmm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 jan 2019, 07:12

Zna li neko iz prve ruke stanje na putevima oko Tuzle? Ili u Kladnju kakva je situacija?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 jan 2019, 07:13

Narin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
Je ne sais pas tres bien. Pourqoui ? :mrgreen:

Joj bio je jedan forumaš, meščini da živi u Kanadi, nmg da se sjetim nicka u pm. Đe gori ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 19 jan 2019, 10:30

Aerials je napisao/la:Zna li neko iz prve ruke stanje na putevima oko Tuzle? Ili u Kladnju kakva je situacija?
Jel kasno da ti kazem
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 jan 2019, 10:44

:urnebes:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 jan 2019, 10:52

Poučno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 19 jan 2019, 10:54

Sto bi reko moj drug iz Francuske, jest.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.