Kratak je put od undergrounda do SDADerdiyok je napisao/la: Pa logično da je normalan, SDA je to kadar. Ne znam u kojoj je stranci Buba.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kratak je put od undergrounda do SDADerdiyok je napisao/la: Pa logično da je normalan, SDA je to kadar. Ne znam u kojoj je stranci Buba.
Da,inace Snoop svakih 15 dana izbacuje ovo sranje i od njeg zivi,kralj te neyebo pa ovdje se covjek zayebavao a nekima je to sve sto od zivota imajuSarmelino je napisao/la:Bas ih je sjebo, nema stamadridist je napisao/la:
bokte nisam ni znao da je ziv lik jos uvijekSarmelino je napisao/la:aha zajebavao se, sa huletom bi pjesmu za pare snimio. prestao bit relevantan prije 15 godina.
toliko o kulturi i real rapu hahahahhahahaha, al nek mu smeta flow migosa
nije uradio iz zajebancije vec zato sto mu je ponudjeno dovoljno paramadridist je napisao/la:Da,inace Snoop svakih 15 dana izbacuje ovo sranje i od njeg zivi,kralj te neyebo pa ovdje se covjek zayebavao a nekima je to sve sto od zivota imajuSarmelino je napisao/la:Bas ih je sjebo, nema stamadridist je napisao/la:
Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
I ja nasao gdje cu pitatPenaltiky je napisao/la:Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
Zna forumaš legenda reala, tako on meni šalje ljude pa me pitaju za poso u NjemačkojNarin je napisao/la:I ja nasao gdje cu pitatPenaltiky je napisao/la:Žipalapau žabalabe žonesequaNarin je napisao/la:Zna li neko od vas francuski bas dobro?
SDA pozvala Edina Fortu da odstupi sa mjesta premijera KS iz moralnih razloga.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nezavis ... /190118147Osim13 je napisao/la:SDA pozvala Edina Fortu da odstupi sa mjesta premijera KS iz moralnih razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.