Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
evo sad malo guglao i vidim 4 kartona pise,ja sam vidio 5. karton kad je pokazao sudija,za sesti sam i reko da nisam vidio,kako god sacekaj uefa.com st kaze kad izbaci statistike.stulic89 je napisao/la:mislim nazalost da nista od toga... nazalost. vidjet cemo dok sumiraju ovo sve zvanicna.kladionicar03 je napisao/la:@stulic89 evo 5 kartona sam vidio sa svojim ocima,nek bude jos jedan karton za siguricu a bit ce sigurno ima jos vremena
Pregledavaju ovi sa Premiera VAR izgleda,sve su igre upisali samo kartoni vise manje na cekanju.Ocito ima tu neka caka cim ni vi sto ste gledali niste pofatali koliko ih je bilo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema druge nego sacekati..pokusavam naci snimak utakmice, ali ne uspijevam.kladionicar03 je napisao/la:evo sad malo guglao i vidim 4 kartona pise,ja sam vidio 5. karton kad je pokazao sudija,za sesti sam i reko da nisam vidio,kako god sacekaj uefa.com st kaze kad izbaci statistike.stulic89 je napisao/la:mislim nazalost da nista od toga... nazalost. vidjet cemo dok sumiraju ovo sve zvanicna.kladionicar03 je napisao/la:@stulic89 evo 5 kartona sam vidio sa svojim ocima,nek bude jos jedan karton za siguricu a bit ce sigurno ima jos vremena
na rezultatima kaze da je ovaj prije izmjene dobio zuti zbog nesportskog ponasanja.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
E tu je onda frka ako mu je dao, kad je napustio teren, igrac s klupe se ne racuna...
ne pise da je van terena karton. naglase ga, ako je van terena. snimak kaze sve, jbg.Woohoo23 je napisao/la:E tu je onda frka ako mu je dao, kad je napustio teren, igrac s klupe se ne racuna...
ovako samo nagadjati...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Nema veze s temom, umirem od smijeha,
Na rezultati kom mislim da ne naglase, samo upisu...
- kladionicar03
predobarWoohoo23 je napisao/la:
Nema veze s temom, umirem od smijeha,
Na rezultati kom mislim da ne naglase, samo upisu...

Četiri kartona su bila zvanično, ovo što su rezultati upisivali sam tražio po snimku na EON-u i nije ih bilo. Jednom je grafika upisala žuti dok je lik izlazio i to je upisano na rezultate, a nije ga uopšte bilo.
I ja sam čekao kartone, u underu su 100%, ne nadajte se džaba.
https://www.laliga.es/en/live/temporada ... afe_alaves
35 prekršaja, uz to i penal, ali džaba, ne vadi lik karton i bog.

nemoj me razocarati druze. @kladionicar123 svojim ocima 5 komada, a ti nam sad tako.Oikamid je napisao/la:Četiri kartona su bila zvanično, ovo što su rezultati upisivali sam tražio po snimku na EON-u i nije ih bilo. Jednom je grafika upisala žuti dok je lik izlazio i to je upisano na rezultate, a nije ga uopšte bilo.
daj link snimka ako ti nije frka...
Ako imaš Telemach upali EON, otvori SK4 i premotaj na ove minute

Ovdje je lik izlazio iz igre, a grafika je upisala žuti iako sudija nije bio ni blizu njega. Tada su i rezultati upisali žuti, a nije bio 100%.

Ovdje je lik izlazio iz igre, a grafika je upisala žuti iako sudija nije bio ni blizu njega. Tada su i rezultati upisali žuti, a nije bio 100%.
Oikamid je napisao/la:Ako imaš Telemach upali EON, otvori SK4 i premotaj na ove minute
pa iz daljine mu dao karton...

cekam za 250km to.
zezanje nastranu, hvala ti za informaciju.
Zadnja izmjena: stulic89, dana/u 19 jan 2019, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

jbg, eto i zvanično.
zvanicno samo pao, jbg.

pogledao sam ja odmah na betu bio, a oni su bas azurni
u tome da su dva kartona samo u tom trenutku, a rezultati konstantno pisu 4.
na nekim komentarima utkamice spanjolske novine bio je jos jedan, ali izgleda da je to sve lupanje bilo...

pogledao sam ja odmah na betu bio, a oni su bas azurni
u tome da su dva kartona samo u tom trenutku, a rezultati konstantno pisu 4.
na nekim komentarima utkamice spanjolske novine bio je jos jedan, ali izgleda da je to sve lupanje bilo...
- kladionicar03
pa ovo sam i ja vidio kao peti karton znaci ipak mu nije pokazao,ja ovo vidio a onda kasnije i na rezultatima je pisao zbog kradjenje vremena dobio zuti karton,e jbg nije ti se dalo @stulic 

Ajmo teniseri, misljenja Halep Williams?? Over 2.5 seta se placa 2.50. Halep u svakom mecu izgubila set...mislim da moze i veceras ili ce izgubiti 2:0 heh
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Guglaj koja je bliža PMS-u i tako se okladi.
Venus ima skoro 40 godina i ne znam ni koji **** više igra, ja bih to igrao Halep 2:0, ali žene je najbolje zaobići svakako. One igraju neki lijevi sport, a ne tenis.

Venus ima skoro 40 godina i ne znam ni koji **** više igra, ja bih to igrao Halep 2:0, ali žene je najbolje zaobići svakako. One igraju neki lijevi sport, a ne tenis.

ovo sam ja vidio u tom trenutku, jer si bas pisao da je bio karton.

realno, sto gore rece @Oikamid, na 32 prekrsaja da budu samo 4 zuta, ne ide.
to je to prokletsvo, rijetko kada nama dodje u korist.
sutra cemo ganjati engleze na golove.
igra je sve ovo. bez zivciranja.
naravno bolje da je uletilo, ali nije smak svijeta ni sto nije.

realno, sto gore rece @Oikamid, na 32 prekrsaja da budu samo 4 zuta, ne ide.
to je to prokletsvo, rijetko kada nama dodje u korist.
sutra cemo ganjati engleze na golove.
igra je sve ovo. bez zivciranja.
naravno bolje da je uletilo, ali nije smak svijeta ni sto nije.
- kladionicar03
engleze ganjati kornere i spanjolce na kartone,jbg veceras je nesto se haman cudo desilo na ovakvoj utakmici.
@leo10 imas jos zdrave zivce izgleda,nemoj se kladit na zenski tenis dok imas zdrave zivce,ja na sirokom luku zaobilazim njih vec 2 godine njih i rahat sam
danas sam uzeo bio jedan double a vec vidim lagano su im oborili kvote sad
harrell 15.5 vise
sexton 13.5 vise
i jedan triple
gobert 13.5 vise
lou williams 19.5 vise
vucko 20.5 vise
ima jos jedan narodni od 7 parova mix svega
@leo10 imas jos zdrave zivce izgleda,nemoj se kladit na zenski tenis dok imas zdrave zivce,ja na sirokom luku zaobilazim njih vec 2 godine njih i rahat sam

danas sam uzeo bio jedan double a vec vidim lagano su im oborili kvote sad
harrell 15.5 vise
sexton 13.5 vise
i jedan triple
gobert 13.5 vise
lou williams 19.5 vise
vucko 20.5 vise
ima jos jedan narodni od 7 parova mix svega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.